Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΦΑΚΕΛΟΣ: ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... 
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ "ΠΟΥ ΕΠΗΞΑΝ" ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕ 2ΧΡΟΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ

Το 2013 ο τότε ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε επείγουσα εντολή στον τότε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο να διερευνήσει αν εν ενεργεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είχαν οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή. 

Η έρευνα-εξπρές είχε ως αποτέλεσμα ένα πόρισμα με …λευκές σελίδες. 

Το ΓΕΕΘΑ δεν εντόπισε τίποτα που να αξίζει περαιτέρω έρευνας!
Εμείς καταγγέλλαμε τότε:
    Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη και στρατοσ
  • Τον Υπολοχαγό τη Θήβα που τιμούσε τον Χίτλερ στην Ταγματική Αναφορά.
  • Τα χειροκροτήματα Χρυσαυγιτών σε εκδήλωση για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου στο ΚΕΝ Θήβας.
  • Την προεκλογική εκστρατεία αξιωματικού-υπαξιωματικών στη Σάμο για την Χρυσή Αυγή.
  • Τους τραμπουκισμούς φυγόστρατου στέλεχους της Χρυσής Αυγής στο ΚΕΝ Σπάρτης.
  • Την είσοδο Χρυσαυγιτών με μπλουζάκια της οργάνωσης στο ΚΕΝ Αυλώνας για να πάρουν Αναβολή και να βγουν Ι5!
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη και στρατοσΣτις λευκές σελίδες του πορίσματος για τη διείσδυση των ναζί στις Ένοπλες Δυνάμεις, που με υπερηφάνεια δημοσίευσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος και ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος, σύντομα η αστυνομία, πρόσθεσε έναν Επαγγελματία Οπλίτη, που συνελήφθη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή, με πλήρη εξάρτηση: Μαύρη ναζιστική μπλούζα, πτυσσόμενο κλομπ. 
Η δημοσιογραφική έρευνα συμπλήρωνε ότι 3ετής σπουδαστής της Σχολής Ευελπίδων έκλεψε ένα 45άρι. Το γεγονός κρατήθηκε κρυφό για να μην τρωθεί το γόητρο του στρατού και λαβωθεί η επικοινωνιακή κυβερνητική επιχείρηση για τις αμόλυντες από το ναζισμό ένοπλες δυνάμεις. Και ας φημολογείται σχέση με τη Χρυσή Αυγή. 
Ο επαγγελματίας οπλίτης ΟΥΚάς Χρυσαυγίτης από την τοπική της Νίκαιας! 
Η συγκάλυψη της δικαστικής εξέλιξης της υπόθεσης του ανθυπολοχαγού των Ειδικών Δυνάμεων, αδελφού του Κασιδιάρη, που τράβηξε όπλο μέσα σε μαγαζί, εναντίον ξένων εργατών. 
Τα εμετικά άσματα των ΟΥΚάδων του Λιμενικού σε στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, όπου αθωώθηκαν ουσιαστικά στο Ναυτοδικείο μετά και την παρέμβαση του Φραγκούλη Φράγκου, πρώην ΑΓΕΣ και ΥΕΘΑ της κυβέρνησης Πικραμένου, αλλά και τους τραμπουκισμούς των "εφέδρων καταδρομέων" κατά των μαρτύρων κατηγορίας. 
Τέλος, η περίπτωση Ταγματάρχη Υποδιοικητή στους Πεζοναύτες στο Βόλο!
Ποιος όμως ξεχνά τις αποκαλύψεις για τη μετατροπή των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων σε γιάφκες των φασιστών.
Την εμφάνιση ΟΥΚάδων και Λεσχών Εφέδρων, όταν μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τραγουδούσαν εμετικά εθνικιστικά-ρατσιστικά-μιλιταριστικά άσματα, και η ηγεσία τους χειροκροτούσε...
Τις ασκήσεις "Μακεδονομάχος" και την πολεμική-κατασταλτική εκπαίδευση του "κινήματος εφέδρων" ενάντια στις "ασύμμετρες απειλές"-μετανάστες, εργατικό κίνημα, αντάρτικό πόλης κλπ.
Τη φρικτή ρατσιστική-τραμπούκικη-δολοφονική δράση των Λεσχών Εφέδρων στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα, με την κάλυψη των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, της ΕΛ.ΑΣ. και των καθεστωτικών ΜΜΕ. 
Και παράλληλα, φασιστικοί και μιλιταριστικοί κύκλοι έστηναν επικίνδυνες Πολιτοφυκλακές, έφτιαχναν Ιδιωτικούς Στρατούς και Ιδιωτικές Αστυνομίες με σκοπό το κέρδος.
Όμως ο στρατός και το ΥΠΕΘΑ, υπεύθυνο για τη λειτουργία των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων, τα ήξεραν όλα.
Ποια ήταν η απάντηση σε όλα αυτά;
Δύο μηνύσεις, η μια από ακροδεξιό καθηγητή της Σχολής Ευελπίδων που επιχειρεί να αποδείξει ότι δεν έγινε Γιορτή της Χούντας στην Σχολή από ακροδεξιούς Ευέλπιδες και μια ακόμη γιατί λέει σε στρατόπεδο στην Σάμο δεν γίνονταν φιλοναζιστική προπαγάνδα!
Που οδήγησε όμως η συγκάλυψη των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία;
Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι στρατηγοιΑρχικά ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε ο απόστρατος αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, κορυφαίο στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, που αποστρατεύθηκε με το βαθμό του υποστράτηγου και είχε διατελέσει διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικών Δυνάμεων! 
Ο δεύτερος απόστρατος αντιστράτηγος και ευρωβουλευτής σήμερα ο Γεώργιος Επιτήδειος, “τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού”.
ΖΗΤΗΜΑ 1ο: Οι περισσότεροι ένστολοι υποψήφιοι των ΝΑΖΙ ήταν άνθρωποι που ευνοήθηκαν από τα κόμματα εξουσίας, αναλαμβάνοντας υψηλές διοικητικές θέσεις, προνομιακούς ρόλους στο ΝΑΤΟ και όχι μόνο.
Ο νεοεμφανιζόμενος Χρυσαυγίτης υποψήφιος Ταξίαρχος ε.α. Αθ. Παπαδόπουλος «διετέλεσε δύο φορές επί πενταετία συνολικά, Διοικητής Μοίρας Πυροβολικού. Διετέλεσε Διευθυντής Επιτελικού Γραφείου Μεραρχίας και Σώματος Στρατού, Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη (Γ’ΣΣ/ΝDC-GR), Υποδιοικητής Ταξιαρχίας και Ακόλουθος Άμυνας και Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Μόσχα…».
Ο Στρατηγός Συναδινός υπήρξε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ, Διευθυντής των Ειδικών Δυνάμεων και Διοικητής ΜΕΡΥΠ.
Ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου μετατέθηκε στο Υπουργείο Αμύνης και διετέλεσε Διευθυντής του γραφείου ασφάλειας της ΓΓΟΣΑΕ.
Ο Κρίκος Σταύρος, το Μάρτιο του 2004 τοποθετήθηκε Τμηματάρχης στη Διεύθυνση Πυρόσβεσης-Διάσωσης στο τμήμα προστασίας Αεροδρομίων και Λιμενικών εγκαταστάσεων. Το 2008 προβιβάσθηκε σε Διευθυντή της παραπάνω Διευθύνσεως μέχρι τον Νοέμβριο του 2009 οπότε τοποθετήθηκε Διοικητής του 2ου Πυρ/κού Σταθμού Πειραιώς όπου έκλεισε και την πορεία του παραιτούμενος και λαμβάνοντας τον αποστρατευτικό βαθμό του Πυράρχου.
ΖΗΤΗΜΑ 2ο: Το παρελθόν τους, συχνά σε οικογενειακό επίπεδο, συνδέεται με τις χειρότερες σελίδες του δοσιλογισμού της κατοχής, του εμφυλίου και του Κράτους του Χωροφύλακα. Αποτελούν συνέχεια της ιστορικής ακροδεξιάς.
Ο Γαραντωνάκης Στυλιανός κατατάχθηκε το 1979 στην Ελληνική Χωροφυλακή. Ο πατέρας και ο παππούς του είναι Κρητικοί και μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΕΟΕΑ ΕΔΕΣ και ΕΔΥΕΑ του Νομού Ρεθύμνης.
Ο Δημήτριος Παπαεμμανουήλ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Μαΐου 1947. Ο πατέρας του ήταν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, Ιερολοχίτης και εκ των ιδρυτών των Δυνάμεων Καταδρομών.
Σπυρίδης Σάββας. «Ο πατέρας του κατάγεται από την Μικρά Ασία και κατά την περίοδο της καταστροφής της Σμύρνης, μετοίκησε στη Χάλκη. Από την πρώτη στιγμή της εισβολής των Δυνάμεων του άξονα στην Ελλάδα, ο παππούς του βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του πολέμου και εν συνεχεία εντάχθηκε στις πατριωτικές, αντιστασιακές ομάδες έως το τέλος του Συμμοριτοπολέμου».
Τα συμπεράσματα δικά σας.Ο ταγματάρχης της Χρυσής Αυγής που εκπαίδευε τον Κασιδιάρη
ΖΗΤΗΜΑ 3ο: Πληθώρα υποψηφίων που παρουσιάζονται ως Αντινεοταξίτες έχουν λάβει μέρος στις βάρβαρες εκστρατείες του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού, συνδυάζοντας τον εθνικισμό και ρατσισμό τους με την παχυλή αμοιβή που προσέφερε η περιζήτητη μετάθεση «στα ήρεμα και ασφαλή Βαλκάνια»! Τώρα απλώς υποκρίνονται…
Ο Μαυρίδης Χαράλαμπος έχει υπηρετήσει σε Θράκη, Μακεδονία και τα νησιά του Αιγαίο αλλά και σε «ειρηνευτικές δυνάμεις» δύο φορές (1999, 2001, 2005, 2006 ΕΛΔΥΚΟ), όπως γράφει στο βιογραφικό του.
Ο Μέξας Χαράλαμπος, έχει συμμετάσχει ως Συγκυβερνήτης και Κυβερνήτης Ελικοπτέρων με Φρεγάτες του Στόλου τόσο σε εθνικές όσο και σε διεθνείς αποστολές. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του σταδιοδρομίας συμμετείχε σε αρκετές ειδικές αποστολές στο εξωτερικό και σε Επιχειρήσεις Υποστήριξης Ειρήνης. Συγκεκριμένα στη Σερβία στον πόλεμο της Βοσνίας, στον πόλεμο του Ιράκ ENDURING FREEDOM, στον πόλεμο του Λιβάνου ACTIVE ENDEAVOR. Στη επιχείρηση του ΝΑΤΟ ALLIED PROVIDER στη Σομαλία. Έχει τιμηθεί με μετάλλια και παράσημα του Ελληνικού Έθνους, του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ για τις υπηρεσίες του.
Ο Δημήτριος Παπαεμμανουήλ εργάσθηκε στο ΓΕΕΘΑ για την προώθηση «εθνικών θεμάτων», στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, ενώ έχει τιμηθεί με Εύφημο Μνεία από τον Α/ΓΕΕΘΑ για την συμβολή του στον συγκεκριμένο τομέα. Υπήρξε αρχιεκτιμητής Πληροφοριών της Νοτίου Πτέρυγος του ΝΑΤΟ (AFSOUTH), στην Νεάπολη Ιταλίας, την τριετία 1993-1996.
Ο Σκοπελίτης Χαράλαμπος έχει υπηρετήσει σε μονάδες παραμεθόριες και μη, καθώς και σε επιτελεία του Ελληνικού Στρατού, στα Αρχηγεία του ΝΑΤΟ, HQ / ARRC, ARRC / REAR / Βοσνία, ARRC / COMZ / Νότια / ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ και στο ΧΩΡΕΣ / ΤΕΛΟΣ / COMZ / Νότια / ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ. Έχει τιμηθεί και με παράσημα από τους πολέμους Βοσνίας και Κοσσόβου.
Να θυμίσουμε ότι σε όλους αυτούς τους «ανθρωπιστικούς πολέμους και τις ειρηνευτικές αποστολές», που συμμετείχαν απολαμβάνοντας παράσημα-σημαντικές απολαβές-βαθμούς οι Μισθοφόροι της Χρυσής Αυγής, υπηρετώντας τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της ελληνικής αστικής τάξης, λαός μας βρέθηκε απέναντι, φτάνοντας η καταδίκη των βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία να αγκαλιάσει το 97% .
ΖΗΤΗΜΑ 4ο: Αποκαλύπτεται ότι η διείσδυση των ΝΑΖΙ έχει εξαπλωθεί σε όλα τα όπλα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην ΕΛ.ΑΣ., τη Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Επίσης ότι υπάρχει σχέση με το σύνολο της Δεξιάς Παράταξης που διόρισε αρκετούς από αυτούς σκανδαλωδώς ως συνοριοφύλακες (κυβέρνηση Μητσοτάκη), έκανε τα στραβά μάτια όταν οι ναζί ένστολοι μετατίθενται ως Φρουρά της Χρυσής Αυγής, ενώ υπηρεσιακά βρίσκονται συχνά με ρόλους της Κρατικής Ασφάλειας. Εύλογα ερωτηματικά για την πραγματική «υπηρεσιακή» σχέση Χ.Α. -Σωμάτων Ασφαλείας!
1. Ο Κωνσταντίνος Αναγνώστου αποφοίτησε από τα σχολεία καταδρομών Ρεντίνας ΚΕΑΠ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου).
2. Ο Βοργιάς Σωτήριος υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ως μηχανικός.
3. Ο Γαραντωνάκης Στυλιανός κατατάχθηκε το 1979 στην Ελληνική Χωροφυλακή.
4. Ο Ζάγκλας Χρήστος υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία από το 1979 έως το 2010 όπου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντισμηνάρχου.
5. Ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος εισήχθη στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών το 1988 και αποφοίτησε το 1990 με το βαθμό του Μόνιμου Λοχία του Ιππικού – Τεθωρακισμένων. Το 1991 εισάγεται στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποφοιτά το 1995 με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού Διαβιβάσεων. Το 1998 εντάσσεται στις Ειδικές Δυνάμεις μέχρι το 2008.
6. Ο Κουτσιανούδης Αθανάσιος την 10-5-1979 κατατάχθηκε στην Ελληνική Χωροφυλακή και το 1988 αποφοίτησε από την Σχολή Αρχιφυλάκων της Ε.Α.
7. Ο Κρίκος Σταύρος κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το Δεκέμβριο του 1987 με το βαθμό του Πυροσβέστη. Το Σεπτέμβριο του 1989 εισήλθε στην Σχολή Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και αποφοίτησε επιτυχώς τον Ιούνιο του 1992 ονομαζόμενος Ανθυποπυραγός.
8. Ο Μαυρίδης Χαράλαμπος αποφοίτησε το έτος 1981 από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ως λοχίας Διαβιβάσεων.
9. Ο Χαρίλαος Μέξας του Ιωάννη, απόστρατος Αξιωματικός Πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού.
10. Ο Μπαρτζώκας Σπυρίδων την 4/1/1991 κατατάχθηκε στο σώμα της ΕΛΑΣ(;). Το πώς δεν διευκρινίζεται…
11. Ο Μπουτεράκος Βασίλειος: 2000, Αποστράτευση από τον Ε.Σ. με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη. 1995, Διακλαδικό Σχολείο Ηλεκτρονικού Πολέμου. 1994-95, Σχολή Πεζικού (Τμήμα Διοικητών Μονάδων). 1991-92, Σχολή Ξένων Γλωσσών (Τουρκική). 1991, Σχολή Πεζικού (Τμήμα Διοικητών Υπομονάδων). 1989, Σχολείο Επιχειρήσεων Αέρος Επιφανείας. 1986, Σχολείο Καταδρομών Κ.Ε.Α.Π. (Ειδικές Δυνάμεις). 1986, Σχολείο Ορεινού Αγώνα (Ειδικές Δυνάμεις). 1985, Σχολή Αλεξιπτωτιστών (Ειδικές Δυνάμεις). 1985, Σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου Κ.Ε.Α.Π. (Ειδικές Δυνάμεις). 1985, Σχολή Πεζικού (Βασικό Τμήμα). 1984, Αποφοίτηση από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός πεζικού.
12. Ο Παπαδόπουλος Αθανάσιος το 1979 εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1983 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. 
13. Ο Δημήτριος Παπαεμμανουήλ αποφοίτησε το έτος 1969 από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως ανθυπολοχαγός Πεζικού.
14. Ο Παρουσίνας Παντελής πέτυχε στη σχολή Ενωμοταρχών το 1975. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ενωμοτάρχης και ανθυπαστυνόμος υπηρέτησε σε υπηρεσίες τάξεως, ασφαλείας και τροχαίας στη Θεσσαλονίκη και στην υπηρεσία δίωξης λαθρομεταναστών Φλώρινας. Το 1998 αποφοίτησε από τη σχολή μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων και έως το 2009 που αποστρατεύθηκε, υπηρέτησε κυρίως σε Υπηρεσίες Ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη. Εκπαιδεύτηκε σε θέματα τροχαίας, αντιμετώπισης διακίνησης ανθρώπων και θέματα πληροφοριών – αντιπληροφοριών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του άσκησε ανακριτικά καθήκοντα με ιδιαίτερη πρακτική εξειδίκευση σε διαχείριση ατομικής συμπεριφοράς και ατομικού προφίλ καθώς και σε θέματα ψυχολογίας και διαχείρισης όχλου.
15. Ο Σκοπελίτης Χαράλαμπος εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1979 και αποφοίτησε το 1983, ως Ανθυπίλαρχος.
16. Ο Σπυρίδης Σάββας κατατάχθηκε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και υπηρέτησε στις παρακάτω υπηρεσίες: Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και Βόλου. Στα αποσπάσματα Συνοριοφυλακής Καστοριάς και Φλώρινας. Στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων. Τέλος μετατέθηκε στον Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου στην ομάδα Ασφαλείας Αερολιμένα όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
17. Ο Σπυρόπουλος Γιώργος είναι ο πρώτος, εν ενεργεία, Αστυνομικός πού κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής. Πριν λίγο καιρό είχε επιστρέψει στην Υπηρεσία του, από την φρουρά της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής!!!
18. Ο Τσιαμαντάς Αθανάσιος απεφοίτησε της Σχολής Ευελπίδων το 1970 και ονομάσθηκε Ανθυπολοχαγός Πεζικού. 
19. Ο Τσουμαρέλης Νικόλαος είναι Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας. Στα 27 έτη υπηρεσίας εργάστηκε με Επιχειρησιακά και Επιτελικά καθήκοντα αποκλειστικά σε Μονάδες Radar της Πολεμικής Αεροπορίας.
20. Ο Χριστόπουλος Αντώνιος είναι Αντισμήναρχος Πολεμικής Αεροπορίας εν αποστρατεία.
21. Ο Ψαθάς Αναστάσιος το 1973 εισήλθε στην σχολή των Υπαξιωματικών του Λιμενικού σώματος όπου υπηρέτησε έως το 1998 και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του πλωτάρχη.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν πολλά: τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν ήξεραν τίποτε για όλους αυτούς;
Και όλοι αυτοί, αφού υπηρέτησαν πιστά τα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, τον κόσμο του πλούτου και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, επιβάλλοντας και αυτοί στο βαθμό που τους αναλογεί την Νέα καπιταλιστική ιμπεριαλιστική Τάξη Πραγμάτων, τώρα έγιναν αντισυστημικοί και αντι-πλουτοκράτες;
Αυτά γράφαμε τότε.
Σήμερα όμως έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Τι γίνεται λοιπόν;
Οι ΝΑΖΙ στρατιωτικοί προσπαθούν με την στήριξη γνωστού μιλιταριστικού μέσου, ιδιοκτησίας παραδοσιακού τηλε-εισαγγελέα και αριστερού εργολάβου, να κυριαρχήσουν στον Συνδικαλισμό των Στρατιωτικών, έχοντας ως προπύργια Ενώσεις στη Βόρεια Ελλάδα!
Πρόσφατα, σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για το πόρισμα της Βουλής σχετικά με τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο κ.Θεοφάνης Μακρόπουλος, Αντιστράτηγος του Δικαστικού Σώματος (Αναθεωρητής Α’) μέχρι πριν από ένα χρόνο.
Τι είπε στην ομιλία του σύμφωνα μ΄ όσα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής;
“Ο Στρατηγός αναφέρθηκε σε βάθος στην πολιτική σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, τις συλλήψεις που έγιναν παρατύπως, το ανύπαρκτο κατηγορητήριο, τους Ανώτατους Δικαστικούς, οι οποίοι ανέβαιναν γλείφοντας τους υπουργούς και την σοκαριστική ομολογία Αθανασίου για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, που σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα είχε σοκάρει και θα είχε οδηγήσει στην άμεση σύλληψη του υπουργού και των επίορκων δικαστικών που βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής”.
Όλα όσα υποστηρίζει ότι έγιναν, συνέβησαν την περίοδο που ήταν εν ενεργεία στρατιωτικός δικαστής. 
Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη και στρατοσ
Απ΄ όσο γνωρίζουμε παρέμεινε στην ενέργεια και όταν κυβέρνηση έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.
Αυτά αναφέρει το δημοσιογραφικό ρεπορτάζ! 
Το ερώτημα που παραμένει χωρίς απάντηση είναι γιατί οι ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων παριστάνουν ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση στελεχών με τη Χρυσή Αυγή. 
Όλοι όσοι έκαναν την επιλογή να συνταχθούν με τη Χρυσή Αυγή ,το αποφάσισαν αμέσως μετά από την αποστρατεία τους; 
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας δεν καταλαβαίνουν ότι ξεπλένουν πολιτική τους υπόδικους ηγέτες των ΝΑΖΙ όταν πηγαίνουν μαζί τους εθνικιστικές εξορμήσεις στα νησιά; 
Ότι τους στρώνουν το δρόμο;
Δεν το καταλαβαίνουν;
Το πόρισμα του ΓΕΕΘΑ από το 2013, έχει “καταρριφθεί” από την ίδια την πραγματικότητα.
Φαίνεται όμως ότι το κράτος διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, τείνει το χέρι στο φασισμό!
Να επισημάνουμε ότι στην ίδια εκδήλωση ομιλητής ήταν κι ένας επίτιμος Αντιεισαγγελέας Εφετών…
Στις 21 Μαρτίου πραγματοποιείται η εκδίκαση της Έφεσης της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων για τη 2χρονη καταδίκη του μέλους της Νίκου Αργυρίου, καθώς το δικαστικό κατεστημένο επιχείρησε να τσακίσει το Κίνημα των Φαντάρων.
Ανεπιτυχώς..
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου