Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Νέα απειλητική προειδοποίηση από την Κρυπτεία στη ΔΕΑ και την ΚΑΡ


Μετά τη δολοφονική ναζιστική επίθεση της "Κρυπτείας" στην Αφγανική Κοινότητα, είναι προφανές ότι δεν χωρά κανένας εφησυχασμός σε σχέση με τις απειλές του παρακλαδιού της Χρυσής Αυγής.
Εκ­φρά­ζου­με την αλη­λεγ­γύη μας στην Αφ­γα­νι­κή Κοι­νό­τη­τα και σε κάθε με­τα­νά­στη και πρό­σφυ­γα που αντι­με­τω­πί­ζει την εγκλη­μα­τι­κή τρο­μο­κρα­τία των νε­ο­να­ζί. Πρό­κει­ται για κλι­μά­κω­ση των εγκλη­μα­τι­κών ενερ­γειών της Κρυ­πτεί­ας, από με­μο­νω­μέ­νους με­τα­νά­στες τα βρά­δια, στις ίδιες τις συλ­λο­γι­κό­τη­τες και τις κοι­νό­τη­τές τους.
Με­ρι­κές μέρες πριν από αυτή την επί­θε­ση, η Κρυ­πτεία επα­νέ­λα­βε για δεύ­τε­ρη φορά τις απει­λές της και κατά της Διε­θνι­στι­κής Ερ­γα­τι­κής Αρι­στε­ράς και της Κί­νη­σης "Απε­λά­στε το Ρα­τσι­σμό", στα Γρα­φεία μας: Με τρυ­κά­κια που γρά­φουν "Σπάμε, Καίμε, Δέρ­νου­με! Με­τα­νά­στες! "Αλ­λη­λέγ­γυοι"! ΕΡ­ΧΟ­ΜΑ­ΣΤΕ" (βλ. φωτό) που πέ­τα­ξαν έξω από την εσω­τε­ρι­κή εί­σο­δο των γρα­φεί­ων μας, ανα­νέ­ω­σαν τις απει­λη­τι­κές προει­δο­ποι­ή­σεις που είχαν ξε­κι­νή­σει μe ανώ­νυ­μο τη­λε­φώ­νη­μα τον πε­ρα­σμέ­νο Δε­κέμ­βρη. Τότε είχαν απει­λή­σει ότι αν δεν στα­μα­τή­σου­με την "αντε­θνι­κή" δράση και την αλ­λη­λεγ­γύη προς τους "λα­θρο­με­τα­νά­στες" και τους πρό­σφυ­γες, θα ακο­λου­θή­σουν ένο­πλα χτυ­πή­μα­τα.
Η "Κρυ­πτεία", που ανέ­λα­βε επί­σης την επί­θε­ση στο σπίτι του μι­κρού Αμίρ, "πε­ρη­φα­νεύ­ε­ται" ότι βρί­σκε­ται πίσω από διά­φο­ρα νυ­χτε­ρι­νά χτυ­πή­μα­τα σε βάρος με­τα­να­στών. Μαζί με τα υπό­λοι­πα πα­ρα­κλά­δια της ΧΑ (Combat18/AME/Απέλ­λα, κ.λ.π.) διεκ­δι­κούν τα "πρω­τεία" των εγκλη­μα­τι­κών τρο­μο­κρα­τι­κών ενερ­γειών, από τις υπό­λοι­πες εγκλη­μα­τι­κές να­ζι­στο-ομά­δες.
Η ΔΕΑ και η Κί­νη­ση "Απε­λά­στε το Ρα­τσι­σμό" δεν τρο­μο­κρα­τού­μα­στε ούτε πρό­κει­ται να πε­ριο­ρί­σου­με την δράση αλ­λη­λεγ­γύ­ης προς τους με­τα­νά­στες και τους πρό­σφυ­γες και διεκ­δί­κη­σης ίσων δι­καιω­μά­των και κα­λύ­τε­ρης ζωής για όλους.
Το πρό­βλη­μα βρί­σκε­ται στις ευ­θύ­νες του Υπουρ­γεί­ου Δη­μό­σιας Τάξης και της κυ­βέρ­νη­σης τέ­τοιου εί­δους να­ζι­στι­κές συμ­μο­ρί­ες να αλω­νί­ζουν επί χρό­νια, απο­θρα­συ­μέ­νες από τις ρα­τσι­στι­κές πο­λι­τι­κές των πνιγ­μών, φυ­λα­κί­σε­ων, απε­λά­σε­ων και εγκλω­βι­σμού των προ­σφύ­γων της ΕΕ που εφαρ­μό­ζει η Ελ­λη­νι­κή κυ­βέρ­νη­ση. Η έξαρ­ση των να­ζι­στι­κών επι­θέ­σε­ων οφεί­λε­ται επί­σης στην ανα­ζω­πύ­ρω­ση του εθνι­κι­σμού με τα συλ­λα­λη­τή­ρια για το Μα­κε­δο­νι­κό και την όξυν­ση του Ελ­λη­νο­τουρ­κι­κού αντα­γω­νι­σμού του τε­λευ­ταί­ου δια­στή­μα­τος.
Απέ­να­ντι στους φα­σί­στες και τις πο­λι­τι­κές που τους θρέ­φουν, απα­ντά­με με τον κοινό αγώνα ντό­πιων προ­σφύ­γων και με­τα­να­στών για μια ζωή χωρίς φα­σι­σμό, ρα­τσι­σμό, πό­λε­μο και φτώ­χεια. Μετά τα με­γά­λα συλ­λα­λη­τή­ρια της 17 Μάρτη, συ­νε­χί­ζου­με: Στη φυ­λα­κή η ΧΑ και όλα τα πα­ρα­κλά­δια της. Η φα­σι­στι­κή τρο­μο­κρα­τία δεν θα πε­ρά­σει!

Διε­θνι­στι­κή Ερ­γα­τι­κή Αρι­στε­ρά
Κί­νη­ση "Απε­λά­στε το Ρα­τσι­σμό"

Σχετικά




Ετικέτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου