Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Όλες - Όλοι στην Ευελπίδων ! - Καμία καταδίκη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων !


Η δίκη της Επιτροπής Αλληλεγγής Στρατευμένων διεξάγεται κανονικά αυτή την στιγμή στην Ευελπίδων ( Κτίριο 13 Ισόγειο ) . Ήδη αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στηρίζοντας ανοιχτά τον σύντροφο Νίκο Αργυρίου και την Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Σας καλούμε να έρθετε και να στηρίξετε ώστε να μην περάσει η καταδίκη

Η εξοντωτική ποινή φυλάκισης δύο χρόνων με αναστολή, με την οποία καταδικάστηκε πριν ένα χρόνο, ποινή ρεκόρ που ξεφτίλισε ποινές βαρυποινιτών, όπως ο Μάκης Ψωμιάδης και άλλες προσωπικότητες της χούντας και της μεταπολίτευσης. Έτσι είναι: τόσο η χούντα όσο και η μεταπολίτευση μας μισούν το ίδιο...
Δε χρειάζεται να θυμίσουμε πώς επιβλήθηκε η ποινή αυτή: με παρακολούθηση τηλεφώνων, άρνηση να εξεταστούν οι μάρτυρες υπεράσπισης, με τη δικαστική έδρα να απαντά αντί του μηνυτή. Το κλίμα της πρώτης δίκης ήταν προδιαγεγραμμένο για να καταδικαστεί ο σύντροφός μας.
Σήμερα, λοιπόν, ύστερα από διαρκείς αναβολές και παλινδρομήσεις, ο δικαστικός, ο στρατιωτικός και ο πολιτικός μηχανισμός του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού θέλουν να τελεσιδικήσουν απέναντι στο κίνημα Μέσα κι Έξω από το στρατό. Στο πρόσωπο ενός ανθρώπου. Όπως επιχειρούν να κάνουν και σε άλλες περιπτώσεις στα πρόσωπα εκατοντάδων αγωνιστών και αγωνιστριών. Μόλις πριν λίγες μέρες, ο εισαγγελέας απαίτησε την ισόβια καταδίκη του Θεοφίλου. Φοιτητές που υπέστησαν τη βία των ΜΑΤ καταδικάζονται. Πλήθος ανθρώπων κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση. Η βιομηχανία καταδικών εντείνεται, προκειμένου να φακελώνει αγωνιστές, να καταστέλλει διεκδικήσεις, να στερεί από το κίνημα ακόμη και το λόγο, για "λόγους ασφάλειας".
Καμμένος και Βίτσας, προετοιμάζουν τη στρατιωτικοπολιτική σύγκληση της συγκυβέρνησης με τα λείψανα του αστικού πολιτικού συστήματος ενάντια στον εσωτερικό εχθρό-λαό, με πρόσχημα τον "εξωτερικό εχθρό", τον Τούρκο και Κούρδο εργάτη, τον πρόσφυγα, τον "εχθρό μουσουλμάνο". Δεν αισθάνονται, όμως, σίγουροι. 
Γνωρίζουν ότι η καταδίκη του Νίκου Αργυρίου είναι αστεία, ότι η αθώωσή του δεν είναι καθόλου απίθανη. Φοβούνται, όμως, επίσης, ότι τα "μέτρα" τους δεν μας ακουμπάνε και δεν μας χωρούν.
Τα γράμματα που μισούν οι καραβανάδες, οι επιστολές που φοβάται ο στρατός, η μαχητική επαναστατική δράση απέναντι στις πιο σκληρές μηχανές παραγωγής κυριαρχίας ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ και ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ. Αυτό που φοβούνται ΔΕΝ θα το αποφυγουν.
Το αντιπολεμικό κίνημα δεν υποχωρεί, ούτε ανασυντάσσεται αλλά θα νικήσει.
Τη μάχη θα την κερδίσουμε. Ο σύντροφός μας θα ΑΘΩΩΘΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου