Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι ΝΑΖΙ, είναι εθνικιστές και απλώς λαϊκιστές... Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;

Αποκαλύψεις για τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χ.Α





Προσβολή στην ιστορία της ελληνικής Αντίστασης και όλων όσοι πολέμησαν κατά των δυνάμεων του Αξονα αποτελούν οι φωτογραφίες του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Νίκου Παππά που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας (Εφημερίδα των Συντακτών).
Οι φωτογραφίες που πιστοποιούν τη σχέση του αρχηγού και πρωτοκλασάτων στελεχών με τον ναζισμό αποδεικνύουν ότι η πραγματική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής απέχει παρασάγγας από τον πατριωτισμό ή τον ελληνικό εθνικισμό στον οποίο ομνύουν...
Στις εικόνες καταγράφονται ο Ν. Μιχαλολιάκος και ο Χρ. Παππάς -σε κάποιες με τον «Περίανδρο», πρώην «νούμερο 2» της Χρυσής Αυγής- να επιδίδονται σε ένα κακόγουστο σόου εθνικοσοσιαλισμού με ναζιστικά σύμβολα, ακόμη και στολές με σβάστικες.
Σε άλλη φωτογραφία, ο Ηλίας Κασιδιάρης με άλλα μέλη της ΧΑ, μεταξύ των οποίων και ο δολοφονημένος Γιώργος Φουντούλης, ποζάρουν τα χαράματα του χειμερινού ηλιοστασίου το 2012 ύστερα από ολονυχτία, κατά την οποία φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε ορκωμοσία νέων μελών. Παρόμοια φωτογραφία με σημαία της ΧΑ είχε δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Σε αυτήν τη δεύτερη έκδοση της εικόνας, οι χρυσαυγίτες κραδαίνουν την ίδια σημαία που οι ναζί είχαν τολμήσει να σηκώσουν στην Ακρόπολη κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής στην Αθήνα. Μία ακόμη προσβολή στη μνήμη όλων εκείνων που πολέμησαν για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από την μπότα του Γερμανού κατακτητή...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου