Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Βασανιστήρια στον Ελληνικό Στρατό!


"Εθνοσωτήριον" έτος 2017: ξυλοδαρμοί, βρισιές και τραμπουκισμοί σε φαντάρους της Προεδρικής Φρουράς!
Τις τελευταίες μέρες, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ λαμβάνει συνεχώς καταγγελίες από εξοργισμένους και αναστατωμένους γονείς, για τα όσα απίστευτα και εξίσου απάνθρωπα συμβαίνουν στην Προεδρική Φρουρά.
Πραγματικά, οι γονείς κάνουν λόγο για βασανιστήρια εις βάρος των στρατευμένων παιδιών τους.

Μέθοδοι, που οι παλιότεροι ταυτίζουν με τη λειτουργία της ΕΣΑ -την Στρατιωτική Αστυνομία της Χούντας που όχι μόνο βασάνιζε τους δημοκρατικούς πολίτες, αλλά πρώτα απ' όλα βασάνιζε τους φαντάρους που υπηρετούσαν στις τάξεις της, προκειμένου να μετατραπούν οι ίδιοι σε βασανιστές- αναβιώνουν στην Προεδρική Φρουρά!

Από την πρώτη στιγμή, που οι νέοι φαντάροι, διαβούν τις πύλες της μονάδας, θα βιώσουν μια σκληρή και βίαιη υποδοχή από τους "παλιούς" συναδέλφους τους με κλωτσιές.

Με κλωτσιές λοιπόν αρχίζει η εκπαίδευση των νέων στρατιωτών, για να συνεχιστεί με ανάλογο τρόπο: ατομικά και συλλογικά καψόνια, γροθιές στα πλευρά, ακόμη και χαρακιές στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια του πρωινού ξυρίσματος.

Όλα αυτά δικαιολογούνται στο όνομα της δήθεν εκπαίδευσης και της απαιτούμενης σκληραγώγησης των νέων που θα απαρτίσουν την Προεδρική Φρουρά.

Βεβαίως, τα χτυπήματα και οι βαναυσότητες δεν σταματούν στιγμή, αλλά ακολουθούν μια αλληλουχία μεθόδων ψυχολογικής και σωματικής βίας.

Καταρχήν, τους παλιούς φαντάρους -που εκτελούν χρέη εκπαιδευτών- δεν τολμάς να τους κοιτάξεις στο πρόσωπο καθώς απαγορεύεται. 

Αν κάνεις το λάθος σε περιμένουν χτυπήματα, γιούχα και βρισιές.

Αν κάνεις το λάθος και δεν εξασφαλίσεις το απαιτούμενο από τους εκπαιδευτές σου ήχο από το γδούπο του όπλου στον ώμο, τότε, αδίστακτα και σαδιστικά ο εκπαιδευτής σου αναλαμβάνει να χτυπήσει βάναυσα τον ώμο σου με το όπλο.

Όλοι έχουν αιματώματα!

Οι φωνές, οι βρισιές, οι χειροδικίες και το σπάσιμο των νεύρων δεν σταματούν ούτε την ώρα της εξόδου αφού και τότε θα διατάξουν τους εξοδούχους να τρέξουν να αλλάξουν μέσα σε ελάχιστο χρόνο, απειλώντας με τέσσερις μέρες στέρηση εξόδου όποιον δεν τα καταφέρει και δεν ικανοποιήσει τις παράλογες απαιτήσεις τους.

Βεβαίως, με αυτόν τον αλήτικο τρόπο, οι παλιοί στρατιώτες εξασφαλίζουν να υπάρχουν τιμωρημένοι που θα αναλάβουν την εκτέλεση και των δικών τους υπηρεσιών, κερδίζοντας οι ίδιοι περισσότερες εξόδους, από αυτές που τους αναλογούν λόγω του περιορισμένου αριθμού τους.

Όμως ο παραλογισμός και ο φόβος δεν σταματούν εδώ: 

η ΕΣΑ -συγγνώμη, η Προεδρική Φρουρά- εντελώς παράνομα, απαγορεύει στους νέους Εύζωνες να επισκεφτούν συγκεκριμένες περιοχές, όπως το γειτονικό Κολωνάκι. 

Αυτό είναι προνόμιο μόνο των "παλιών"!

Τιμωρία περιμένει τον νέο στρατιώτη που θα διασταυρωθεί με παλιό και εκείνος πρόθυμα τον Καταδώσει!

Όλα όμως αυτά είναι γνωστά στη διοίκηση της μονάδας που τα δικαιολογεί στο όνομα της εκπαίδευσης.

Αυτές τις Παρανομίες μάλιστα, δικαιολόγησε γυναίκα στρατιωτικός όταν γονιός επικοινώνησε με το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι ο βαθμός βαναυσότητας, παρανομίας και αυθαιρεσίας έχει αυξηθεί εξαιτίας της νέας πολιτικής ηγεσίας των Π.Καμμένου και Δ.Βίτσα που για τις ανάγκες της καλλιέργειας κλίματος στρατιωτικοποίησης έχουν μετατρέψει την Προεδρική Φρουρά σε Περιοδεύων Θίασο εθνικισμού και μιλιταρισμού ανά τον κόσμο. 

Η ακροδεξιά ηγεσία του Πενταγώνου όχι μόνο καλύπτει τα βασανιστήρια και τη βία στην Προεδρική Φρουρά, αλλά για τις δικές επικοινωνιακές ανάγκες έχει αυξήσει τις απαιτήσεις του Υπουργείο Άμυνας έναντι της, παρέχοντας Ασυλία στη βαναυσότητα.

Και φυσικά κανείς δεν λογαριάζει ότι και στο παρελθόν, παρόμοιες συνθήκες ώθησαν φαντάρους στην Αυτοκτονία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο διάστημα έχει σημειωθεί μεγάλο ρεύμα φυγής, με φαντάρους να ζητούν Αναβολή.
Αναβολή δεν ζητούν μόνο οι νέοι φαντάροι που υφίστανται την κακομεταχείριση, αλλά τίμιοι και Αξιοπρεπείς φαντάροι προηγούμενων Σειρών που Αρνούνται να γίνουν Βασανιστές των συναδέλφων τους, όπως δυστυχώς πράττει η πλειοψηφία των "παλιών" φαντάρων.

Εμείς απαιτούμε να σταματήσουν όλα αυτά και να τιμωρηθούν Παραδειγματικά οι ένοχοι.
Πρέπει Άμεσα να λογοδοτήσει ο Διοικητής της Προεδρικής Φρουράς.
Να σταματήσουν εδώ και τώρα τα βασανιστήρια.
Καλούμε το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος και τον κίνδυνο που ελλοχεύει από την συστηματική σωματική και ψυχολογική βία.
Οι νέοι φαντάροι πρέπει άμεσα να εξεταστούν καθώς έχουν τραυματισμούς τους οποίους φοβούνται να αναφέρουν.
Οι γονείς είναι Τρομοκρατημένοι και φοβούνται για τα χειρότερα.
Πολλοί εξ αυτών σκέφτονται να κινηθούν νομικά.
Εμείς θεωρούμε προσωπικά υπεύθυνους για οτιδήποτε συμβαίνει και ενδεχομένως δραματικό συμβεί τη διοίκηση της Προεδρικής Φρουράς, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΩΣ ΘΕΑΜΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ 

Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com
   

1 σχόλιο:

  1. Να κινηθούν ΝΟΜΙΚΑ!

    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΑΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή