Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Κευπ λαμιας ! Το θεατρο του παραλογου


Θέατρο του παραλόγου επικρατεί στο ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ !

Οι παράλογες απαιτήσεις της διοικήσεως συνεχίζουν να γονατίζουν ψυχολογικά κι σωματικά τους στρατιώτες του Λόχου Διοικήσεως! Η ψυχολογική διάθεση των φαντάρων έχει χτυπήσει κόκκινο, η λέξη ξεκούραση δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μας κι η κακή διατροφή κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση! 

Η εικονική δύναμη λόχου άνω των 90 στρατιωτών δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα κι η διοικούσα Αρχή δεν δείχνει καμία κατανόηση στην ταλαιπωρία μας!
Η εμπλοκή χωρίς προηγούμενο με πρωτοφανείς άρνηση δικαιωμάτων όπως το υπηρεσιακό σημείωμα κι η έξοδος μας καταρρακώνουν!
Όταν κάποιος στρατιώτης έχει 5 κι 6 ημέρες υπηρεσία χωρίς έξοδο κι δεν του δίνετε ούτε ένα υπηρεσιακό σημείωμα, δημιουργεί δυσφορία, κούραση, κι εκνευρισμό! 
Παρόλα αυτά οι ανώτεροι μας δεν κάνουν τίποτα για αυτό ! Αντιθέτως μας λένε να είμαστε ευχαριστημένοι διότι προτίθενται να προσθέσουν κι άλλες υπηρεσίες στον λόχο, ενώ η υπάρχουσα δύναμη δεν αρκεί ούτε για τις τωρινές υπηρεσίες! 
Βλέποντας πως την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστούν νεοσύλλεκτοι στο ΚΕΥΠ μας πιάνει απελπισία διότι την υπάρχουσα στιγμή κοιμόμαστε μέσο όρο 4 ώρες την ημέρα, φανταστείτε τι επρόκειτο να γίνει με τον ερχομό των νεοσυλλέκτων! 
Οι παράλογες απαιτήσεις του Κυρίου Ταξιάρχου, όπως το να κατεβάζουμε από ένα κτήριο 200 (διακόσιες) πλάκες πεζοδρομίου 35 (τριανταπέντε!!! ) κιλών η κάθε μια, την ημέρα κι μάλιστα χωρίς διάλειμμα άνω των 3 λεπτών μας εξαντλεί ψυχολογικά κι σωματικά!
 Οι συνεχείς καθημερινές κι άσκοπες καθαριότητες όλου του στρατοπέδου χωρίς περιθώριο μεσημεριανής χαλάρωσης προ των υπηρεσιών μας εξαντλεί ακόμη περισσότερο! 
Επίσης καταγγέλλουμε πως υπάρχουν ημέρες χωρίς το προβλεπόμενο πρόγευμα! 
Συχνά πυκνά μας σερβίρουν φαγητό προηγούμενης ημέρας κι αρκετά συχνά μας σερβίρουν το μεσημεριανό για βραδινό! 
Όλοι γνωρίζουμε πως το γεύμα είναι σημαντικό για την ευεξία κι την καλή λειτουργία ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον ενός λόχου στρατιωτών που βρίσκεται υπό πίεση 24 ώρες το 24ωρο! 
Η ποιότητα κι η ποικιλία του γεύματος είναι αρκετά κάτω του μετρίου σε καθημερινή βάση! 
Τα περισσότερα στελέχη δεν βοηθούν σε ΚΑΜΙΑ εργασία, κι το μόνο που κάνουν είναι να απαιτούν με αυταρχικό ύφος το πέρας των εργασιών σε ένα μικρό κι περιορισμένο χρονικό περιθώριο! 
Δεν Εκτιμούν τις προσπάθειες όλων μας, κι δεν δείχνουν ΚΑΜΙΑ κατανόηση για τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες επικρατούν εις βάρος μας!! 
Σε όλα τα παραπάνω ευθύνονται στελέχη τα οποία δεν μπορούν να κάνουν σωστή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού που υπάρχει στον λόχο, κι πάνω απ όλους η διοίκηση του ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ ! 
Το μόνο πράγμα που ακούμε στα παράπονα μας είναι η έκφραση "δεν με νοιάζει ", η οποία δεν αρμόζει σε ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι να διοικούν ανθρώπινο δυναμικό! 
Γιατί όπως λέει ο λαός "το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι " !!

Εκ μέρους των στρατιωτών του Λόχου Διοικήσεως του ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ !!

Αλήθεια το ΓΕΣ τι κάνει;
Γυρνάει βίντεο για τις ιδανικές συνθήκες της θητείας ή πάλι θα μας φλομώσει στα ψέματα και στη προπαγάνδα της ακροδεξιάς μιλιταριστικής εκπομπής Αρετή και Τόλμη;
Μήπως ο ΑΓΕΣ Στεφανής αισθάνεται την ανάγκη να πάρει θέση;
Δεν πάει στο ΚΕΥΠ Λαμίας να του κάνει το τραπέζι ο διοικητής;
ΝΤΡΟΠΗ...
Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου