Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Λιώνουν τους ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας σε δοκιμαστικά Παρελάσεων!

Κατάργηση του φασιστικού θεσμού των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, καμάρι του Ελληνικού Στρατού, καθώς είτε στο πλαίσιο των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, είτε σε εθνικό επίπεδο αποτελεί το κύριο εκφραστή των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής καθώς συστηματικά εκπαιδεύεται για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών: κοινωνικά κινήματα, πρόσφυγες, μειονότητες, εντός και εκτός συνόρων.
Στο πλαίσιο αυτό εκπαιδεύεται με τους φασίστες των Λεσχών Εφέδρων, ενώ το 2012, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη της ανάθεσε την περιφρούρηση της Στρατιωτικής Παρέλασης και την έστρεψε εναντίον των αντικυβερνητικών διαδηλωτών.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η διοίκηση της μονάδας, καθημερινά φροντίζουν να δείχνουν στα στελέχη της τι τους θεωρεί: ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ...
Σύμφωνα με τις νέες καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ η διοίκηση της Ταξιαρχίας έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Στο πλαίσιο αυτό δεν δίνει ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις Απαλλαγές που προβλέπονται μετά από 24ωρη υπηρεσία. 
Αποτέλεσμα, στελέχη που έχουν την προηγούμενη μέρα ξενυχτήσει δίνοντας υπηρεσία, αντί να αποχωρήσουν το πρωί, φεύγουν το μεσημέρι.
Η επιπλέον κούραση δεν ενδιαφέρει τη διοίκηση της μονάδας, έστω και αν της έχει ήδη επισημανθεί ο κίνδυνος των ατυχημάτων που ελλοχεύουν.
Αλλά μπροστά στην εθνικιστική επίδειξη του Καμμένου ποιος λογαριάζει τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειες τους...
Το να παρέχονται τελικά οι Απαλλαγές την Παρασκευή δεν λέει τίποτε.
Ο Παραλογισμός -αν μπορείς να του πεις αυτό για τον Ελληνικό Στρατό- χτυπά κόκκινο, καθώς η 71η Ταξιαρχία θα μετακινηθεί ολόκληρη στη Θήβα, όπου θα προετοιμαστεί εντατικά από τις 15 Μαρτίου για να παρελάσει στις 25 Μαρτίου.
Αν δεν μας κρύβει κάτι το ΥΠΕΘΑ, φαντάζεστε όλοι για τι Παραλογισμό μιλάμε....
Όπως κάθε χρονιά, η καλύτερη μονάδα του Ελληνικού Στρατού, χρειάζεται 10 μέρες εντατικής προετοιμασίας στη Θήβα και άλλες τόσες στο Κιλκίς για να κάνει παρέλαση.
Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθεί επιτέλους ο φασιστικός θεσμός των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων.
Το είχε τάξει ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά, μαζί με τα Μνημόνια που θα έσχιζε και τα ΜΑΤ που θα καταργούσε.
Τώρα κλέβουν τα σπίτια του λαού για να τα δώσουν στον Λάτση και ετοιμάζονται να μας θυσιάσουν για τα πετρέλαια του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, της MOBIL, TOTAL, ENI!
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας στην συγκρότηση ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό, την κυβέρνηση και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου