Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Το ΚΚΕ και η ΚΕΘΑ υπερασπίζονται τον Αρχηγό ΓΕΣ αλλά όχι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

"'Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε..." λέει ο λαός μας...
Σήμερα λάβαμε ανακοίνωση της ΚΕΘΑ που ουσιαστικά υπερασπίζεται τον ΑΓΕΣ Στεφανή στην επίθεση που δέχτηκε ο τελευταίος από χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή με την δισέλιδη ανοιχτή επιστολή του, που ούτε λίγο ούτε πολύ, επιπλήττει τον αρχηγό «με αφορμή κατ’ ελάχιστον», όπως λέει, την ενέργειά του να τιμωρήσει αξιωματικό σημαιοφόρο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, γιατί απέδωσε χαιρετισμό προς την πολιτειακή ηγεσία με «νωθρότητα».

Μάλιστα εκτιμά ότι πρόκειται για “Πλήγμα στο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων η επιστολή του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή στον Α/ΓΕΣ”

Και καταλήγει "Ας τα έχουν όλα αυτά υπόψη τους τα στελέχη και η ηγεσία του στρατεύματος, ας κρίνουν ανάλογα και ας λάβουν τα μέτρα τους, τόσο σε ατομικό όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο! Καμιά ανοχή στη ναζιστική Χρυσή αυγή και τους χρυσαυγίτες, με όποιο προσωπείο τυχόν εμφανίζονται! Αυτό που τους αξίζει είναι ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΧΙ και στις ιδέες τους, όπως και αν παρουσιάζονται, στρογγυλεμένες ή μη!" http://www.militaire.gr



Να πούμε μόνο ότι πρόκειται για την Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου ενός Στρατού που έκανε την Πανελλαδική του Άσκηση Παρμενίωνας με βασικό σενάριο την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών. Ο οποίος συνεχίζει τις ασκήσεις ανακατάληψης εργοστασίου από διαδηλωτές που εναντιώνονται στην ιδιωτικοποίηση στρατηγικών τομέων όπως η ΔΕΗ μαζί με το τοπικό τάγμα Εθνοφυλακής. Ένας στρατός που ενσωματώνει οργανικά τις εθνικιστικές Λέσχες Έφεδρων οι οποίες μάλιστα παρέλασαν και που την επόμενη εβδομάδα συμμετείχε στην Πολυεθνική Άσκηση Ηνίοχος 2017 προετοιμαζόμενος να συμμετάσχει σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Μέση Ανατολή και Αφρική, αντίστοιχες με αυτή που προκάλεσε τη διάλυση της Λιβύης. 

Μάλιστα, η πολιτική ηγεσία των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε επίκεντρο αυτών των βρόμικων πολέμων.


Σε αυτόν τον στρατό των δογμάτων άμυνας/ασφάλειας αναφέρεται η ανακοίνωση της ΚΕΘΑ. 
Δηλαδή το ΚΚΕ και η ΚΕΘΑ κάνει επιλεκτική ανάγνωση του σύγχρονου ελληνικούνστρατού!

Και ενώ η ανακοίνωση της ΚΕΘΑ υπερασπίζει τον Αρχηγό ΓΕΣ και την πολιτική ηγεσία του στρατεύματος, παράλληλα αδιαφορεί για τη δίωξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη δίχρονη ποινή που επιβλήθηκε στο μέλος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Νίκο Αργυρίου γιατί αποκάλυψε τα καψόνια που γίνονται στον Ελληνικό Στρατό. 
Αδιαφορεί δηλαδή για αυτή την στυγνή κυβερνητική-κρατική απόπειρα πάταξης όποιων υπερασπίζονται τα δικαιώματα των στρατευμένων, στέλνοντας ευρύτερο μήνυμα καταστολής μέσα και έξω από τον Στρατό. 

Φυσικά η δική μας στάση ήταν και είναι τελείως διαφορετική.
Στηρίξαμε και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον συναγωνιστή Παπαναστάση.
Για εμάς η Αλληλεγγύη και η Υπεράσπιση των συναγωνιστών απέναντι στο κράτος, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και την Ακροδεξιά δεν εξαρτώνται από την κομματική φανέλα. 

Τους θυμίζουμε επομένως την ανακοίνωση μας τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Κάτω τα χέρια από το Ν. Παπαναστάση. Άμεση αθώωση του Ν. Αργυρίου

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
Κάτω τα χέρια από το Ν. Παπαναστάση. Άμεση αθώωση του Ν. Αργυρίου
Η επίθεση στον απόστρατο αντισυνταγματάρχη Νίκο Παπαναστάση,, και η εκδίκαση της έφεσης για την ποινή-ρεκόρ του Νίκου Αργυρίου, της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων και του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος, εμφανίζονται περίπου ταυτόχρονα, για να χτυπήσουν το αντιπολεμικό εργατικό κίνημα. 
Και οι δύο περιπτώσεις διώξεων αφορούν περιστατικά και γεγονότα που, για κάθε λογικό άνθρωπο, θα έπρεπε να μπουν στα ντουλάπια της αρχειοθήκης των δικαστηρίων και να μην ασχοληθούμε πια ποτέ μαζί τους.
Εμείς, υπερασπιζόμαστε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια που έχει δώσει μάχες στο αντιπολεμικό κίνημα. Καλούμε όλες τις αντικαπιταλιστικές, κομμουνιστικές και ριζοσπαστικές δυνάμεις, για το κίνημα μέσα και έξω από το στρατό που έχει ανάγκη ο κόσμος της εργασίας, των ανέργων, των μεταναστών, των κάθε λογής καταπιεσμένων αυτού του κόσμου, απέναντι στους καταπιεστές που διαλύουν τις ζωές μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου