Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Θρησκοληψεία και Πολεμοκαπηλεία πάνε Μαζί!


Πόντος, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ένας και ενιαίος χώρος λέει ο Καμμένος... Από πότε;
Να ρωτήσουμε τον Πάνο Καμμένο -ως γνώστη του αντικειμένου-, η Παναγία, προστατεύει και τους Μουσουλμάνους της Θράκης, τους Τουρκοκύπριους και εποίκους μουσουλμάνους της Κύπρου, όλους τους κατοίκους της Τουρκίας; 

Με ένα τάμα ξεχνώ τις ευθύνες μου για την δολοφονία (4) ανθρώπων από τον Ελληνικό στρατό! 
Που είναι το πόρισμα;
Έλα μωρέ, δίνεις βάση σε αυτά που λέει ο Καμμένος;

Και όμως αυτός ο άνθρωπος συγκυβερνά. Την Ελλάδα, μια χώρα της Ευρώπης, το 2017 και όχι το Ιράν των Μουλάδων...

Και όμως αυτός ο άνθρωπος ηγείται του Υπουργείου Άμυνας και καταφέρνει να συνδυάζει την πολεμοκαπηλεία με τη θρησκοληψεία...

Να περιγράφει τους κοινούς εθνικιστικούς και Μεγαλοιδεατικούς στόχους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (ανάλογες δηλώσεις του ΥΠΕΞ Κοτζιά περί προστασίας των χριστιανικών κοινοτήτων) με τη βοήθεια της Παναγιάς...

Μια Παναγιά που Προστατεύει ως Ενιαίο Χώρο εδαφικές επικράτιες διαφορετικών κρατών.. 

Τάδε έφη ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Π.Καμμένος:

Η Εικόνα είναι η Παναγία του Πόντου, η Παναγία Σουμελά. Πόντος, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι ένας και ενιαίος χώρος που τον προστατεύει η Παναγία. Όπως πήρε στην αγκαλιά της την Βασιλική και την κατέβασε από το ελικόπτερο. Θέλω να ξέρετε ότι όσα αεροπλάνα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, της Πολεμικής μας Αεροπορίας και όσα πλοία περνούν από εδώ, αλλά και οι στρατιώτες όσο μακριά και αν βρίσκονται από τον Πόντο, τη Θράκη, το Αιγαίο και την Κύπρο θα έχουν τη σκέψη τους σε εσάς που προσεύχεστε για την πατρίδα μας, με τη βοήθεια της Παναγίας που φανερώθηκε πολλές φορές». 
Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Πάνος Καμμένος, όταν συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρέστη στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στην Παναγία Ακρωτηριανή, στη Σέριφο.(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Να ρωτήσουμε τον Πάνο Καμμένο -ως γνώστη του αντικειμένου-, η Παναγία προστατεύει και τους Μουσουλμάνους της Θράκης, τους Τουρκοκύπριους και εποίκους μουσουλμάνους της Κύπρου, όλους τους κατοίκους της Τουρκίας; 

Θυμίζουμε:


Ο μεσαίωνας στο Υπουργείο Άμυνας: τάμα με τον ΑΓΕΣ και τον Πάνο Καμμένο
Το έτος 2017, σε μία χώρα της Ευρώπης, ο Αρχηγός του Στρατού Ξηράς Αντιστράτηγος Στεφανής και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος κάνουν ΤΑΜΑ!

Όπως μας πληροφορεί το φιλοκυβερνητικό militaire.gr που καλύπτει φιλότιμα όλες τις ενέργειες και όλους τους λόγους του Πάνου Καμμένου, ηγέτη των εθνικιστών και ακροδεξιών ΑΝΕΛ, συνεχιστή της μεγάλης αντιδραστικής παράδοσης των Χουντικών με τα λάβαρα του "Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια"



"Στη Σέριφο, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και ο Α/ΓΕΣ Α.Στεφανής, συνόδευσαν την Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα, που σώθηκε από θαύμα όταν το ελικόπτερο ΧΙΟΥΙ στο οποίο επέβαινε έπεσε. Οι τέσσερις συνάδελφοί της σκοτώθηκαν. 





Η Αρχιλοχίας εκπλήρωσε σήμερα το τάμα που είχε κάνει στο Θεό για τη σωτηρία της και ο ΥΕΘΑ μαζί με τον Α/ΓΕΣ τη συνόδευσαν στο νησί όπου βρίσκεται το μοναστήρι του νησιού,την Παναγιά την Ακρωτηριανή".




Και εντάξει, η Αρχιλοχίας σώθηκε την τελευταία στιγμή....

Ολόκληρη στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας πως δικαιολογούν τέτοιο Σκοταδισμό;

Η βοήθεια του θεού όμως ήταν πάντα αναγκαία στους Υποκριτές.

Στους πολιτικούς και στρατιωτικούς που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους!

Αλήθεια, που είναι το πόρισμα για τη δολοφονία των τεσσάρων (4) στρατιωτικών;

Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για αυτά τα εγκλήματα;
2017: ΄΄Ετος Φονιάς των πληρωμάτων ελικοπτέρων λόγω της Πολεμοκαπηλείας του Υπουργείου Άμυνας
Με επιστημονικό τρόπο αντιμετωπίζονται τα προβλήματα στον Ελληνικό Στρατό...Ο Ακήρυκτος πόλεμος ανάμεσα σε δύο δολοφονικές και αδίστακτες αστικές τάξεις, ο άγριος ανταγωνισμός Ελλάδας-Τουρκίας για τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο ενεργειακών και εμπορικών δρόμων στρατηγικής σημασίας με παγκόσμιο ενδιαφέρον ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. O Μεγαλοιδεατιμός και οι διεκδικήσεις οδηγούν στην έξαρση του πολέμου καταρχήν εναντίον των ίδιων των λαών, δεν λογαριάζουν εχθρούς και φίλους.
Η ένταση του εμφυλίου εναντίον των λαών της Τουρκίας από το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν προκάλεσε επίσης την συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου AS 532 Cougar, με αποτέλεσμα τον θάνατο 13 ατόμων που επέβαιναν, μεταξύ αυτών ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχία Σιρνάκ στα νοτιοανατολικά της χώρας, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, τρία μόλις λεπτά από την απογείωση του ελικοπτέρου από ταξιαρχία που εδρεύει στην περιοχή. Στην πτήση επέβαινε και τοπικός μέραρχος που έφερε τον βαθμό του υποστρατήγου! 
Παράλληλα, η ένταση της σύγκρουσης στο Αιγαίου, με την κορύφωση των ασκήσεων που στέλνουν μήνυμα πολεμικής ετοιμότητας και αποφασιστικότητας προκάλεσε την αναγκαστική προσγείωση στον Άγιο Ευστράτιο από επιθετικό ελικόπτερο τύπου ΑΗ-64 το οποίο συμμετείχε στην μεγάλη ετήσια διακλαδική άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού "ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017". Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χειριστής επέλεξε να προσγειωθεί προληπτικώς στο ελικοδρόμιο του νησιού μετά από προειδοποιητική ένδειξη στα όργανα του ελικοπτέρου. 
Ο απολογισμός λίγων μόνο εβδομάδων άκρως ανησυχητικός: •Ένα ΧΙΟΥΙ έπεσε. Τέσσερις νεκροί. •Ένα Apache έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Στεφανοβίκεο. •Ένα δεύτερο Apache έκανε χθες αναγκαστική προσγείωση στον Αη Στράτη. •Τον Σεπτέμβριο είχαμε την πτώση ενός Apacheευτυχώς δίχως θύματα. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις μας: 
6 Σοβαρά συμβάντα-ατυχήματα στον ελληνικό στρατό: Απειλούν καθημερινά ζωές
Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ
ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΕΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ
Ήδη μετράμε ένα νεκρό φαντάρο και τέσσερα νεκρά στελέχη.
Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια άσκησης με τραυματία φαντάρο.
Δύο σοβαρά ατυχήματα - βλάβες και μια παράλογη-επικίνδυνη πτήση καθώς το ΓΕΣ επέλεξε να διακινδυνεύσει τόσες ζωές.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ 
Διαβάζουμε: 
Ένα έγγραφο που υπογράφει ο ίδιος ο Α/ΓΕΣ αποκαλύπτει ότι πριν από τη τραγωδία με το ΧΙΟΥΙ είχε υπάρξει μια πτήση-θρίλερ, με επιβάτες Ανώτατους Αμερικανούς Αξιωματικούς αλλά και τον ίδιο τον Α/ΓΕΣ, από την Αλεξανδρούπολη προς την Αλεξάνδρεια Ημαθίας! Πτήση σε εξαιρετικά άσχημες καιρικές συνθήκες. Και το ερώτημα που προκαλείται είναι γιατί έγινε η πτήση; 
Όπως προκύπτει από το έγγραφο του Α/ΓΕΣ Α. Στεφανή, με το οποίο απονέμει ηθική αμοιβή σε πλήρωμα ελικοπτέρου CHINOOK η νοοτροπία του “πρέπει να γίνει η αποστολή” ακόμη κι αν οι συνθήκες είναι απαγορευτικές, είχε επικρατήσει. Τα “πρέπει” σε περίοδο ειρήνης είναι πάνω από τα προβλεπόμενα όρια ασφαλείας! 
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο έγγραφο του Α/ΓΕΣ η πτήση του CHINOOK απλά δεν θα΄ πρεπε να ΄χει γίνει! Αυτό είναι το λογικό συμπέρασμα όταν κάποιος διαβάζει ότι η πτήση εκτελέστηκε με επιτυχία “σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες με εξαιρετικά χαμηλή νέφωση και οράτοτητα, επιτυγχάνοντας τις ανελαστικές χρονικές επιδιώξεις”! Για ποιο λόγο έγινε αυτή η πτήση υψηλότατου ρίσκου στις 26 Φεβρουαρίου; 
Για να επιστρέψει από την Αλεξανδρούπολη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ομάδα Ανώτατων Αμερικανών Αξιωματικών με επικεφαλής τον Αντιστράτηγο Φρέντερικ Χότζες διοικητή των αμερικανικών χερσαίων δυνάμεων στην Ευρώπη! Στο Chinook επέβαινε και ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής! Το έγγραφο του Α/ΓΕΣ στο οποίο περιγράφονται οι συνθήκες της πτήσης: Φυσικά, για το ΓΕΣ δεν τρέχει τίποτε.... Ίδιες μέθοδοι, ίδιες αντιλήψεις, ίδια αποτελέσματα: ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ Την Τετάρτη, 3 Μαΐου, νέο ατύχημα, μετά τη δολοφονία του 23χρονου στρατονόμου και του τραυματισμού του συνοδηγού του, πάλι με ένα ακόμα σαράβαλο τζιπ του ελληνικού στρατού,συνέβη στον Αυλώνα. Το τελευταίο ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής άσκησης ενεργοποίησης του τμήματος άμεσης επέμβασης (ΤΑΕ) του στρατοπέδου, στο οποίο πήγε χωρίς ειδοποίηση ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Είναι ίδια με τις ασκήσεις Τμημάτων Χρονικής Ετοιμότητας (ΤΧΕ) στον Έβρο και τα νησιά, είναι μέρος των συνεχών ασκήσεων καταστολής πλήθους, κατάληψης κτιρίων, των πολυεθνικών ασκήσεων με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, του Ισραήλ, του Κατάρ. Για μια τέτοια άσκηση, συνέβη ένα ακόμα ατύχημα.
Γι’ αυτό το ατύχημα γιατί δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση το ΓΕΣ; Δεν έχει διατάξει κάποια ΕΔΕ, την οποία «θα ανακοινώσει δημόσια», για τα αίτια ενός ακόμη ατυχήματος, που ανεβάζει τον καταστροφικό απολογισμό της πολεμικής μηχανής σε τόσους νεκρούς και τραυματίες το μήνα, επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Θυμίζουμε το γεγονός ότι το ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ ακόμη χρωστούν τις ΕΔΕ που ανακοίνωσαν για τα πολύνεκρα δυστυχήματα του τελευταίου μήνα. 
Ακόμη χρωστούν εξηγήσεις για τις πραγματικές αποστολές που καλούνταν να εκτελέσουν όσοι σκοτώθηκαν μέσα σε σαπάκια και σαράβαλα και κατά τη διάρκεια της εντατικής πολεμικής προετοιμασίας του ελληνικού στρατού. 
Στην ανακοίνωση μας που αναδημοσιεύουμε περιγράφαμε τις πολιτικές και τις αιτίες που οδηγούν στο θάνατο: Και νέα αναγκαστική προσγείωση από Apache ενώ το ΓΕΣ συνεχίζει στο δρόμο της πολεμοκαπηλείας και του "κοινωνικού ρόλου του στρατού"! http://diktiospartakos.blogspot.gr
Να σταματήσουν τώρα οι ασκήσεις ετοιμότητας 
Να αποσυρθούν τα οχήματα και τα ελικόπτερα-νεκροφόρες 
Να σταματήσουν οι περικοπές για τα αναγκαία για τη ζωή των στρατευμένων. 
Να σταματήσουν οι αγορές όπλων, οι πολυεθνικές ασκήσεις. 
Καμιά συμμετοχή σε ΝΑΤΟ, Ευρωστρατό, αποστολές εντός κι εκτός συνόρων
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ 
Να ανατραπούν! 
Παραθέτουμε το κάλεσμα κοινού αγώνα μέσα κι έξω από το στρατό του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου