Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Ποια Αρετή, ποια Τόλμη; Πιο Άθλια προπαγάνδα υπέρ του Πάνου Καμμένου δεν γίνεται!

Πραγματικά, πιο αηδία δεν γίνεται...
Είναι τώρα αυτό δημοσιογραφία;
Είναι αυτή η ΕΡΤ για την οποία αγωνιστήκαμε;
Δεν ντρέπονται καθόλου οι συντελεστές της εκπομπής και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για αυτή την ξεφτίλα προπαγάνδα, για αυτό το κατάντημα τους να πληρώνονται από το Δημόσιο για να κάνουν δημόσιες σχέσεις για τον Καμμένο;
Γιατί πραγματικά είναι ξεφτίλα να βγαίνουν οι συντελεστές της εκπομπής -γιατί δημοσιογράφους δεν τις λες- και να υποστηρίζουν ότι σκοπός της εκπομπής είναι να προβάλλει την μαχητικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και την αποφασιστικότητα του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου!
Και ακόμη μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να το κάνεις!
Μια εκπομπή που άρχισε λοιπόν σας πρωινή αναφορά, συνεχίστηκε με τους γυμνόστηθους Ορεινούς Καταδρομείς -έτσι για να φτιάχνονται οι μιλιταριστές και οι φασίστες, προνομιακό πολιτικό ακροατήριο του Πάνου Καμμένου- που εκπαιδεύονται στην έρευνα και διάσωση! Εκεί η προπαγάνδα έκανε λόγο για κοινωνική προσφορά ενώ όλοι γνωρίζουν ότι αποτελεί ένα από τα πιο επιθετικά αντικείμενα, συχνά στις πίσω γραμμές του αντιπάλου.
Η εκπομπή δε θα μπορούσε να μην έχει Ίμια. Και φυσικά τον Πάνο Καμμένο που πέταξε στεφάνι.
Αναρωτιόμαστε, σε τι διαφοροποιείται ο Καμμένος από τον Σημίτη;
Και ο Πάνος Καμμένος σέβεται απόλυτα την συμφωνία που καταλήχθηκε το 1996!
Βεβαίως ο Πάνος Καμμένος και οι υποτακτικοί δημοσιογράφοι του ξέχασαν να παρουσιάσουν την ένταση που προκάλεσε στο Αιγαίο με τις εθνικιστικές επιδείξεις του... 
Η εκπομπή είχε όμως και συνέντευξη του ΑΓΕΕΘΑ Αποστολάκη, που μίλησε για τον κοινωνικό ρόλο των Ε.Δ., αναφέρθηκε στο προσφυγικό ως ζήτημα ασφάλειας και τόνισε τα περί προβληματικών κρατών της περιοχής.
Στην παρέμβαση του -που ήταν λες και τα διάβαζε- δεν θυμήθηκε να μας πει για την συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη διάλυση της Λιβύης, για την χρήση των ελληνικών βάσεων από τα αμερικανικά και ευρωπαικά βομβαρδιστικά που δρουν σε Μέση Ανατολή και Αφρική, αλλά ούτε μας είπε για την συμμετοχή του ελληνικού υποβρυχίου στην επιχείρηση στην Λιβύη.
Μετά όμως το 1/3 της εκπομπής ήταν αφιερωμένο στο ΝΑΤΟ και στον Καμμένο, στον πόλεμο που διεξάγουν εναντίον των μεταναστών με τις τεράστιες φρεγάτες τους.
Φυσικά, ο Πάνος Καμμένος είναι γαλαντόμος, παίζει με τις ΗΠΑ-τους φίλους του, παίζει και με την Ε.Ε.
Πρόβαλε λοιπόν τις συνεντεύξεις με τη Γερμανίδα και την Ολλανδέζα ΥΕΘΑ, που τόνισαν πόσο καλή φίλη και σύμμαχος είναι η Ελλάδα.
Και γιατί;
Το βρήκατε και αν δεν το βρήκατε σας το λέμε εμείς!:
γατί έχει υπουργό άμυνας τον έναν, τον μοναδικό, τον ανεπανάληπτο Πάνο Καμμένο.
Τέλος, μας πρόβαλαν μία γυναίκα υποσμηναγό, που θέλει να γίνει πιλότος μαχητικού.
Για αυτό σπουδάζει στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ναι έτσι το ονόμασαν- ιπτάμενος από 2-4 χρόνια.
έτσι, για να καλλιεργείται κλίμα και ΣΔτράτευσης των Γυναικών!
Σήκω Γεωργαλά να δεις που έφτασε ο μαθητής Πάνος Καμμένος:
εσύ ήσουν ιδεολογικός υπεύθυνος της ΧΟΥΝΤΑΣ αλλά αυτός έγινε Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να σε ξεπεράσει σε φιλονατοική-μιλιταριστική-πολεμοκάπηλη προπαγάνδα.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου