Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

4 χρόνια από το μαύρο της ΕΡΤ "απολαμβάνουμε" τη προπαγάνδα της Μνημονιακής συγκυβέρνησης, του εθνικισμού και μιλιταρισμού

θυμίζουμε ότι για αυτή τη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ εμείς δεν Αγωνιστήκαμε!
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ! ΚΑΘΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΤΟΥ

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ
ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ
ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΑΖΕΥΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ!
ΤΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΤ-ΥΕΝΕΔ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

Ίσως ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κατάλοιπα της Χούντας των Συνταγματαρχών αποτελεί η Κυριακάτικη εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων. Σε εβδομαδιαία βάση το τηλεοπτικό κοινό θα πάρει την απαραίτητη δόση εθνικισμού και μιλιταρισμού. Και αφού αναπτερώσει το εθνικό του αίσθημα, θα ενημερωθεί ενδελεχώς για την συμμετοχή του ελληνικού στρατού στις διάφορες ιμπεριαλιστικές αποστολές των ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Για τα νέα όπλα που προμηθεύτηκαν ή πρόκειται να αγοραστούν, χωρίς βεβαίως να γίνεται λόγος για το κόστος αυτών.


Φυσικά, σε αυτές τις εκπομπές που παρουσιάζουν ομοιόμορφα στημένοι παρουσιαστές, λες και έχουν βγει μέσα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας-χωρίς να έχουν έστω και ψήγμα της τσαχπινιάς της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή» που εξέθετε χιουμοριστικά τα γεγονότα και τις αυταρχικές-προπαγανδιστικές αντιλήψεις της εποχής – επιλεγμένοι πάντα με «αξιοκρατικά» κριτήρια, λείπει η καθημερινότητα των μονάδων. Δεν υπήρξαν, δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξουν προβλήματα ικανά να προβληθούν, να εξεταστούν, διεκδικώντας λύσεις!

Ουσιαστικά, οι συνάδελφοι φαντάροι και τα στελέχη αποτελούν το ντεκόρ για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες δημοσίων σχέσεων του εκάστοτε ΥΕΘΑ, επικοινωνιακά να αξιοποιηθούν οι δηλώσεις και τα έργα του, δηλαδή τα εθνικιστικά λογύδρια και οι κούφιες υποσχέσεις. Χωρίς «Αρετή και Τόλμη», στήνεται μια προπαγανδιστική εκπομπή-που χρυσοπληρώνουμε- για να προβληθεί η κυβέρνηση και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, που ως παλιός δημοσιογράφος, γνωρίζει και αξιοποιεί, με κάθε τρόπο, την τηλεοπτική εικόνα.
Και την έχει ανάγκη ο Π.Καμμένοςος, ίσως περισσότερο από τον καθένα, αφού στη συνείδηση των φαντάρων και των στελεχών -που αύριο θα ψηφίσουν- μένει ως ο ΥΕΘΑ της εφαρμογής μιας σκληρής ταξικής πολιτικής (που έχει ψηφίσει και συνδιαμορφώσει) και των Μνημονίων, που φόρτωσε απίστευτα βάρη στις πλάτες των στρατιωτών και με τις φοβερές περικοπές αρνείται στους στρατιωτικούς την αξιοπρεπή διαβίωση.

Για μια ακόμη φορά δικαιώνεται
ο Σάμιουελ Τζόνσον, γνωστός Βρετανός συγγραφέας, ποιητής και διανοητής, ο οποίος αναπαύεται σήμερα στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, είχε πει κάποτε πως
«Ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων».
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου