Slider

Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Το ΓΕΣ πρέπει να βρει μπάντες για τον Παυλόπουλο: σιγά μην ασχοληθεί με τους φαντάρους

Γονείς και φαντάροι, με οργή και αγανάκτηση μιλούν για τη μαυρίλα των στρατοπέδων στη Χίο.
Απαιτούν εδώ και μέρες τη παρέμβαση του Ταξίαρχου και του ΓΕΣ ώστε να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που με συστηματικό τρόπο έχουμε καταγράψει και ουσιαστικά είναι ευθύνη της πολιτικής και στρατιωτική ηγεσίας στο Πεντάγωνο.

Αντί όμως να στραφούν στις μονάδες και να δουν τι θα γίνει, τα προβλήματα γίνονται χειρότερα.

Γιατί;

Μα τις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τα νησιά και αυτό φυσικά σημαίνει έκτακτες αγγαρείες: βαψίματα, καθαριότητες, να μην υπάρχει ούτε ένα πετραδάκι και ένα φυλλαράκι εκεί που θα βρεθεί και σταθεί ο Παυλόπουλος.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση "ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο μια σειρά επισκέψεων σε νησιά του Αιγαίου. Θα ξεκινήσει από την Κάσο, με αφορμή την μεταφορά στο νησί της εικόνας της Παναγίας της Βρυσιανής από την Κάρπαθο. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί νησιά της περιοχής και πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάει και στην Λήμνο για να επισκεφθεί την αεροπορική βάση και να συνομιλήσει με το προσωπικό της ΠΑ στο νησί".
Και φυσικά το Π.Παυλόπουλο θα ακολουθούν μπάντες και αγήματα...
Η θρησκοληψεία και ο εθνικισμός από τον Ανώτερο Πολιτειακό παράγοντα έρχονται να δώσουν τη χαριστική βολή στους φαντάρους που εξαντλημένοι θα στέκουν "ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ" για να βγάζουν φωτογραφίες οι πολιτικοί και οι Ιεράρχες, οι στρατιωτικοί και οι Δήμαρχοι.
Εμείς θυμίζουμε την ήδη δημοσιευμένη καταγγελία των φαντάρων για την οποία ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ο ΑΓΕΣ Στεφανής και ο Υπουργός Άμυνας Π.Καμμένος:

Να είσαι λέει καλοκαίρι φαντάρος στο μαύρο 96 ΤΥΕΘ στην Χίο
Μαυρίλα...
Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στα περισσότερα στρατόπεδα και φυσικά στο 96 ΤΥΕΘ στην Χίο.
Με τους υπουργούς Αμύνης Π.Καμμένο και Δ.Βίτσα, αλλά και τον ΑΓΕΣ Στεφανή να έχουν αδειάσει τις μονάδες από φαντάρους για να γεμίσουν τις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις με Υπηρέτες-στρατιώτες για να κάνουν φθηνές διακοπές.Δεν έχουν κόσμο λένε.

Ελάχιστοι οι φαντάροι.
Και αυτοί που έχουν μείνει σε μονάδες όπως το 96 ΤΥΕΘ στη Χίο πρέπει να κάνουν 6 ώρες σκοπία, περίπολα, ΑΜ, αγγαρείες και οτιδήποτε άλλο.
Βλέπεις, τους φαντάρους τους έχουν για να ικανοποιούν την πολεμοκαπηλεία τους, να δείχνει έργο ο Διοικητής και ο Ταξίαρχος γιατί πως αλλιώς θα φροντίσει την καριέρα του...
Και φυσικά, οι άυπνοι, ξενυχτισμένοι, εξαντλημένοι συνάδελφοι φαντάροι δεν σταματούν ποτέ, πρωι-μεσημέρι-νύχτα! 
Βέβαια, κανείς δεν βλέπει ότι οι φαντάροι δεν φτάνουν;
Γιατί Αδιαφορούν;
Γιατί δεν περιορίζουν τις υπηρεσίες;
Γιατί δεν τις μοιράζουν αλλιώς;
Γιατί αυτή η δραματική διαφορά σε όσα ισχύουν για τους φαντάρους, με ότι ισχύουν για τα στελέχη;
Και εμείς έχουμε ζωή και εμείς έχουμε δικαιώματα!
Γιατί τα παραβιάζουν με αυτό τον τρόπο;
Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι εδώ και μήνες υπάρχει εμπλοκή και έχουν κοπεί άδειες-έξοδοι;
Το ΓΕΣ τι κάνει;
Μπορείτε να αφήσετε τα βιντέκια τις αισχρής μιλιταριστικής προπαγάνδας και τις αγαπούλες με τον Όμιλο Βαρδινογιάννη και να ασχοληθείτε με τα προβλήματα των φαντάρων, αδιέξοδα που εσείς μας δημιουργείτε.
Και μην μας πείτε ότι θα κάνετε έλεγχο, θα ελέγξετε τα βιβλία με τις υπηρεσίες...
Γιατί τα βιβλία γράφουν ψέματα.
Παρανόμως, δεν αναγράφονται οι πραγματικές υπηρεσίες που "δίνουν" οι φαντάροι.
Οι γονείς είναι αγανακτισμένοι.
Οι φαντάροι έχουν ξεπεράσει τα όρια τους.
Άντε, γιατί από ότι φαίνεται μέχρι τώρα, ΜΟΝΟ στον Στρατό και απέναντι στους στρατιώτες, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τις υποσχέσεις τους:
υποσχέθηκαν μια διακυβέρνηση διαφορετική από αυτή των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Και πράγματι το πράττουν: ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
Πιο εκμεταλλευτές και πιο καταπιεστικοί, για αυτό και έχουν ανάγκη από τις χυδαίες εκπομπές της ΕΡΤ, που θυμίζουν την ΥΕΝΕΔ της Χούντας των Συνταγματαρχών.

Εμείς καλούμε τους φαντάρους να αντισταθούν και να βγουν μαζικά παραπονούμενοι.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δημοσιεύει συνέχεια τις καταγγελίες τους και πιέζει με κάθε τρόπο το ΓΕΣ και τις διοικήσεις των σχηματισμών.

Συνάδελφοι, αν δεν αγωνιστείτε θα σας σκίσουν. Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου