Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Μετά το Καστελόριζο οι Συριζαίοι συμμετέχουν και σε τελετές με αντικομμουνιστικά κηρύγματα…


Τσακώνεται λέει ο Βούτσης με τον Καμμένο για το Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια...
Μπούρδες...
Επικοινωνιακές μπούρδες της πιο αντεργατικής μνημονιακής κυβέρνησης.
Λογικό επόμενο! 
Όταν γίνεσαι κυβέρνηση φωνάζοντας στις πλατείες των αγανακτισμένων μαζί με τους φασίστες έξω τα κόμματα και τα χρώματα, όταν κάνεις βόλτα τους φασίστες στο Καστελόριζο, όταν νομιμοποιείς τον φασίστα Πρόεδρο της Ουκρανίας με επίσημη επίσκεψη, είσαι ικανός για όλα!
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρέστη σε τελετή θυρανοιξίων ναού στο Γράμμο κατά την οποία δυστυχώς ακούστηκαν ανιστόριτα αντικομμουνιστικά ψεύδη χωρίς η κυβερνητική βουλευτής να αντιδράσει ή να αποχωρήσει!
Η συμπεριφορά των Συριζαίων δεν μας εκπλήσσει καθόλου. Θα θέλαμε απλά να τους παρακαλέσουμε να συμμετέχουν μόνο στις αντικομμουνιστικές τελετές και να μην μολύνουν με την παρουσία τους το Σκοπευτήριο, τον Αη Στράτη, την Μακρόνησο και τους άλλους τόπους που μαρτύρησαν οι κομμουνιστές! Η θέση που τους αξίζει είναι δίπλα στους μητροπολίτες που κάνουν αντικομμουνιστικά κηρύγματα! Άλλωστε η άποψή τους για τον κομμουνισμό δεν διαφέρει και πολύ από αυτήν των αντικομμουνιστών μητροπολιτών!

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους αντικομμουνιστές Συριζαίους και μητροπολίτες, ότι εκεί στον Γράμμο, που για ακόμη μια φορά χύθηκε αντικομμουνιστικό δηλητήριο, υπάρχουν μέρη στα οποία ακόμα δεν φυτρώνει χόρτο από τις βόμβες Ναπάλμ που έριξαν οι Αμερικάνοι εναντίον του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας! Ναι… για όσους δεν το ήξεραν η δοκιμή των βομβών Ναπάλμ έγινε στον Γράμμο εναντίον των αγωνιστών που έδιωξαν τον Γερμανό κατακτητή! Και τολμάνε οι αντικομμουνιστές μητροπολίτες να μιλάνε και τολμάνε και οι αριστεροί της πλάκας να τους κάνουν πλάτες!

Υ.Γ. 1 Με την κατηφόρα που έχουν πάρει οι Αριστεροί της πλάκας δεν θα απορήσουμε καθόλου αν τους δούμε και στις τελετές του Μελιγαλά!

Υ.Γ.2 Τρίζουν τα κόκαλα του ΕΑΜίτη Μητροπολίτη Ιωακείμ της Κοζάνης, αντιπροέδρου του Εθνικού Συμβουλίου της Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης, που κάποιοι μητροπολίτες μετατρέπουν θρησκευτικές τελετές σε αντικομμουνιστικές τελετές!
Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου