Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΚΕΠΒ Θήβας: Μεγάλη εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μεγάλη εξόρμηση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο ΚΕΠΒ Θήβας έγινε το Σαββάτο 17/03/2018.
Τα μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ήρθαν σε επικοινωνία με τους γονείς αλλά και με εκατοντάδες Νεοσυλλέκτους.

Σκοπός της παρέμβασης μας η ενημέρωση για τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή αλλά και τις διεκδικήσεις, τους τρόπους αντιπαράθεσης με την Αυθαιρεσία της Ιεραρχίας, τον Εθνικισμό, το Φασισμό και την Πολεμοκαπηλεία.

Τέλος, ενημερώσαμε για το τι ακριβώς προβλέπεται για την ΕΛΔΥΚ.
Τα δικαιώματα των Νεοσύλλεκτων Σειράς Μαρτίου 2018-Τι Αλλάζει!
Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς με την 2018 Β/ΕΣΣΟ-ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  Συνάδελφοι, ΨΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
Οι νεοσύλλεκτοι θα πρέπει να έχουν τον νου τους τις 3-4 μέρες που θα παραμείνουν στα Κέντρα Κατάταξης να πάρουν όλο τον ρουχισμό και τα είδη υπόδησης, να τους γίνουν όλες οι εξετάσεις και τα εμβόλια. Επειδή, υπάρχει το τεράστιο ενδεχόμενο να προκύψουν προβλήματα με τις εγκαταστάσεις, την υγιεινή και την καθαριότητα, με την σίτιση και τα μαγειρεία βγείτε κατευθείαν στην Αναφορά   Παραπονούμενοι και καλέστε το τηλέφωνο της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ (6932955437).
Μέχρι να ορκιστείτε, τόσο στα νέα Κέντρα, όσο και στις μονάδες είναι δυνατόν να παρουσιαστούν αντιθέσεις με τους ¨παλιούς φαντάρους". Κανένας φαντάρος δεν έχει μεγαλύτερη εξουσία από τον άλλο. Κανείς, έστω και αν ισχυριστεί ότι πέρασε διάφορα στην μέχρι τώρα θητεία του, δεν μπορεί να απαιτήσει να πάθουν τα ίδια οι "νέοι" δικαιολογώντας έτσι ένα καθεστώς ανισοτήτων. Δεν υπακούμε σε αυτά που λένε ¨οι παλιοί", δεν ανεχόμαστε καμιά διαφοροποίηση στις υπηρεσίες. Παλεύουμε ενωμένοι για τα Κοινά μας Δικαιώματα!
Τέλος, η θητεία γίνεται πιο πολεμική, οι ασκήσεις αυξάνονται και ο κίνδυνος Απωλειών-Τραυματισμών εξαιτίας της χρήσης πραγματικών πυρών.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν εκτελούμε καμιά άσκηση αν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ και αν δεν έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.   
Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στην τρομοκρατία των καλοθελητών…
Στον Στρατό ο Φαντάρος είναι Πολίτης με Στολή, έχει Δικαιώματα και οφείλει να τα υπερασπίσει.
Στον Στρατό υπάρχουν διαταγές, Νόμοι, Στρατιωτικός Κανονισμός, πάνω από όλα είναι το Σύνταγμα.
Στον Στρατό συνάδελφοι Φαντάροι υπάρχει καθημερινή συνδικαλιστική πάλη, υπάρχει το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ: δεν εκτελούμε ατομικά ή ομαδικά καψόνια, δεν πέφτουμε για κάμψεις στην Αναφορά γιατί κάποιος φτερνίστηκε ή έβηξε. και την εκδίκηση)
Θεωρούμε καψόνια όλες τις διαταγές που δίνονται με σκοπό την τιμωρία (π.χ. πέσε και πάρε κάμψεις-ο Στρατιωτικός Κανονισμός προβλέπει συγκεκριμένες συνέπειες για τα όποια παραπτώματα.
Δεν κάνουμε ατελείωτες μεταβολές. Δεν κάνουμε γυμναστική ως τιμωρία μέσα στο θάλαμο, ακόμη και “αν πέσει” μαζί μας ο υπαξιωματικός ή ο αξιωματικός. Το ατομικό παράπτωμα δεν επιφέρει συλλογική ποινή και η γυμναστική έχει συγκεκριμένη ώρα που διεξάγεται.
Δεν καθαρίζουμε τουαλέτες με γυμνά χέρια κλπ.  Αναφερόμαστε στον Στρατιωτικό Κανονισμό που συγκεκριμένα τονίζει ότι παράνομη διαταγή είναι ότι θέτει σε κίνδυνο την υγεία, την σωματική μας ακεραιότητα, την Αξιοπρέπεια και την Προσωπικότητα μας!
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα να ορκιζόμαστε σε όποιο θεό πιστεύει ο καθένας. Οι άθεοι μπορούν να δώσουν πολιτική υπόσχεση. Δε μαθαίνουν προσευχές και δεν συμμετέχουν υποχρεωτικά σε εκκλησιασμό. Όλα τα βιβλία, οι εφημερίδες και τα περιοδικά, προκηρύξεις ανεξαρτήτως περιεχομένου επιτρέπονται για προσωπική χρήση. Επιτρέπεται το κινητό χωρίς κάμερα.
Σε καμιά περίπτωση δε μπορούν να μας τα πάρουν. Υπερασπιζόμαστε τον ελεύθερο χρόνο που δίνει το στρατιωτικό ημερήσιο πρόγραμμα για ξεκούραση, ύπνο και ψυχαγωγία.
Απαγορεύονται τα εθνικιστικά και ρατσιστικά τραγούδια. Επιτρέπονται μόνο οι ιαχές …λόχος δύναμη, αντοχή ατελείωτη, ηθικόν ακμαιότατον.
Υπερασπιζόμαστε συνθήκες υγιεινής και εγκαταστάσεις χωρίς να ρίχνουμε τα επίπεδα που έχουμε και στην πολιτική μας ζωή. Απαιτούμε γάντια, καθαριστικά κ.λπ.
Απαιτούμε επαρκή ποιότητα, ποσότητα στο φαγητό, πόσιμο νερό και ζεστό νερό στα μπάνια. Δεν εκτελούμε διαταγές που βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα. Ζητάμε γραπτές εγγυήσεις.
Συνάδελφοι, η δημοσιοποίηση των καταγγελιών είναι μεγάλη δύναμη του φαντάρου. Γράψτε Επιστολές Καταγγελίας. Καλέστε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ κάθε στιγμή που το κρίνετε αναγκαίο. Είμαστε στο πλευρό σας. Ότι έχει κερδηθεί στα στρατόπεδα, όποια βελτίωση υπήρξε ήταν αποτέλεσμα συλλογική-μαχητικής διεκδίκησης, υπεράσπισης των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και των δημοσιευμένων καταγγελιών.
Μόνο με την συνδικαλιστική πάλη κερδίζουμε. Μόνο με Κίνημα Μέσα κι Έξω από τον Στρατό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ"
Τηλ. Επικ. 6932955437  Diktiospartakos.blogspot.com

ΚΕΠΒ Θήβας: To ΓΕΣ στρέφει τον ένα φαντάρο ενάντια στο άλλο-αισχρές μέθοδοι για να κάμψει τις Αρνήσεις για την ΕΛΔΥΚ
Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού και το Υπουργείο Άμυνας; Όπως μας καταγγέλλουν νεοσύλλεκτοι φαντάροι και γονείς, σήμερα το ΓΕΣ έμπλεξε στην επιχείρηση του να στρατολογήσει συναδέλφους για την ΕΛΔΥΚ τους παλιούς φαντάρους.
Αυτοί χρησιμοποιήθηκαν για να πείσουν σε προπαγανδιστικές παραστάσεις ότι η Κύπρος είναι ότι καλύτερο, ότι τα λεφτά είναι καλά, το φαγητό τέλειο κλπ. Όμως, οι στρατολογημένοι στρατιώτες προπαγανδιστές δεν μπορούσαν να απαντήσουν στις απλές ερωτήσεις:
2. υπάρχει συνεχή πολεμική ετοιμότητα, είσαι στην πρώτη γραμμή ενός εμπόλεμου ξένου κράτους;
3. το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων είναι τεράστιο και το C130 χρησιμοποιείται συστηματικά μόνο από στρατιωτικούς;
4. γίνονται καψόνια και τρελή εθνικιστική προπαγάνδα με φασιστικά τραγούδια, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους "παλιούς φαντάρους" με την κάλυψη των αξιωματικών;
5. είναι μετάθεση εκτός συνόρων όπου σήμερα οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος-Φώτης Κουβέλης επιχειρούν να Στρατολογήσουν τους πιο φτωχούς συναδέλφους για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα των MOBIL-EXXON, BP, Energean, Λάτση και Βαρδινογιάννη.
Αξιωματικοί διαδίδουν ψέματα ότι αν δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των φαντάρων που θα εξαγοράσουν για να πάνε Εθελοντικά, τότε θα στείλουν υποχρεωτικά στην Κύπρο φαντάρους που έχουν αρνηθεί. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ-ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟΧΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Το ποιο σημαντικό ζήτημα είναι το τι πας να κάνεις στην Κύπρο...
Κανένας Φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ για την ΑΟΖ, τα πετρέλαια και τους Άξονες του Πολέμου
Η Μετάθεση στην Κύπρο είναι μετάθεση σε Εμπόλεμη Ζώνη! Στην Κύπρο, αστικό κράτος του Ολοκληρωτικού καπιταλισμού, των εφοπλιστών, του ξεπλύματος χρήματος ως φωλιά εμπόρων ανθρώπων/όπλων/ναρκωτικών/Μαφίας, νησί ορμητήριο για τους βάρβαρους πολέμους των ΝΑΤΟ-Ευρωστρατού, όπου παίζονται τεράστια γεωστρατηγικά ενεργειακά-οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα για τις πολυεθνικές και τις άρχουσες τάξεις, κρίκο στους Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου!
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
Γνωρίζοντας την οικογενειακή τους κατάσταση και τι επιπλέον οικονομικά βάρη φορτώνει στις αδύναμες πλάτες τους η Υποχρεωτική Στράτευση, επιχειρούν να τα Εξαγοράσουν με δέλεαρ τα 270 ευρώ!
Τέλος, με έναν σύγχρονο Μεγαλοϊδεατισμό της άρχουσας τάξης θέλουν επιβάλλουν την ΕΠΕΚΤΑΣΗ των συνόρων τους ώστε ακόμη και με διακρατικό πόλεμο να εξυπηρετήσουν την δίψα των επιχειρηματιών για κέρδη. Αυτός είναι ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ τους για ΑΟΖ, έλεγχο και εκμετάλλευση ενεργειακών κοιτασμάτων-ροών διεθνούς εμπορίου και αγωγών.
Ο Μισθοφόρος Έλληνας στρατιώτης γίνεται ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ, Θύτης και Θύμα
O Έλληνας φαντάρος στην ΕΛΔΥΚ υπερασπίζει:  την αμερικανική Exxon Mobil, την καταρινή QPI, τη γαλλική Total και την ιταλική ENI τα συμφέροντα του Βαρδινογιάννη, του Λάτση και των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, Energean Oil & Gas.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ-ΕΛΔΥΚ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ
ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ-ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου