Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Ο Βίτσας δηλώνει: Προτεραιότητα η συνεχής βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις ΕΔ - ΦΩΤΟ

ΠΕΝΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ
ΑΛΛΑ Ο ΒΙΤΣΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.. 
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017, παρέστη στην τελετή παραλαβής και ονοματοδοσίας του βοηθητικού πλοίου βάσης του Πολεμικού Ναυτικού «ΒΒ ΑΜΜΩΝΙΑΣ», στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΕ (ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ GROUP) στο Πέραμα.
 Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ.

Ο ΑΝΥΕΘΑ στο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε: «H σημερινή ημέρα μας κάνει να αισθανόμαστε ιδιαίτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση διότι παραλαμβάνεται από το Πολεμικό Ναυτικό ένα βοηθητικό πλοίο, οι δυνατότητες του οποίου τίθενται άμεσα στη διάθεση όλου του προσωπικού του, με ιδιαίτερη στόχευση στα πληρώματα των πολεμικών πλοίων και των Ναυτικών υπηρεσιών του Ναυστάθμου Σαλαμίνας.

Σήμερα δεν προσήλθαμε όλοι εδώ για να ευλογήσουμε τα γένια μας, όπως λέει καλύτερα και ο θυμόσοφος λαός μας, αλλά για να αναδείξουμε ίσως με τον καλύτερο τρόπο, πώς μπορούν οι συνεργασίες ανθρώπων με σχέδιο, οργάνωση και μεθοδικότητα, να καταλήξουν σε αποτελέσματα. Αποτελέσματα που διαχρονικά φέρνει το Πολεμικό Ναυτικό. 

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω για μία ακόμα φορά ότι ο παράγων άνθρωπος αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα στις προσπάθειες του Υπουργείου για τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Το Πολεμικό Ναυτικό κινούμενο με βήματα μεθοδικά και σχεδιασμένα, κατάφερε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες απορρόφησης κονδυλίων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με αποτέλεσμα σήμερα να παραλαμβάνει, εντός χρονοδιαγράμματος, το πρώτο από μία σειρά τεσσάρων πλοίων, το Βοηθητικό πλοίο Βάσης ΑΜΜΩΝΙΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου