Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Να κλείσουν τώρα οι Λέσχες Αξιωματικών! ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


Χωρίς να ντρέπονται καθόλου, δημοσιογραφικά παπαγαλάκια αναμασούν την προπαγάνδα του στρατιωτικού κατεστημένου και της ακροδεξιάς πολιτικής ηγεσίας των ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Άμυνας που με την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ προωθεί τον μιλιταρισμό και καλλιεργεί την πολεμοκαπηλεία.

Σε αυτό το πλαίσιο αναπαράγεται η είδηση ότι "Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή πραγματοποιήθηκε Ημερίδα στο Επιτελείο για τον προγραμματισμό λειτουργίας των Λεσχών Αξιωματικών.
Στο πλαίσιο των δράσεων που έχει θεσπίσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, που έχουν ως στόχο να αναζητηθούν, καταγραφούν και θεσμοθετηθούν περαιτέρω βέλτιστες πρακτικές λειτουργίας σε σημαντικούς φορείς υποστήριξης του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 01 Αυγούστου 2017, ημερίδα απολογισμού και προγραμματισμού της λειτουργίας των Στρατιωτικών Λεσχών του Στρατού Ξηράς.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η καταγραφή των δράσεων των Στρατιωτικών Λεσχών, από την αρχή του έτους και η αναζήτηση καινοτόμων ιδεών για τη βελτίωση της λειτουργίας τους. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού θεωρεί ότι οι Στρατιωτικές Λέσχες αποτελούν, όχι μόνο έναν ισχυρό πυλώνα εξωστρέφειας και σημαντικό κρίκο στην καθημερινή λειτουργία ενός Σχηματισμού, αλλά καθίστανται και πολλαπλασιαστές ισχύος του Στρατού Ξηράς, καθόσον, με τις δραστηριότητές τους, αναπτύσσουν και προάγουν τους δεσμούς του Στρατού με τις τοπικές κοινωνίες".


Στην πλάτη των φαντάρων-δούλων όχι μόνο υπάρχουν και συντηρούνται αυτά τα απαράδεκτα προνόμια των στρατιωτικών, αλλά σχεδιάζεται και η επέκταση της στρατιωτικοποίηση της κοινωνίας.
Εμείς τους θέτουμε ξανά το ερώτημα: 
  • Τι δουλειά έχουν οι στρατιώτες να τους Υπηρετούν στις Λέσχες Αξιωματικών και στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις;
  • Γιατί πρέπει να πληρώνει ο εργαζόμενος λαός μας και να εργάζονται δωρεάν οι φαντάροι για να τρώνε και να πίνουν οι στρατιωτικοί πάμφθηνα;
  • Γιατί πρέπει να συντηρούνται το έτος 2017 όλα αυτά τα απαράδεκτα, ταξικά, συντεχνιακά προνόμια και ενώ ο λαός μας δοκιμάζεται τόσο σκληρά από τα Μνημόνια και την σκληρή, αντεργατική πολιτική;
Ας μας εξηγήσει κάποιος ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ;
Από τον λαό μας δεν τα άρπαξαν όλα αυτά και στον λαό μας δεν πρέπει να τα επιστρέψουν;

Εμείς Απαιτούμε: 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ στις Λέσχες Αξιωματικών και στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις.
Να κλείσουν τώρα και να επιστραφούν στον εργαζόμενο λαό μας. 
Να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα αναψυχής και ψυχαγωγίας από όλους.
Να λειτουργήσουν αποκλειστικά με εργαζόμενους για να δημιουργηθούν επιτέλους θέσεις εργασίας.
Η εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων βολεύει τους στρατιωτικούς και την κυβέρνηση γιατί τους εξασφαλίζει τη δυνατότητα παροχής φθηνών υπηρεσιών-προϊόντων, αλλά καταστρέφει θέσεις εργασίας και αυξάνει την Ανεργία.

Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 

Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου