Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018

Γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν απαντά για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ στον Έβρο;


Ενώ όλες οι καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με την παράνομη είσοδο των δύο στρατιωτικών στην Τουρκία -στο πλαίσιο του καθημερινού πολέμου εναντίον των προσφύγωνέχουν επιβεβαιωθεί, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει να μην τοποθετείται για την απάνθρωπη πρακτική της που αφορά τις Παράνομες Επαναπροωθήσεις Προσφύγων και δεν αναλαμβάνει τις σοβαρότατες ευθύνες της για την κρίση που εξελίσσεται!

Τα μέτρα που λαμβάνονται σε στρατιωτικό επίπεδο θέλουν να στείλουν ένα καθησυχαστικό μήνυμα στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής που φιλοτεχνεί το προφίλ μιας στιβαρής και υπεύθυνης διακυβέρνησης, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να "καλοπιάσουν" το στρατιωτικό κατεστημένο.

Τα δημοσιεύματα στο μιλιταριστικό σάιτ militaire.gr "που θυμίζουν" ανακοινώσεις του Υπουργείου Άμυνας και του Γραφείου Τύπου των ΑΝΕΛ, καταγράφουν ενίσχυση των περιπόλων στον Έβρο, καθώς πλέον θα αποτελούνται από οκτώ άνδρες, αλλά και Αναβάθμιση των Διοικητών στον Έβρο, που διαδίδεται ότι καρατομήθηκαν!

"Περί καρατομήσεων αξιωματικών διαβάζουμε και ακούμε από το πρωί. Οι οποίοι αξιωματικοί που υποτίθεται καρατομήθηκαν, έχουν σχέση με τον Έβρο, αφού ο μεν ένας είναι ο Υποστράτηγος Δημήτρης Μπονώρας (δεξιά στη φωτογραφία), διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Διδυμότειχου, ο δε άλλος είναι ο Ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος, επικεφαλής της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι».

Που τοποθετούνται οι δύο υποτίθεται …καρατομημένοι;

Ο Υποστράτηγος Μπονώρας στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού και ο Ταξίαρχος Φλωράτος διοικητής της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα.

Με απλά λόγια και οι δύο Αξιωματικοί με τις τοποθετήσεις τους ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ! Το γράφουμε κεφαλαία για να γίνει κατανοητό κι απ΄ όσους δεν θέλουν μάλλον να καταλάβουν".Οι κινήσεις αυτές αφενός αποκαλύπτουν που πραγματικά οδηγεί η αστική πολιτική και ο εναγκαλισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην εξουσία.

Το πραγματικό ζήτημα όμως είναι ότι η κυβέρνηση ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ πολιτική των Παράνομων Επαναπροωθήσεων.

Με την στήριξη των καθεστωτικών ΜΜΕ και της καθεστωτικής Αριστεράς αποκρύπτεται, μπαίνει κάτω από το χαλάκι ότι ο Τιμημένος Ελληνικός Στρατός, ΑΤΙΜΑΖΕΤΑΙ καθημερινά από τη διατεταγμένη δράση κουκουλοφόρων στελεχών και στρατιωτικοποιημένων φασιστών που υλοποιούν αυτή την Εγκληματική Πολιτική.

Τσίπρας, Καμμένος, Ερντογάν, ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το δράμα των προσφύγων. 
Επαναλαμβάνουμε:
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί από θύτες του πολέμου κατά των προσφύγων, μετατρέπονται σε θύματα του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.
Εμείς, εκφράζοντας πιστεύουμε τα αισθήματα των συναδέλφων μας φαντάρων, ερχόμαστε να ζητήσουμε να δοθεί άμεσα λύση, να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί και κυρίως να εξακριβώσουμε το τι ακριβώς έγινε, ώστε να επικρατήσει η καθημερινότητα της ειρηνικής συμβίωσης στον Έβρο.
 Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας σε ένταση των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της εγκληματικής αντιμεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής και της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.  
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας στην συγκρότηση ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό, την κυβέρνηση και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου