Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Από έναν λαό που έσπρωξαν στις Ατελείωτες ουρές για λίγα δωρεάν τρόφιμα Στρατολογούνται οι Μισθοφόροι Στρατιώτες -ΟΒΑ του Καμμένου!

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την στρατολόγηση 1000 Μισθοφόρων Στρατιωτών ΟΒΑ από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.
Επισημαίνεται ότι ανάλογες προκηρύξεις προσλήψεων μισθοφόρων είναι αποτύχει δραματικά στο παρελθόν.
Όμως τώρα, παρά το γεγονός ότι οι όροι προσλήψεως είναι χειρότεροι, η ακροδεξιά ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας φαίνεται ότι η μεγάλη απελπισία που διακατέχει τους νέους για την επαγγελματική αποκατάσταση τους, θα τους αναγκάσει να μείνουν με το χακί για τα επόμενα 2-3 χρόνια υπάρχει στην Μεσογείων.

Η πρώτη εικόνα που φαίνεται να υπάρχει ως τα οριστικά στοιχεία από τις Στρατολογικές Υπηρεσίες και τις Μονάδες δείχνει ότι θα γίνει μάχη για τις 1000 προσλήψεις αφού υπήρξε άκρως ικανοποιητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του υπουργείου Άμυνας.
Ενδεικτικά πριν από περίπου 10 μέρες μόνο στα στρατόπεδα από στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους είχαν γίνει αιτήσεις για τις μισές θέσεις.
Όμως ποια είναι η νεολαία, ποιος είναι ο λαός που εκβιάζεται με τις οδυνηρές συνέπειες της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής και των μνημονίων για να πάει Μισθοφόρος;
Την απάντηση μας δίνει η ανάρτηση του σαιτ BΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Οι εικόνες που μας έρχονται από την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης –και τις παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- μας δείχνουν την κατάσταση της ανέχειας και δυστυχίας που επικρατεί σε σχεδόν όλα τα λαϊκά στρώματα.

Βλέπουμε, λοιπόν, ατέλειωτες ουρές ανέργων, συνταξιούχων, και περιστασιακά εργαζομένων να ξεροσταλιάζουν με την προσδοκία να λάβουν μια σακούλα δωρεάν τροφίμων.

Κι’ αυτό είναι επόμενο. Μετά 7 χρόνια σκληρής ταξικής μνημονικής λιτότητας συνεχώς όλο και πλατιές λαϊκές μάζες περνούν το κατώφλι της οικονομικής εξαθλίωσης.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε εμείς τίποτε παραπάνω από όσα ακούμε να μας λένε στο βίντεο άνθρωποι της τάξης μας.


Να Αντισταθούμε-Να τους Αντρέψουμε.
ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στην Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου