Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Στρατιωτική Παρέλαση Θεσσαλονίκης: NAZI-Αμερικανούς-Κύπριους με σημαίες του φασίστα Γρίβα-Εθνοφύλακες-Τανκς!


Αυτές είναι οι χυδαίες εθνικιστικές επιδείξεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Ήταν όλοι εκεί, όλη η "εθνική ενότητα" που στήνει και απαιτεί η αστική τάξη για να υπερασπίσει τα συμφέροντα της εντός και εκτός συνόρων.

Από την κυβέρνηση των Μνημονίων, των φόρων, των περικοπών σε μισθούς-συντάξεις και την κλοπή των σπιτιών...  και τις αμοιβές των 200 ευρώ 

Η "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ" κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού όχι μόνο επιβάλλει την αντεργατική της πολιτική, αλλά προβάλλοντας τους '"εθνικούς κινδύνους" επιδιώκει την συγκρότηση "εθνικών μετώπων" για την επιδίωξη των Μεγαλοιδεατικών οραματισμών της: 
ΑΟΖ, ενεργειακή κοιτάσματα, έλεγχος της Ανατολικής Μεσογείου
Για αυτό φέτος στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης ήταν η Αμερικανική σημαία και η σημαία του Χίτη Γρίβα που σκόρπισε το μίσος, το θάνατο σε Ελληνοκυπριακή-Τουρκοκυπριακή κοινότητα λειτουργώντας ως όργανο του επεκτατισμού του ελληνικού κράτους-Μητέρας Πατρίδας!
Στην ανακοίνωση μας "Τι δουλειά έχουν τα ελληνικά F16 στην Κύπρο με εντολή του Π.Καμμένου; http://diktiospartakos.blogspot.gr αποκαλύπταμε ότι ουσιαστικά "η πτήση επομένως των ελληνικών F16 στην Κύπρο συνδέεται άμεσα με το ταξίδι στις ΗΠΑ των Τσίπρα-Καμμένου-Κοτζιά όπου όλοι εκτιμούν ότι θα σφραγίσει την ελληνοαμερικανική πολεμική συνεργασία: 
η συμφωνία για την Σούδα θα δώσει νέα επικίνδυνη για τους λαούς διάσταση στην συμμετοχή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και βάσεων στους βάρβαρους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να επιτυγχάνει το ρόλο του πιο πρόθυμου και ικανού πολεμικού συνεργάτη του Προέδρου Τραμπ.
Η συμφωνία αυτή συνδέεται με την ρύθμιση του ζητήματος του πανάκριβου εκσυγχρονισμού των ελληνικών F16 (το κόστος υπολογίζεται σε 1,7 με 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια), το ενδεχόμενο προμήθειας των επίσης πανάκριβων F35 (άλλα 3 δις δολάρια) και την προμήθεια μεταχειρισμένων οπλικών συστημάτων από τις ΗΠΑ!
Όλοι αυτοί οι εξοπλισμοί προβάλλονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που παπαγαλίζουν την κυβερνητική προπαγάνδα, ως απαραίτητοι στον ιμπεριαλιστικό ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, ο  οποίος δεν κλιμακώνεται μόνο πάνω από το Αιγαίο, αλλά σε μια τεράστια ζώνη από τα Βαλκάνια μέχρι την Κύπρο.
Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη οι στρατευμένοι φιλοκυβερνητικοί δημοσιογράφοι επαναφέρουν το τυχοδιωκτικό επιθετικό Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα Ελλάδας-Κύπρου και το συνδέουν τόσο με την πτήση των Ελληνικών F16 την 1η Οκτωβρίου στην Κύπρο, όσο και με την απαίτηση πραγματοποίησης πολεμικών εξοπλισμών".


















Ήταν όμως και οι ΝΑΖΙ της δολοφονικής συμμορίας Χρυσή Αυγή στην Στρατιωτική Παρέλαση.
Προηγουμένως οι Υπόδικοι ΝΑΖΙ έδωσαν το παρόν στην Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ: Ο Καμμένος και ο ΣΥΡΙΖΑ "ξεπλένουν" την Χρυσή Αυγή στον Στρατό!
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΝΕΑ "ΕΘΝΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ"
o υπόδικος Κασιδιάρης παρακολούθησε την τελική φάση της άσκησης μαζί με τους συναδέλφους του Χρήστο Παππά και Ιωάννη Αϊβατίδη.
Αγκαλιασμένοι οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Δ.Βίτσας επισκέπτονταν στρατιωτικά φυλάκια στο Καστελόριζο και τη Ρω μαζί με τους βουλευτές της ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας Χρυσής Αυγής.
Οι Ενώσεις Αποστράτων Στρατιωτικών που ελέγχονται από το Υπουργείο Άμυνας μαζί με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές στις Γιορτές Μίσους στο Γράμμο.
Στην λήξη της επικίνδυνης και πανάκριβης πολεμοκάπηλης φιέστας «Παρμενίων 2017» συναντήθηκαν ξανά ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτου, Ντζιμάνης και Ρίζος με τους υπόδικους της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Παρά λοιπόν τα μεγάλα "αντιφασιστικά λόγια" η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΞΕΠΛΕΝΕΙ τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και οικοδομεί μαζί τους ¨εθνικά μέτωπα"!
Έτσι εξάλλου απαίτησε και ο Βαρδινογιάννης, ένας εφοπλιστής επικεφαλής Ομίλου που πρωταγωνιστεί στον καθορισμό ΑΟΖ, ζητά και παίρνει μερίδιο από τα ενεργειακά κοιτάσματα και συστηματικά προβάλλει τον Στρατό και τις "εθνικές απειλές"!
Μάλιστα, «επευφημώντας» την παρουσία εκπροσώπων απ' όλα τα αστικά κόμματα στην ολοκλήρωση της άσκησης, ο υπουργός Άμυνας ζήτησε «να μείνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις».
Ουσιαστικά αυτό που απαιτεί ο Καμμένος είναι η ανεμπόδιστη εφαρμογή της αστικής πολιτικής, "εθνικό μέτωπο¨ για τη διεκδίκηση του νέου αστικού Μεγαλοιδεατισμού, υποταγή μας στα Μνημόνια και στους Επενδυτές, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε

2000 ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ 
Περίπου 2.000 εθνοφύλακες από Ρόδο, Λήμνο, Αλεξανδρούπολη, Λέσβο, Δράμα, Καβάλα, Καστοριά παρέλασαν.
Είναι αυτοί που μαζί με τον Ελληνικό Στρατό επιβάλλουν τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής "καταστέλλοντας εργατικές κινητοποιήσεις", συλλαμβάνοντας Πρόσφυγες, τρομοκρατώντας τη μειονότητα στη Θράκη, αναλαμβάνοντας τη φρούρηση του αγωγού ΤΑΡ, αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού δύο αδίστακτων αρχούσων τάξεων έτοιμες να οδηγήσουν τον πόλεμο προκειμένου να διασφαλίσουν τα στρατηγικά τους συμφέροντα σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά την Στρατιωτικοποίση του λαού μας με σχέδιο, επιμονή και συνεχή αντιδραστική αναβάθμιση του εγχειρήματος της.
Από την  προβολή του "κοινωνικού ρόλου" του Στρατού -που στηρίζεται στην εκμετάλλευση της απλήρωτης εργασίας των φαντάρων- μέχρι την κήρυξη του 2017 ως Έτους Εθνοφυλακής, από τις στρατιωτικές μπάντες και τις στρατιωτικές γιορτές, ο Πατερναλιστικός ρόλος των Ενόπλων Δυνάμεων διαδέχεται τις πολεμικές ασκήσεις και την πολεμοκαπηλεία.

"Έτριξαν τη γη τα άρματα μάχης στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης! 
"Ζητωκραύγαζει μιλιταριστικό σαιτ που διαφημίζει τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής θυμίζοντας το πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ικανοποιεί τις απαιτήσεις των φασιστών δολοφόνων αλλά και του Βαρδινογιάννη για την συμμετοχή αρμάτων στις παρελάσεις!
Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας δεν απαντούν στο ερώτημα μας:
Να καταργηθούν επιτέλους οι πολεμικές-μιλιταριστικές φιέστες 
Να μην ξαναγίνουν Στρατιωτικές Παρελάσεις.
Ο εργαζόμενος λαός δεν έχει κανένα εθνικό συμφέρον. 
Έχει συγκεκριμένα ταξικά συμφέροντα, εργατικές ανάγκες και δικαιώματα που για να ικανοποιήσει πρέπει να συγκρουστεί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να Ανατρέψει τα Μνημόνια και να διαλύσει το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
Απαιτείται επομένως η ένταση της συνεργασίας και της κοινής πάλης των λαών σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου