Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Απίστευτα τα προβλήματα στην Σχολή Ευελπίδων ενώ ακροδεξιοί καθηγητές έχουν στήσει παράγκα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ50 ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ! 
Τα προβλήματα στην Σχολή Ευελπίδων είναι γνωστά.
Περικοπές και άθλια διαβίωση, καψόνια και βιαιότητες για να γίνουν ΑΝΔΡΕΣ, ακροδεξιοί σπουδαστές και καθηγητές που υποστηρίζονται και κάνουν όργια με την ΑΝΟΧΗ της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι όποιες προσπάθειες εκσυγχρονισμού, όπως αυτές που επιχείρησε ο προηγούμενος ΑΓΕΣ Τελλίδης μπλοκαρίστηκαν από την ακροδεξιά ηγεσία των ΑΝΕΛ στο Πεντάγωνο που ταυτίστηκε με ότι πιο αποκρουστικό, χυδαίο, αντιδραστικό και εθνικιστικό!
Δείτε όμως τι συμβαίνει στην Σχολή Ευελπίδων, που αναρωτιόμαστε πόσο ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ κάνει τον ΑΓΕΣ Στεφανίδη:


Ειδικότερα:

• Η ποιότητα (όσον αφορά τον καταρτισμό ενός διαιτολογίου προσαρμοσμένου στις ανάγκες νέων ανθρώπων 18-22 ετών τα οποία καταπονούνται καθημερινώς σωματικά), αλλά και η ποσότητα του φαγητού δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των παιδιών αυτών.


• Από τα τέλη του 2016 οι σπουδαστές της ΣΣΕ δεν έχουν ούτε χαρτοπετσέτες όταν τρώνε και χρησιμοποιούν το ίδιο (χάρτινο) τραπεζομάντηλο (1 χρήσης), τα οποίο, το γυρνούν ανάποδα (από την γυαλιστερή πλευρά για να μπορούν να τα καθαρίσουν και να τα ξαναχρησιμοποιήσουν).

• Την Παρασκευή το μεσημέρι οι εξοδούχοι σπουδαστές δεν μπορούν να φάνε μεσημεριανό παρότι το μεσημεριανό είναι στις 12:30 και οι εξοδούχοι εξέρχονται από την Σχολή στις 15:30. Δηλαδή τα παιδιά που βλέπουμε με τις μπλε στολές και το γυαλιστερό ξιφίδιο είναι νηστικά (μόνο με πρωινό από τις 6 το πρωί) και καταλήγουν να φάνε στις 5-6 το απόγευμα. Κατά τα άλλα στις εθνικιστικές ομιλίες του ο Πάνος Καμμένος μιλά για τους λαμπρούς -αλλά νηστικούς- Ευέλπιδες!

• Οι στολές παραλλαγής που τους έχουν χορηγηθεί είναι σε άθλια κατάσταση (έχουν ήδη σκιστεί από τις ασκήσεις, μάλλον πρόκειται για προβληματική παρτίδα) με αποτέλεσμα οι περισσότεροι σπουδαστές να αναγκάζονται να αγοράζουν στολές από το εμπόριο, καθόσον δεν χορηγούνται νέες. Λεφτά και συγκεκριμένα δισεκατομμύρια ευρώ έχει ο Πάνος Καμμένος για να πάρει όπλα από τους φίλους του τους Αμερικάνους, στα ρούχα των φαντάρων βρήκε να κάνει περικοπές.

• Συνεχίζεται η τακτική που προβλέπει οι σπουδαστές ενός ΑΣΕΙ να καθαρίζουν τουαλέτες και μπάνια. Συνεργεί καθαριότητας τάξανε για όλες τις μονάδες αλλά βλέπεις το τσάμπα είναι πιο καλό. Όταν δε προέρχεται από την αγγαρεία των δωρεάν εργαζόμενων φαντάρων, πάντα καλύτερο για τον Καμμένο. Βλέπεις πάντα η Ακροδεξιά κάλυπτε την εκμετάλλευση και την καταπίεση μα τον βρωμερό εθνικισμό της.

• Να μην ξεχνάμε ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά αποχώρησαν από την Σχολή 50 ...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου