Slider

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Οι φασίστες του ΣΤΟΧΟΥ τα έβαλαν με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ-Αλήθεια οι Μικρασιάτες πρόσφυγες είχαν χαρτιά;

Αλήθεια, έχει διαβάσει κανείς το πως οι πρώιμοι φασίστες των ΕΠΙΣΤΡΑΤΩΝ αντιμετώπισαν τους πρόσφυγες;
Μήπως, το πως φέρθηκε ο Συντηρητικός κόσμος στους Μικρασιάτες πρόσφυγες;
Αλήθεια, γιατί οι πρόσφυγες της Συρίας, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν είναι άλλο πράγμα από τους Μικρασιάτες;
Επίκεντρο ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων θέλουν την Ελλάδα Τσίπρας-Καμμένος στο οποίο συμφωνούν οι φασίστες.
Οι καλύτεροι φίλοι των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ είναι η κυβέρνηση και οι στρατοκράτες παρέχοντας κάθε διευκόλυνση, τις βάσεις και συμμετέχοντας σε όλες τις ασκήσεις.
Σε αυτά συμφωνούν οι Φασίστες.
Αλλά οι πρόσφυγες που φεύγουν κυνηγημένοι από το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την Ρωσία μακρυά...  

ΝΤΡΟΠΗ: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!

Writen by ΣΤΟΧΟΣ http://www.stoxos.gr
Μεταφέρουμε από την εφημερίδα των Συντακτών... Οι χαρακτηρισμοί δικοί τους...Με το μότο «ο πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες» η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Περίπου είκοσι πιτσιρίκια από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο παρακολούθησαν τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο, αλλά συνόδευσαν ποδοσφαιριστές και διαιτητές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας τους από το χέρι.ΙΝΤΙΜΕ


Η ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφυγιά και η κίνηση της ΠΑΕ βρήκε ανταπόκριση στις τάξεις των οπαδών. Στη θύρα όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι, οι «Πάνθηρες», σηκώθηκε ένα μεγάλο πανό που απεικόνιζε δύο καράβια με ανθρώπους να κρατούν σημαίες με μπλε και κόκκινο χρώμα, ενώ παράλληλα τραγουδούσαν συνθήματα... σχετικού περιεχομένου.


Και ο Ιωάννης Μουζάλας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, βρέθηκε χθες στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης | ΙΝΤΙΜΕ

Μάλιστα, τα προσφυγόπουλα έκαναν τον δικό τους γύρο του θριάμβου γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο το γήπεδο. Νωρίτερα, πριν από τη σέντρα του αγώνα, τους μοιράστηκαν τρόφιμα και νερά, ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είχαν την ευκαιρία να κλοτσήσουν κάνα δυο μπάλες.


ΑΠΕ-ΜΠΕ / PIXEL / ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο προσφυγικό. Χθες, φιλοξενήθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας αρκετά παιδιά από τη Συρία, μαζί με τους γονείς τους και έζησαν ένα ξεχωριστό απόγευμα. Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου η Κ14 του ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό με μια ομάδα ανήλικων προσφυγόπουλων τα οποία θα φιλοξενηθούν στην Τούμπα και στις 30 Απριλίου στο ματς με την Κέρκυρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου