Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Γιατί στο Πολεμικό Ναυτικό παραβιάζονται συνεχώς οι διαταγές για το όριο των βαρδιών;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει να βγάζει στην Αναφορά τους διοικητές και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού καθώς οι καταγγελίες των συναδέλφων ναυτών και μονίμων είναι αυξανόμενες.
Θα παρατηρήσει κανείς ότι πλέον οι καταγγελίες δεν αφορούν μόνο τον Στρατό Ξηράς, αλλά ολοένα συχνότερα θίγουν τα κακώς κείμενα του Πολεμικού Ναυτικού.
Φυσικά όλα αυτά, η αυθαιρεσία, η εξοντωτική πίεση, η προσβλητική συμπεριφορά σε συνδυασμό με την τεράστια οικονομική πίεση έχουν τις γνωστές δραματικές συνέπειες: τα ατυχήματα και οι αυτοκτονίες αυξάονται. Πλέον είναι ένα φαινόμενο που κυρίως αφορά τα στελέχη που κυρίως υπηρετούν σε Πολεμικό Ναυτικό και Πολεμική Αεροπορία.

Τα λέμε όλα αυτά γιατί το ΓΕΝ μπορεί να χρησιμοποιεί άθλιες δικαιολογίες –το θύμα πάντα αυτοκτονεί για προσωπικούς λόγους, γιατί τον παράτησε η γκόμενα και λοιπές βλακείες-, αλλά τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κυβερνήτης που συστηματικά δεν εφαρμόζει τις διαταγές για τον ανώτατο αριθμό βαρδιών. Το να επικαλείται διαρκώς ότι μόνο ο κυβερνήτης αποφασίζει για την ασφάλεια του πλοίου και να αρνείται να εξετάσει τις αναφορές από θιγόμενους μόνο κακό κάνει στο πλήρωμα και στην ασφάλεια για την οποία ενδιαφέρεται με λάθος τρόπο.

Και μη μας πουν οι γνωστοί καλοθελητές ότι αυτά αποτελούν εξαίρεση…

Του θυμίζουμε τις πρόσφατες καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ:

 Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/01/blog-post_45.html
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου