Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Περικύκλωση του Υπουργείου Άμυνας από το Αντιπολεμικό κίνημα

Και το Κοινωνικό Ιατρείο Ιλίου αποφάσισε την συμμετοχή του στην Κινητοποίηση ενάντια στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ 2018 που καλεί το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ την Πέμπτη 22/03 στις 18:00 στο μετρό Εθνική Άμυνα. 
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια ΑΡΝΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στους ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ τους σε όλες τις μονάδες του Ελληνικού Στρατού, με την οποία καλεί τους συναδέλφους στρατιώτες να Υπογράψουν και Στηρίξουν με κάθε τρόπο.
Μια καμπάνια που διαρκώς εξαπλώνεται και θεωρείται από τους φαντάρους η δική τους απάντηση στον εθνικιστικό παροξυσμό και την πολεμική προετοιμασία για τον όλεθρο που ετοιμάζουν στους λαούς της περιοχής. 
Ένα κάλεσμα αγώνα που απευθύνεται συνολικά στον κόσμο της εργασίας και την νεολαία που δέχεται νέα ταξική επίθεση από τα Πολυνομοσχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με την οποία ανακοινώνουν την κατάργηση της Απεργίας, Κοινωνικών Επιδομάτων και την κλοπή της εργατικής οικίας, ενώ ταυτόχρονα διαπραγματεύονται νέες αγορές όπλων αξίας 5,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ με Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές πολεμικές βιομηχανίες, με τους Έλληνες εμπόρους-βιομηχάνους του πολεμικού ολέθρου να διεκδικούν μερίδιο από τη λεία. 
Η απάντηση του Αντιπολεμικού Κινήματος είναι το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Υπογραφές φαντάρων από 36 μονάδες ενάντια στους ανταγωνισμούς, την πολεμική προετοιμασία και τους Βρώμικους Πολέμους!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου