Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΚΑΑΥ: Πρόσχημα για να κάνουν οι στρατιωτικοί ΔΩΡΕΑΝ τις διακοπές τους με Φαντάρους Υπηρέτες!

Την πραγματική ουσία της διατήρησης και επέκτασης των προνομίων των στρατιωτικών, με πρώτα μεγάλα θύματα τους φαντάρους, που υποχρεώνουν σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παροχή δωρεάν εργασίας, θίγει κείμενο του σάιτ 
stratiotikathemata.blogspot.gr.
Το κείμενο αξίζει να διαβαστεί γιατί αποκαλύπτει το πως πραγματικά υπάρχουν και λειτουργούν τα ΚΑΑΥ, με ευθύνη του Υπουργείου Άμυνας και των Επιτελείων, για να απολαμβάνει το στρατιωτικό κατεστημένο.
Διαβάζουμε λοιπόν:

Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας- Εξυπηρετούν αυτό τον σκοπό;

Τα Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ), έχουν ιδρυθεί σε παραθαλάσσιες περιοχές του Ελλαδικού χώρου, είναι Στρατιωτικές Μονάδες, υπάγονται διοικητικά σε Σχηματισμούς και είναι κατανεμημένα, έτσι ώστε να εξυπηρετούν το προσωπικό των Μειζόνων Σχηματισμών στην ΠΕ των οποίων βρίσκονται. (ιστοσελίδα army)

Κάναμε μια έρευνα κατά πόσο χρησιμοποιούνται για το σκοπό τον οποίο φτιάχτηκαν και ήταν αυτό που λέει το ονομά τους ως Κέντρα Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας , δηλαδή για κάποιον στρατιωτικό ο οποίος έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και επιβάλλονται τα μπάνια και η ξεκούραση για να αποκατασταθεί ίσως το πρόβλημά του.
Καμία όμως σχέση με αυτό έχουν τα σημερινά ΚΑΑΥ τα οποία απλά εξυπηρετούν παραθεριστές καλοκαιριού. δηλαδή για λόγους φθηνών διακοπών.
Μιλήσαμε με αξιωματικούς υγειονομικού και δήλωσαν και αυτοί την δυσαρέσκεια τους πάνω σε αυτό το θέμα. Όντως είπαν υπάρχουν στρατιωτικοί με προβλήματα υγείας δικά τους ή της οικογένειά τους και θα έπρεπε να βρίσκονται σε προτεραιότητα αλλά συνήθως ¨εκτοπίζονται¨ από κάποιους που βλέπουν τα ΚΑΑΥ ως διακοπές οικονομικές.



ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ-ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΕ ΚΑΑΥ ΚΑΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Να λειτουργήσουν αποκλειστικά με πολιτικό προσωπικό. Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και όχι ο Στρατός να αυξάνει την Ανεργία και την Εκμετάλλευση της νεολαίας.



 Οι φαντάροι είναι πολίτες με στολή, έχουν δικαιώματα, δεν είναι σκλάβοι κανενός!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου