Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Μεγάλη εξέγερση στο κέντρο υποδοχής στη Μόρια

ΕΚΤΑΚΤΟ 
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ
Μεγάλη εξέγερση στο κέντρο υποδοχής στη Μόρια 


Άλλη μια διάσταση του πολέμου της ελληνικής κυβέρνησης και της Ε.Ε. ενάντια στους μετανάστες έρχεται στο προσκήνιο.

Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποπροσανατολίζει και προπαγανδίζει τον ανθρωπιστικό της ρόλο, ενώ οι φασίστες χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο και το αναμιγνύουν με το ενδιαφέρον των ξενοδόχων που θέλουν να επιβάλλεται χωρίς καμιά αντίσταση η πολιτική καταπίεσης-εγκλεισμού-απελάσεων για να μην θιγούν τα κέρδη τους.
Οι πρόσφυγες σηκώνουν το κεφάλι και κάνουν αυτό που θα έκανε ο καθένας στη θέση τους. 
Σύμφωνα λοιπόν με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες Εξέγερση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) προσφύγων Λέσβου στη Μόρια.
Όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα μεταναστών κατευθύνθηκε στο προαναχωρησιακό κέντρο που λειτουργεί μέσα στο Κέντρο Υποδοχής, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης των υπό επαναπροώθηση στην Τουρκία μεταναστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ήδη έχουν καεί δυο μεγάλες σκηνές και ένα ή δύο κοντέινερ, ενώ ομάδες μεταναστών δεν επιτρέπουν στην Πυροσβεστική να μπει μέσα στο Κέντρο Υποδοχής και να σβήσει τη φωτιά. Μάλιστα, τα στελέχη της πυροσβεστικής αποχώρησαν από το χώρο, όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες, ενώ ζημιές υπέστη και όχημα της πυροσβεστικής.http://www.e-radio.gr
Πρόσφατα εξάλλου έγινε γνωστή η ευρύτερη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στην εγκληματική αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, της οποίας μάλιστα ηγείται ο πολύς Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου