Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Μπατσοσυγκέντρωση στα Εξάρχεια: Ποιος τους "προστάτες" θα προστατέψει;



Στην πρωτοφανή ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ του βαθέος Κράτους, της ΕΛ.ΑΣ., της ΝΔ και των Φασιστών θα παρευρεθούν... Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ, και Ένωση Κεντρώων θα παρευρεθούν με αντιπροσωπίες 
σύμφωνα με ανάρτηση του σαιτ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Του Γ. Γ.
Αν και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το σημερινό κεντρικό δελτίο του Αντένα -παραθέτουμε το σχετικό βίντεο- μας παρουσιάζει σαν δεδομένη την μπατσοσυγκέντρωση στις 29 του μήνα στην πλατεία των Εξαρχείων, εμείς εξακολουθούμε να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αν τελικά πραγματοποιηθεί.
Και το σκεπτικό μας, δεν βασίζεται απλώς στο ότι ο πολιτικός τους προϊστάμενος, ο υπουργός μπάτσων και καταστολής, παρότρυνε πριν μερικές μέρες τους συνδικαλιστές των μπάτσων «να το ξανασκεφτούν», και να ανακαλέσουν την εξαγγελία τους, αφού σύμφωνα με τον πρώην καραβανά υπουργό αυτή η πρωτοβουλία τους «δεν εξυπηρετεί καμιά σοβαρή σκοπιμότητα και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».
Περισσότερο η άποψη μας περί ματαίωσης της μπατσάδικης εκδήλωσης βασίζεται ότι δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνονται οι μπάτσοι το τι συνέπειες θα έχει αυτή τους η πρόκληση.
Γι’ αυτό μας ακούγονται σαν ανέκδοτο τα όσα μας λέει ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού ρεπορτάζ ότι συνεδρίασαν σήμερα το μεσημέρι οι μπατσοσυνδικαλιστές και «κατάρτισαν το πρόγραμμα της εκδήλωσης που θα κάνουν το απόγευμα της Πέμπτης στην πλατεία Εξαρχείων και μάλιστα κανόνισαν και τις ομάδες περιφρούρησης».
Σύμφωνα με τα όσα ακούμε στο ίδιο βίντεο οι μπάτσοι θα πάνε από το πρωί στον τόπο που έχουν καθορίσει την εκδήλωση τους για να εγκαταστήσουν «την εξέδρα και την μικροφωνική εγκατάσταση».

Προσπερνάμε ασχολίαστο το ότι Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, ΚΚΕ, και Ενωση Κεντρώων θα παρευρεθούν με αντιπροσωπίες στην μπατσοσυγκέντρωση και καταλήγουμε μόνο μ’ αυτό. Ο Θωμάς Μπακαλάκος σε ένα καταπληκτικό του τραγούδι αναρωτιέται «Ποιος απ’ τους προστάτες θα μας προστατέψει» για να δώσει ο ίδιος την απάντηση: «ο λαός».
Αν τυχόν, λοιπόν οι «προστάτες» αποφασίσουν τελικά να πραγματοποιήσουν την πρόθεση τους και να κάνουν συγκέντρωση, όποια «περιφρούρηση» και να έχουν, το θεωρούμε δεδομένο ότι ο «λαός των Εξαρχείων» δεν θα τους «προστατέψει».

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Απαγορεύτηκε η εκδήλωση των αστυνομικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου