Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Σουβλατζής και πιτσαδόρος: Νέες ειδικότητες στον ελληνικό


Απαιτούμε από τους Π.Καμμένο, Δ.Βίτσα και ΑΓΕΣ Στεφανή να δώσουν εξηγήσεις για τη μετατροπή της Α' Στρατιάς σε Σουβλατζίδικο και Πιτσαρία με προσωπικό τους Φαντάρους. 

Όλο αυτό το αντιδραστικό πολιτικό και στρατιωτικό κατεστημένο, που υποκριτικά κλαίγεται για τη χαμηλή δήθεν επάνδρωση των μονάδων στα σύνορα και απαιτεί με αδίστακτο και προκλητικό τρόπο χιλιάδες προσλήψεις Μισθοφόρων στις Ένοπλες Δυνάμεις και αύξηση στη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας, πρέπει να Απολογηθεί για την Μετατροπή των Φαντάρων σε Σουβλατζήδες και Πιτσαδόρους.
Τι δουλεία έχουν αυτές οι ειδικότητες, αυτές οι υπηρεσίες με την Στρατιωτική θητεία;
Και μάλιστα από μια κυβέρνηση δήθεν της Αριστεράς, που προεκλογικά δεσμεύτηκε ότι θα καταργήσει την εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, αλλά ουσιαστικά την απογείωσε για να διατηρήσει προσφέρει νέα προνόμια στους στρατιωτικούς!  

Γιατί η "Όαση Αναψυχής στην Καρδιά της 1ης Στρατιάς" είναι κόλαση εκμετάλλευσης και καταπίεσης των φαντάρων

Διαβάζουμε λοιπόν:

Μια πραγματική όαση αναψυχής για μικρούς και μεγάλους έχει δημιουργηθεί και βρίσκεται στο κέντρο της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα. Αναφερόμαστε στην ''καφετέρια'' ή αλλιώς ''παράρτημα'' κατά τους στρατιωτικούς δικαιούχους, η οποία βρίσκεται δίπλα από το Στρατιωτικό πρατήριο του σχηματισμού εντός του χώρου των ΣΟΑ.
Ο χώρος αυτός αν και είχε πολλές δυνατότητες θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπολειτουργούσε ή καλύτερα λειτουργούσε μόνο ως καφετέρια για κάποιες ώρες την ημέρα. Γι' αυτό εξάλλου και ήταν σχεδόν πάντα άδειος.
Όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, με πρωτοβουλία του Δκτη της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου Δημόκριτου Ζερβάκη, ο οποίος έχει ρίξει βαρύτητα στη μέριμνα του προσωπικού, ο χώρος αυτός αναβαθμίστηκε και έχει μετατραπεί σε μια πραγματική όαση αναψυχής για μικρούς και μεγάλους.
Συγκεκριμένα η μέχρι σήμερα άδεια καφετέρια που σημειωτέον βρίσκεται δίπλα από το πρατήριο με μεγάλη παιδική χαρά και άνετο πάρκινγκ, λειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες ως ψησταριά και πιτσαρία. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η κίνηση στο χώρο έχει αυξηθεί σημαντικά με αποτέλεσμα να μην βρίσκει κανείς εύκολα τραπέζι. Όσον αφορά τις παραγγελίες για σουβλάκια και πίτσα εκεί γίνεται πραγματικά ο χαμός!
Μάλιστα όπως μαθαίνουμε αρκετά είναι τα στελέχη που προγραμματίζουν να διοργανώσουν και παιδικά γενέθλια στο χώρο!
Η καφετέρια - ψησταριά - πιτσαρία της 1ης Στρατιάς λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως 1 το μεσημέρι για καφέ και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Παραγγελίες για φαγητό γίνονται από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.

Για την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων η μέριμνα για τους στρατιωτικούς σημαίνει Παράνομες Διαταγές, Αυθαιρεσία και μετατροπή των φαντάρων σε Υπηρετικό Προσωπικό. 
Απαιτούμε την απαγόρευση χρήσης φαντάρων σε αυτές τις υπηρεσίες που πρέπει να καλυφθούν αποκλειστικά από πολιτικό προσωπικό για να δημιουργηθούν και θέσεις εργασίας.
Καμιά υπηρεσία Φαντάρων σε Λέσχες Αξιωματικών και Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου