Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018

Κρίσιμα ερωτήματα από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Μην μας απαντήσουν οι Απόστρατοι-ΚΕΘΑ-Καρβουνόπουλος!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/03/2018
ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΩΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ 
Από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο με την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μετέφερε τους προβληματισμούς των φαντάρων. Προχωρήσαμε σε συγκεκριμένες αποκαλύψεις, θέσαμε ερωτήματα στο ΓΕΣ και ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ την Παραίτηση του Υπουργού Άμυνας. http://diktiospartakos.blogspot.gr
Αντί το Υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση να αναλάβουν τις βαρύτατες ευθύνες τους για τις συνέπειες του πολέμου κατά των προσφύγων που πρωταγωνιστούν, είδαμε να παρεμβαίνουν και να μας απαντούν πλήθος Αποστράτων, η ΚΕΘΑ του ΚΚΕ και φυσικά ο γνωστός Πάρης Καρβουνόπουλος και το militaire.gr του! Με αγαστή συνεργασία...
Επαναλαμβάνουμε: μιλούν μονόπλευρα για τουρκική επιθετικότητα και εγκαλούν την κυβέρνηση για εφησυχασμό... Δεν είπαν την Αλήθεια στον εργαζόμενο λαό μας, αλλά αντιμετώπισαν την πραγματικότητα μέσα από τους εθνικούς φακούς...
Παρεμβαίνουμε ξανά για να τονίσουμε:
1. οι δήθεν αποκαλύψεις των μιλιταριστικών-εθνικιστικών-καθεστωτικών ΜΜΕ ότι ο Τουρκικός Στρατός παρακράτησε οπλισμό, τζιπ κλπ των Ελλήνων στρατιωτικών είναι ΨΕΜΑΤΑ. Οι συλληφθέντες ΔΕΝ κακοποιήθηκαν! 
2. όπως υπεύθυνα αποκαλύψαμε οι Έλληνες στρατιωτικοί παραβίασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα και εισχώρησαν 250 μέτρα πριν συλληφθούν.
3. δεν υπήρξε καμιά εισβολή-ενέδρα-απαγωγή του Τουρκικού Στρατού. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αφενός εισχώρησαν τόσο βαθιά, αφετέρου πήγαν και έπεσαν πάνω στους Τούρκους στρατιώτες!
4. το συγκεκριμένο σημείο από το οποίο εισχώρησαν οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι πέρασμα μεταναστών. Απάνθρωπο Κυνήγι προσφύγων έκαναν οι συλληφθέντες στρατιωτικοί.
5. ο Ελληνικός στρατός κάνει επαναπροωθήσεις. Χιλιάδες παράνομες επαναπροωθήσεις.
Είναι κοινό μυστικό, το έχει αποκαλύψει η Εφημερίδα των Συντακτών ότι στον Έβρο δρουν κτήνη κουκουλοφόροι, οι οποίοι πρωταγωνιστούν με απίστευτη βαναυσότητα και απανθρωπιά σε όλα αυτά.     
Οι υποψίες βαρύνουν χαμηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού στρατού και φασιστικοποιημένες στρατιωτικοποιημένες συλλογικότητες: Εθνοφύλακες, Λέσχες Εφέδρων!

Όλα αυτά τα έχουμε θίξει και καταγγείλει ξανά. Όχι μόνο εμείς.
Φυσικά το ΓΕΣ, το Υπουργείο Άμυνας και συνολικά η κυβέρνηση δεν έπραξαν τίποτε. Αντίθετα συνέχισαν το απαίσιο έργο τους...
Οι όποιες βλέψεις και σχεδιασμοί της Τουρκικής κυβέρνησης και της ελληνικής, σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, μας έφεραν μέχρι εδώ.
Οι συνέπειες γνωστές, αν και η ευαισθησία κυβέρνησης και εθνικιστών παρουσιάζεται τρομερά επιλεκτική.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί από θύτες του πολέμου κατά των προσφύγων, μετατρέπονται σε θύματα του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.
Όμως ακόμη πιο οδυνηρή είναι η απώλεια ενός ακόμη νεαρού συναδέλφου που Αυτοκτόνησε-ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον Ελληνικό στρατό. 
Η είδηση περνά στα χαμηλά, αλλά μια ακόμη οικογένεια παίρνει πίσω ένα φέρετρο με ελληνική σημαία!
Εμείς, εκφράζοντας πιστεύουμε τα αισθήματα των συναδέλφων μας φαντάρων, ερχόμαστε να ζητήσουμε να δοθεί άμεσα λύση, να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί και κυρίως να εξακριβώσουμε το τι ακριβώς έγινε, ώστε να επικρατήσει η καθημερινότητα της ειρηνικής συμβίωσης στον Έβρο.

Σημαντική παράμετρος των όποιων εξελίξεων θα είναι και το συλλαλητήριο που οργανώνεται την Κυριακή    11/3/2018 από φορείς ζητώντας την Απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών.
Ήδη υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των φασιστών και των ναζιστικών κύκλων που δεν κρύβουν τις προθέσεις τους να διεισδύσουν και να προκαλέσουν.
Το αποκρουστικό σύνθημα τους: "Καλός Τούρκος, είναι ο Νεκρός Τούρκος" κυριαρχεί...
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε λιγοστούς άθλιους, μέλη της γνωστής δολοφονικής Ναζιστικής συμμορίας να καπηλευτούν το ενδιαφέρον και την αγωνία για την τύχη των δύο στρατιωτικών, να αμαυρώσουν την κινητοποίηση με τα εμετικά τους συνθήματα και τις χυδαίες πράξεις.
Να μην επιτρέψουμε στους Φασίστες να Διαταράξουν τις ειρηνικές σχέσεις του Τουρκικού και Ελληνικού λαού.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες....
 Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας σε ένταση των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της εγκληματικής αντιμεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής και της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.  

Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας στην συγκρότηση ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό, την κυβέρνηση και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου