Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Όλοι μαζί αδελφωμένοι στο ΝΑΤΟ: πολυεθνική άσκηση με Πολεμικά πλοία απ την Ελλάδα και την Τουρκία δίπλα – δίπλα!

Πολεμικά πλοία από την Ελλάδα και την Τουρκία δίπλα – δίπλα με τα πληρώματα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.

Μαζί στον πόλεμο κατά των μεταναστών.

Έτοιμοι να επέμβουν ξανά μαζί κατά των λαών της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και των Βαλκανίων.

Για να αρπάξουν πλουτοπαραγωγικές πηγές, να ελέγξουν πηγές και δρόμους ενέργειας, να μοιράσουν ζώνες επιρροής, να επιβάλλουν το νεοφιλελεύθερο καπιταλισμό είτε με το Κοράνι, είτε με το Ευαγγέλιο!
Στο Αιγαίο τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας και της Ελλάδας μπαίνουν σε συναγερμό κάθε φορά γύρω από τα Ίμια ή το Καστελόριζο, για της ανάγκες αποπροσανατολισμού των λαών, για να περάσουν νέο Προεδρικό σύστημα οι μεν, ΜΝΗΜΌΝΙΑ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και να κονταροχτυπηθούν για τον έλεγχο Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου.
Παράλληλα και ταυτόχρονα συνεχίζονται κανονικά οι  συνεκπαιδεύσεις στο ΝΑΤΟ, με εχθρό την Ρωσία, τους  μετανάστες, τις ασύμμετρες απειλές.... 
Ας δούμε λοιπόν:
“POSEIDON 17”
Το ΠΝ συμμετείχε με το ναρκοθηρευτικό ΕΥΡΩΠΗ, στην πολυεθνική Άσκηση ναρκοπολέμου “POSEIDON 17”, στην Μαύρη Θάλασσα.
Στην άσκηση συμμετείχαν προσωπικό και ναυτικές μονάδες από την Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Πολωνία, Ρουμανία και την Τουρκία.
Η Άσκηση διεξήχθη σε τρεις φάσεις υπό την Διοίκηση του Ναυτικού της Ρουμανίας, με σκοπό την εξάσκηση στις επιχειρήσεις ναρκοπολέμου και στην βελτίωση της συνεργασίας των συμμετεχόντων.
Η πρώτη φάση περιελάμβανε την συγκέντρωση πλοίων και προσωπικού στον λιμένα της Κωστάντζας Ρουμανίας, την διεξαγωγή συντονιστικών συσκέψεων και την διεξαγωγή κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.
Η δεύτερη φάση περιελάμβανε την εκτέλεση των τεχνικών και τακτικών αντικειμένων εν πλω. Τέλος, η άσκηση ολοκληρώθηκε με τον επανάπλου των Πλοίων και την απενημέρωση (HWU) που έλαβε χώρα στον λιμένα της Κωστάντζας.

“DYNAMIC MANTA 17”
Από την Δευτέρα 13 Μαρτίου έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, το ΠΝ συμμετέχει με την φρεγάτα ΑΔΡΙΑΣ, το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και επιτελείς στην μεσαίας κλίμακας ανθυποβρυχιακή Συμμαχική Άσκηση “DYNAMIC MANTA 17”.
Η άσκηση διεξάγεται στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σικελίας υπό την Διοίκηση του Συμμαχικού Ναυτικού Στρατηγείου ALLIED MARITIME COMMAND (MARCOM), στο Νόρθγουντ του Ηνωμένου Βασιλείου.
Συμμετέχουν προσωπικό, πλοία, υποβρύχια και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας από την Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδά, Νορβηγία, και την Τουρκία.
Και όλα αυτά μας λένε ότι γίνονται για την προώθηση της ειρήνης.

Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τις 18/3


Στην Αθήνα καλείται κοινή συγκέντρωση από όλους τους φορείς του κινήματος, στην Ομόνοια στις 3 μμ και θα ακολουθήσει  πορεία στη Βουλή και τα γραφεία της Ε.Ε..

Οι συγκεντρώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι :
Θεσσαλονίκη 12 μεσ. Άγαλμα Βενιζέλου, 
Πάτρα 11 πμ Πλ. Γεωργίου, 
Λάρισα 12 μεσ.. Πλ. Ταχυδρομείου, 
Λέσβος 12 μεσ. πλ. Σαπφούς, 
Ηράκλειο πλ. Ελευθερίας 6 μμ,
Ιωάννινα 1 μμ στην Κεντρική πλατεία, 
Πρέβεζα 11.30 στην Πλ. Θεοφανείων, 
Βόλος 12 μεσ. πλ. Ελευθερίας 12 μεσ. Πλ. Ελευθερίας, 
Τρίκαλα 12 μεσ. πλ. Ρήγα Φεραίου, 
Χανιά 1 μεσ. πλ. Αγοράς, 
Χίος πλ. Βουνακίου. 
Ενώ, την ίδια μέρα προγραμματίζονται οι παρακάτω δράσεις σε : 
Σέρρες 11 πμ συναυλία στην πλ. Κρονίου
Καρδίτσα 12 μεσ κέντρο πόλης παρέμβαση, 7 μμ προβολή και έκθεση φωτογραφίες στο Παυσίλυπο
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΜΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου