Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Left.gr: ένα κυβερνητικό φερέφωνο του ακροδεξιού Καμμένου και του εφοπλιστή Βαρδινογιάννη!


ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ, ΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ!
Θα περίμενε κανείς από ένα αριστερό σαιτ όπως παρουσιάζεται τι left.gr ότι θα έδινε βήμα και θα πρόβαλε τα προβλήματα των ανθρώπων που στον στρατό υποχρεωτικά υποβάλλονται στη μεγαλύτερη εκμετάλλευση και καταπίεση, δηλαδή στους φαντάρους.
Όμως για τον ΣΥΡΙΖΑ και το σαιτ left.gr όχι μόνο τα προβλήματα αυτά δεν υπάρχουν, αλλά κυρίως πρέπει να εξαφανιστούν αφού αυτό που προέχει είναι η υπεράσπιση της κυβερνητικής πολιτικής.

Είναι χαρακτηριστική η στάση που κράτησαν απέναντι στις καταγγελίες των φαντάρων για τις παρανομίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ο ΣΥΡΙΖΑ ιδιωτικοποίησε!



Φυσικά τα προβλήματα των φαντάρων δεν σταματούν εδώ, αλλά γιγαντώνονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική.
Αλλά, είπαμε, για το left.gr πολύ απλά οι φαντάροι δεν υπάρχουν!
Αντίθετα υπάρχει η εκπομπή "Με αρετή και τόλμη" και ο Πάνος Καμμένος-ο εφοπλιστής Βαρδινογιάννης - και το STAR που ανέλαβαν τη μιλιταριστική και πολεμοκάπηλη προπαγάνδα! http://diktiospartakos.blogspot.gr

Ο Διονύσης Τσακνής γιατί δεν παραιτείται...
Δεν είναι τυχαίο ότι σε μια εποχή που διακυβεύονται τόσο τεράστια συμφέροντα [ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου, οι εφοπλιστές που έχουν να κερδίσουν τόσα πολλά, εμφανίζονται φιλοπόλεμοι και αναλαμβάνουν οι ίδιοι, σε συντονισμό με το αστικό πολιτικό τους προσωπικό, την άσκηση μιλιταριστικής και εθνικιστικής προπαγάνδας.
Αυτή είναι η ΕΡΤ του Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού.
Πραγματικά, πιο αηδία δεν γίνεται...
Είναι τώρα αυτό δημοσιογραφία;
Είναι αυτή η ΕΡΤ για την οποία αγωνιστήκαμε;
Δεν ντρέπονται καθόλου οι συντελεστές της εκπομπής και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για αυτή την ξεφτίλα προπαγάνδα, για αυτό το κατάντημα τους να πληρώνονται από το Δημόσιο για να κάνουν δημόσιες σχέσεις για τον Καμμένο;
Γιατί πραγματικά είναι ξεφτίλα να βγαίνουν οι συντελεστές της εκπομπής -γιατί δημοσιογράφους δεν τις λες- και να υποστηρίζουν ότι σκοπός της εκπομπής είναι να προβάλλει την μαχητικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων και την αποφασιστικότητα του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου!
Μάλιστα, αποδεχόμενος τα έργα του ακροδεξιού του κυβερνητικού εταίρου και αποκαλύπτοντας ότι αποτελούν κοινή πολιτική ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται στη δεύτερη εκπομπή του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας "Με αρετή και τόλμη" που θα μεταδοθεί την Κυριακή από την ΕΤ1 στις 11:30 το πρωί.

Έχει σημασία όμως να δούμε τη θεματολογία της εκπομπής:
Στην εκπομπή θα παρουσιαστούν δραστηριότητες του κέντρου εκπαίδευσης τεθωρακισμένων στον Αυλώνα.
Βίντεο από τη διεξαγωγή της τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων "Αστραπή" που εξελίχθηκε εκτάκτως στην Ικαρία και προέβλεπε την ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από εθνοφύλακες και καταδρομείς και η καθημερινότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη Σάμο -όπου εξαγγέλθηκε η άμεση έναρξη εργασιών για την κατασκευή οικημάτων για αξιωματικούς και υπαξιωματικούς εντός του έτους- ενώ συνέντευξη παραχωρεί ο ειδικός σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης Αμός Γκιλάντ.
Στην εκπομπή αυτή δεν θα υπάρξει απάντηση στην καταγγελία :

501 Μ/Κ ΤΑΓΜΑ της 34ης Ταξιαρχίας: ο ΑΓΕΣ Στεφανής είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τα καψόνια φασιστικής έμπευσης; http://diktiospartakos.blogspot.gr
Ούτε σε αυτή 
ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ: Άμεση αντίδραση από το ΓΕΣ για την αντιμετώπιση των κοριών.
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_38.html

Ούτε σε αυτή
ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΤΗΝ 193 ΜΠΕΠ MLRS στην Ελευθερούπολη Καβάλας
http://diktiospartakos.blogspot.gr/2017/03/193-mlrs_9.html

Ούτε σε αυτή

Ούτε σε αυτή

Ούτε σε αυτή
ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Φαγητό και χαρτοπετσέτες δεν έχουν, αλλά έχουν Προπαγανδιστικά βίντεο-έλα μου όμως που δεν μπορεί να χορτάσει κανείς Ευέλπης

Αυτό είναι ένα τμήμα της δράσης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την προηγούμενη βδομάδα.
Αποδεικνύοντας ότι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε από το σαιτ left.gr από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, από τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Μόνο με καθημερινή συλλογική και μαχητική συνδικαλιστική δράση, με υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου με Στολή, με κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου