Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Δίκες όπως του Σωματείου Σερβιτόρων Μαγείρων και του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, υπόθεση όλων μας: Δεν θα σωπάσουμε, καταγγέλλοντας την καταπίεση από όπου και αν προέρχεται!!!

 

Γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν μπαίνει φυλακή αν είναι ΑΦΕΝΤΙΚΟ και πλούσιος, γιατί διώκουν ΌΠΟΙΟΝ και ΌΠΟΙΑ τους καταγγείλει και τους αντιμιλήσει!!!

Γράφει το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων

''Την Παρασκευή 17/03 πραγματοποιήσαμε μικροφωνική παρέμβαση στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα με τη συμμετοχή μελών του σωματείου και αλληλέγγυων από σωματεία και συλλογικότητες.
Την Πέμπτη 23/03 στην ασοεε  στις 19.00 στο αμφιθ. Αντωνιάδου  θα γίνει εκδήλωση από το σωματείο  με θέμα ''Η ποινικοποίηση των εργατικών αγώνων''.
Το δικαστήριο με τις διώξεις εναντίον του σωματείου είναι την Τρίτη 28/03 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπλο μας η ταξική αλληλεγγύη''.

Ως Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, ενόψει της δίκης του Νίκου Αργυρίου στον οποίο χρεώνεται ανάρτηση καταγγελίας καψονιών στο στρατό, καλούμε σε κοινωνική και αγωνιστική αλληλεγγύη, στο πλάι ΟΛΩΝ των διωκώμενων του κινήματος απέναντι στο κράτος και την εργοδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου