Τρίτη 23 Μαΐου 2017

OYTE TA EMBOΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ! Μεγάλα παράπονα για τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων

Για μια ακόμη φορά το ΓΕΣ δείχνει ικανό ΜΟΝΟ να γυρνά προπαγανδιστικά βιντεάκια αλλά είναι εντελώς ΑΝΙΚΑΝΟ να αντιμετωπίσει τα στοιχειώδη προβλήματα των στρατευμένων.

Εξαγριωμένοι ήταν οι γονείς των νεοσυλλέκτων στρατιωτών και τα παράπονα δεχτήκαμε κατά τη διάρκεια της εξόρμησης του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Η οργή τους έχει να κάνει αφενός με τα όσα υφίστανται οι ίδιοι, ακόμη και στις πρώτες μέρες κατάταξης, αφού αναγκάζονται να πληρώσουν ένα σκασμό ευρώ -όπως μας λένε χαρακτηριστικά- για τα είδη που κρίνονται απαραίτητα στην υποχρεωτική στράτευση αλλά αρνείται να παράσχει ο Στρατός.
Πρόκειται δηλαδή για ένα κόστος εκατοντάδων ευρώ που μετακυλίεται στις πλάτες των γονιών γιατί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος επιλέγει να ξοδεύσει τα κονδύλια σε ασκήσεις με το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, σε αγορές όπλων και προσλήψεις νέων Μισθοφόρων Στρατιωτών.
Σε αυτά να προσθέσουμε την ανησυχία των ίδιων των νεοσυλλέκτων στρατιωτών καθώς σε πολλά ΚΕΝ δεν έχουν διεξαχθεί τα απαραίτητα εμβόλια.
Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με την υγεία τόσων παιδιών που έντυσαν υποχρεωτικά στα χακί για να υπερασπίσουν με το κορμί τους ξένα συμφέροντα καθώς είναι υπαρκτός ο κίνδυνος, ο όλεθρος να πάρει τη θέση του ακήρυκτου πόλεμου εναντίον των λαών της περιοχής, ως αποτέλεσμα του άγριου ανταγωνισμού τους για τις ΑΟΖ, τον έλεγχο κοιτασμάτων-αγωγών-θαλάσσιων δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. 
Οι ίδιοι οι αξιωματικοί ομολογούν ότι υπάρχει έλλειψη εμβολίων και θα πρέπει να κάνουν υπομονή ή να εφοδια­στούν με δικά τους φάρμακα!
Ο εμβολιασμός των στρατευμένων είναι υποχρέωση του ίδιου του Στρατού.
Αν δε μπορούν να μας χορηγήσουν ούτε τα εντελώς απαραίτητα εμβόλια και τίθεται πλέον ορατός ο κίνδυνος για την υγεία μας, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να Σταματήσουν την Εκπαίδευση και να μας διώξουν.
Καλούμε τους φαντάρους να βγουν Μαζικά Παραπονούμενοι και να Απαιτήσουν να γίνουν τώρα τα Απαραίτητα εμβόλια.
Για μια ακόμη φορά το ΓΕΣ δείχνει ικανό να γυρνά προπαγανδιστικά βιντεάκια αλλά είναι εντελώς ΑΝΙΚΑΝΟ να αντιμετωπίσει τα στοιχειώδη προβλήματα των στρατευμένων.
ΝΤΡΟΠΗ για αυτή την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Βγείτε παραπονούμενοι, στείλτε επιστολές καταγγελίας. Είναι δύναμη. Μόνο έτσι αλλάζουν τα πράγματα, βελτιώνονται οι συνθήκες.
Αγωνιζόμαστε για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή. Για ένα Κίνημα Μαζικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό, φασισμό. ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου