Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ρουσφέτια και ελεημοσύνη για να "τραβάει η κάμερα" από τον Πάνο Καμμένο!

Πόσο χαμηλά θα πέσει ο Πάρης Καρβουνόπουλος, οι μιλιταριστές και η κυβέρνηση;
Πραγματικά δεν έχει πάτο για το militaire.gr και τον Πάρη Καρβουνόπουλο.
Είναι ο ίδιος δημοσιογράφος που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ συλλήψεις και διώξεις συνιστώσας του Αντιπολεμικού κινήματος γιατί δεν συμφωνούσε με τις αντιλήψεις της!
Και φυσικά δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού το σαιτ militaire.gr είναι ταυτισμένο πολιτικά με την κυβέρνηση και το Υπουργείο Άμυνας.
Η ταύτιση του όμως αυτή το οδηγεί να προβάλλει και να υπεραμύνεται οτιδήποτε κάνει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος
Διαβάζουμε λοιπόν στην ανάρτηση του "Το “ρουσφέτι” που έκανε ο Καμμένος και κανείς δεν μπορεί να του πει κουβέντα! Βίντεο:

"Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έκανε σήμερα “ρουσφέτι” on camera! Αλλά κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει γι΄ αυτό! Όπως γράφει ο enoplos.com o ΥΕΘΑ “είχε μια απρόσμενη συνάντηση , κατά την αποχώρησή του από την τελετή ορκωμοσίας στο ΚΕΥΠ της Λαμίας.
Μία αλλοδαπή μάνα με δύο μωρά ζήτησε δακρυσμένη ζήτησε από τον Υπουργό ο νεοσύλλεκτος σύζυγό της και να μην πάει στα σύνορα για να είναι κοντά στην οικογένειά του, αλλά και γιατί δεν έχει χρήματα.
Μετά από μια σύντομη στιχομυθία ο κ. Καμμένος ζήτησε από τους επιτελείς του να κρατήσουν τα στοιχεία του άνδρα της και με εντολή Υπουργού θα παραμείνει κοντά στην οικογένειά του”.
Αναρωτιόμαστε: 
έτσι αντιμετωπίζονται το προβλήματα που προκαλεί ο Στρατός και η Υποχρεωτική Θητεία στην λαϊκή οικογένεια;
Πότε επιτέλους θα σταματήσει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος την ανέξοδη "φιλανθρωπία" μπροστά στις κάμερες και θα αντικαταστήσει τον παράλογο και κοινωνικά άδικο νόμο για τις κατ' εξαίρεση μεταθέσεις, που δημιούργησε αντί να λύσει προβλήματα;
Γιατί, όταν τα φώτα της κάμερας του καναλιού θα σβήσει, θα εξαφανιστούν και οι Υπουργικές υποσχέσεις.
Δείτε το πως:
Αυτές είναι οι δεσμεύσεις του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου;
Αυτή είναι η απάντηση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου στο https://twitter.com
"Στείλτε μου τα στοιχεία του και αν είναι έτσι θα μετατεθεί άμεσα όπου επιθυμεί"
Αφορούσε καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την άδικη αντιμετώπιση φαντάρου μονογονεϊκής οικογένειας που ζήτησε Κατ' Εξαίρεση Μετάθεση ώστε να μπορέσει να συμπαρασταθεί στην πολύ άρρωστη μητέρα του που δίνει μάχη με την επάρατη νόσο.
Ορίστε η ανακοίνωση μας: Αισχρή κοροϊδία φαντάρου με τρομερά οικογενειακά προβλήματα: Μισή κατ' εξαίρεση μετάθεση! http://diktiospartakos.blogspot.gr
Φυσικά υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε αυτά για τα οποία δεσμεύεται ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και στην υλοποίηση τους από το ΓΕΣ.
Γενικό Επιτελείο Στρατού που δείχνει ανυποχώρητο στην αδικία του έναντι του συναδέλφου και των υπόλοιπων φυσικά φαντάρων, λέγοντας ότι δε θα κάνει πράξη τη δέσμευση του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου γιατί άλλα ορίζει ο Νόμος για τις Κατ΄ Εξαίρεση Μεταθέσεις των Υπουργών Άμυνας Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Αποδεικνύεται λοιπόν όχι μόνο πόσο ΑΔΙΚΟΣ και ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ είναι ο νόμος, αλλά και ότι οι στρατιώτες εμπαίζονται πραγματικά, γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στο ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ.
Δεν ξέρουμε πόσα μέτρα θα λάβει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για τη θωράκιση του Πενταγώνου...
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το Πεντάγωνο είναι άνδρο της ΑΔΙΚΙΑΣ!
Συνάδελφοι, μόνο με κίνημα Μαζικό μέσα και έξω από τον στρατό μπορούμε και πρέπει να Υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας, να απαντήσουμε στους βρώμικους πολέμους τους, στον εθνικισμό και τους φασίστες.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου