Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού παραδέχεται επίσημα ότι ο Στρατός εκτελεί Αστυνομικά καθήκοντα

Είναι ο πόλεμος κατά των προσφύγων της κυβερνήσης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και του αυταρχικού καθεστώτος Ερντογάν, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Είναι τα δόγματα Πολέμου/Καταστολής που προβλέπουν την Κατασταλτική Δράση του Στρατού ενάντια στις "ασύμμετρες απειλές": κοινωνικά κινήματα, μετανάστες, μειονότητες κλπ.
Οι λεγόμενες Δομές Φιλοξενίας, τα HOT SPOT, είναι Στρατόπεδα Συγκέντρωσης τις οποίες μάλιστα, όχι μόνο δημιούργησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις με τη δουλική εργασία των φαντάρων, αλλά τις Φρουρούν.
Και με επίσημη, δημόσια παραδοχή του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ ο Ελληνικός Στρατός παίζει τον ρόλο της Αστυνομίας, μοιράζεται μαζί της την Καταστολή και Φύλαξη των προσφύγων.
Οπλισμένοι στρατιώτες και μόνιμοι αναλαμβάνουν αυτό τον ρόλο.
Είναι κάτι που επίσης ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ και ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕ το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και το οποίο και πάλι απέκρυψαν οι δημοσιογράφοι.
Είναι κάτι που βεβαίως ανακάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών το 2018 (!), στην οποία διαβάζουμε https://www.efsyn.gr:  

"Όπως έγινε γνωστό τότε από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΣ, συνταγματάρχη Νικόλαο Φανό, οι δομές φιλοξενίας προσφύγων φυλάσσονται ενίοτε από τον στρατό, όπου οι αστυνομικές δυνάμεις δεν επαρκούν, και αυτό προφανώς αναδεικνύει και τον ανθρωπιστικό ρόλο του στρατού, του οποίου το στρατιωτικό προσωπικό προσφέρει τις υπηρεσίες του με αυτοθυσία, όπως σε φωτιές, σε πλημμύρες, φυσικές καταστροφές..." 

Εμείς Καλούμε Φαντάρους και Μόνιμο προσωπικό να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την οποιαδήποτε συμμετοχή τους στον πόλεμο κατά των προσφύγων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου