Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Την ίδια βδομάδα που το ΓΕΣ και το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΕΣ σε μια φθηνή επίδειξη εθνικισμού έριξαν 100 μέρες φυλακή σε φαντάρους και τους έσερναν στα Στρατοδικεία.
Την ίδια βδομάδα τα σαιτ που ελέγχονται από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο δεν είδαν και άκουσαν τίποτε.
Το γεγονός που απέκρυψαν και συγκάλυψαν αφορά τις Πρωτοφανείς σκηνές που εκτυλίχτηκαν στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) στη Βάρη. Όπως έγινε γνωστό, όσοι περνούσαν από τον δρόμο μπροστά από την είσοδο της Σχολής, είχαν την ευκαιρία να δουν ένα… περιπολικό της Αστυνομίας να έχει «μπλοκάρει» την έξοδο και να ελέγχει τους εξερχόμενους!

Τι είχε συμβεί; Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια ακαδημαϊκής συνέλευσης, καθηγητής της Σχολής θεώρησε ότι θίχθηκε από τα λεγόμενα συναδέλφου του, η κατάσταση εκτραχύνθηκε και ο θιχθείς αποφάσισε να υποβάλει μήνυση, ενεργοποιώντας τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Έτσι, ένα περιπολικό της Αστυνομίας που κλήθηκε, μετέβη στη Σχολή Ευελπίδων για να συλλάβει τον καθηγητή! 

Η ευθύνη για τον καταλογισμό των ευθυνών και την αντιμετώπιση του πρωτόγνωρου γεγονότος αφορά την ηγεσία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, το ΓΕΣ και το Πεντάγωνο.
Δεν είναι όμως δυνατόν, ο ΑΓΕΣ Στεφανής και ο Πάνος Καμμένος να ακολουθούν το δρόμο της συγκάλυψης, να αντιμετωπίζουν διαφορετικά τους στρατιώτες και διαφορετικά τα Ακροδεξιά στελέχη και τους καθηγητές.
Στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων είναι γνωστό ότι δρα η Ακροδεξιά, στους Ευέλπιδες αλλά και στους καθηγητές.
Η δράση τους γνωστή. Το στρατΙωτικό κατεστημένο, το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας συγκαλύπτουν.
Να τα αποτελέσματα.
Οι αστυνομικοί να συλλαμβάνουν εντός της ΣΣΕ!    
Το επεισόδιο συνέβη και δεν επιδέχεται διάψευσης, ενώ τα περί μηνύσεων με παράλληλη ενεργοποίηση της διαδικασίας του αυτοφώρου, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, εκτοξεύθηκαν τελικά ως απειλές που δεν υλοποιήθηκαν με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Πολλαπλές πηγές επίσης επιβεβαιώνουν την παρουσία αυτοκινήτου της αστυνομίας στην είσοδο της Σχολής.
Τούτων λεχθέντων, κάτι περί ψευδών και… υπόπτων πληροφοριών που διακινούνται, είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικά και αποκαρδιωτικά, καθότι στα ακαδημαϊκά ιδρύματα κυρίως, θα πρέπει να είναι ανεκτή η «αντιπολίτευση», αφού προφανώς όλοι συμφωνούμε ότι η Σχολή Ευελπίδων δεν είναι το «μαγαζάκι» κανενός, αφού τέτοιες νοοτροπίες παραπέμπουν σε απαρχαιωμένα μυαλά παρελθόντων δεκαετιών.
ΥΓ. Και μια άσχετη απορία π;ου θέλαμε να τη διατυπώσουμε πολύ καιρό αλλά το ξεχνούσαμε και δεν έτυχε να τη θέσουμε είτε στο ΓΕΣ είτε στην ηγεσία της Σχολής: Επιτρέπεται η οπλοφορία εντός του Ιδρύματος.

Για το θέμα υπάρχουν 3 αναρτήσεις στο defence-point,gr
Από το Υπουργείο Άμυνας καμιά απάντηση.
ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ 
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΕΝΟΥΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου