Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Μια βδομάδα χρειάστηκε ο δημοσιογράφος Καρβουνόπουλος για να "ανακαλύψει" τα όσα αποκάλυψε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για το ρόλο της ΜΙΤ στα γεγονότα του Έβρου!

Πλήρη δικαίωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτελούν τα όσα γράφει σήμερα ο Πάρης Καρβουνόπουλος, "αγαπημένος" δημοσιογράφος του Υπουργείου Άμυνας και ιδιαίτερα της ακροδεξιάς πολιτικής ηγεσίας, των ΑΝΕΛ!
Με μια βδομάδα καθυστέρηση λοιπόν ο Πάρης Καρβουνόπουλος γράφει στο σημερινό του κείμενο "Η περίεργη κινητικότητα στον Έβρο 3 μήνες πριν τη σύλληψη και οι “κομισάριοι” του Ερντογάν" https://www.militaire.gr, αυτά που έχει αποκαλύψει εδώ και μια βδομάδα το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με τη δράση των Μυστικών Υπηρεσιών στον Έβρο και πως επέδρασαν καθοριστικά στα δραματικά γεγονότα της σύλληψης των δύο στρατιωτικών.

Όμως, ο Πάρης Καρβουνόπουλος ΔΕ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΔΕ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ (;)

Επιμένει στο εθνικιστικό και πολεμοκάπηλο αφήγημα του και απλώς "την πέφτει" για μια ακόμη φορά στον ΑΓΕΣ Στεφανή.

Φυσικά, εμείς σε καμιά περίπτωση δεν θα υπερασπιστούμε το ΓΕΣ.

Αλλά έχει καταντήσει βαρετή εδώ και καιρό η βολική για το Υπουργείο εκδοχή ότι υπεύθυνο για τους όποιους χειρισμούς στον Έβρο είναι το ΓΕΣ.

Επιτέλους, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ας αναλάβουν τις ευθύνες τους για την από μεριά τους συνειδητή κλιμάκωση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, -χαρακτηριστικές οι εθνικιστικές ακραίες δηλώσεις του Παάνου Καμμένου και οι επικίνδυνες κινήσεις που ικανοποιούν το Ακροδεξιό ακροατήριο του αλλά Απειλούν τους λαούς με πολεμικό όλεθρο-, τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο στην καθημερινή αθλιότητα του πολέμου κατά των προσφύγων!

Δείτε λοιπόν τι γράφει σήμερα (16/03/2018) ο Πάρης Καρβουνόπουλος:  

"εδώ και τρεις μήνες -τουλάχιστον- είχε παρατηρηθεί πως “απέναντι” υπήρχε παρουσία “προσωπικού που δεν είχε σχέση με τις μονάδες που βρίσκονται στη περιοχή”. Μεταξύ αυτών υποθέτουν κάποιοι ήταν και οι “κομισάριοι” του καθεστώτος Ερντογάν, που μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος τοποθετήθηκαν και στην τελευταία μονάδα του τουρκικού στρατού. Είναι αυτοί που επιτηρούν και επί της ουσίας διοικούν, λένε οι πληροφορίες. Αυτοί οι “κομισάριοι” έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας. Το ερώτημα που προκύπτει -υπάρχουν και πολλά άλλα- είναι αν αυτές οι πληροφορίες είχαν εκτιμηθεί όπως έπρεπε από το ΓΕΣ. Το αποτέλεσμα δείχνει πως όχι".
Ορίστε το κείμενο του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΑΚΟΣ. Τα συμπεράσματα δικά σας:

Δρουν μυστικές υπηρεσίες στον Έβρο; Ποιος ο ρόλος τους στην σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών! Η "Αλήθεια" του Επίτιμου ΑΓΕΕΘΑ τι σχέση έχει με την πραγματικότητα;


Παρακολουθώντας κανείς την εξιστόρηση της καθεστωτικής περιγραφής για τα δραματικά γεγονότα στον Έβρο θα παρατηρούσε ότι υπάρχουν δύο εθνικά αφηγήματα, που βεβαίως αλληλοσυμπληρώνονται έχουν κοινό εχθρό και κοινή επιδίωξη: τη μονόπλευρη ανάδειξη της Τουρκικής επιθετικότητας, που μάλιστα παρουσιάζεται με όρους κλιμάκωσης.

Βλέπεις, πρέπει με κάθε τρόπο να εξαφανιστεί από τα μάτια και τον προβληματισμό μας ότι υπάρχει συνεχής επιδείνωση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, ότι είναι αποφασισμένοι να ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ τον κόσμο της εργασίας για τα ελληνικά συμφέροντα που είναι συνδεδεμένα με τους σχεδιασμούς στρατηγικής σημασίας στον τομέα της ενέργειας.

Υπάρχει λοιπόν το εθνικό αφήγημα εξωτερικού, η ενημέρωση από τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί παραβίασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα επιδιώκοντας την σύλληψη μεταναστών.
Υπάρχει όμως και το εθνικό αφήγημα εσωτερικού, με πρωταγωνιστές το δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο, το militaire.gr, το ΣΚΑΙ-ΑΝΤΕΝΑ-ART-ΕΡΤ, το ραδιοσταθμό Realfm, αλλά και το στρατιωτικό κατεστημένο που εκπροσωπείται από τους απόστρατους Αρχηγούς Ζιαζιά, Παραγιουδάκη και επικοινωνεί, αν δεν ταυτίζεται πλήρως με ότι εκφράζει η ΚΕΘΑ του ΚΚΕ!
Τι λέει όμως αυτό το εθνικό αφήγημα εσωτερικού;
Ο Στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης στην πολύχρονη καριέρα του στο στράτευμα είχε υπηρετήσει μεταξύ άλλων ως διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού στη Θράκη. Πριν γίνει Α/ΓΕΣ και Α/ΓΕΕΘΑ. Ο Στρατηγός Παραγιουδάκης στο Δ΄ Σώμα Στρατού άφησε εποχή και πάντως δεν του έπιασαν αιχμάλωτο ,ούτε ένα στρατιώτη! Ήταν στο Δ΄ ΣΣ τη νύχτα των Ιμίων και με δική του πρωτοβουλία είχε επικοινωνήσει με το ΓΕΣ για να ενημερώσει ότι οι δυνάμεις του ήταν πανέτοιμες. Όχι μόνο για άμυνα…
Συνεπώς τα όσα λέει για το περιστατικό στον Έβρο έχουν βαρύτητα και καλό θα είναι να τα ακούσουν στο ΓΕΣ. Ελπίζουμε ότι κάποιοι θα ΄χουν επικοινωνήσει μαζί του.
Ο Στρατηγός Παραγιουδάκης μιλώντας σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ (δείτε ΕΔΩ το βίντεο) ήταν ξεκάθαρος. Στον Έβρο έγινε κανονική επιχείρηση των Τούρκων για την αιχμαλωσία των Ελλήνων στρατιωτικών. Κι όπως είπε ο Στρατηγός για να γίνει αυτό είναι βέβαιο πως οι Τούρκοι χρησιμοποίησαν κάποιο τμήμα Ειδικών Δυνάμεων. Για να ΄ναι σίγουροι για την έκβαση της επιχείρησης. Τόσο απλά και κατανοητά τα είπε… https://www.militaire.gr
Για να δούμε λοιπόν πόσο απέχει η αφήγηση του Στρατηγού Παραγιουδάκη από την πραγματικότητα.

Μήπως έχουν αλλάξει ορισμένα πράγματα από τότε που υπηρέτησε στον Έβρο;

Ναι έχουν αλλάξει.

Καταρχήν, τα περίπολα των δύο χωρών στον Έβρο δεν συναντώνται. Και δεν συναντώνται γιατί έχει Υπογραφεί ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ που επιδιώκει την μη όξυνση στην ευαίσθητη περιοχή του Έβρου, να αποφεύγονται οι εντάσεις.

Άρα, δεν υπήρξε καμιά συνηθισμένη κατάσταση, που στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί να λυθεί φιλικά το ζήτημα, η Τουρκική κυβέρνηση "το τραβάει", επιδιώκοντας να εκμεταλλευτεί την "ομηρία" των δύο συλληφθέντων για να θέσει ζήτημα ανταλλαγής τους με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατηγορούνται ως Πραξικοπηματίες.  

Και πάμε στο δεύτερο ζήτημα: μήπως γνωρίζει ο Πρώην ΑΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκης τι έχει αλλάξει στον Έβρο μετά τη διεξαγωγή του Πραξικοπήματος στην Τουρκία;

Δεν γνωρίζει ότι στην περιοχή έχει γίνει πολύ πιο έντονη η παρουσία των Μυστικών Υπηρεσιών, τόσο της CIA όσο και της MIT.

Η CIA ενεργοποιήθηκε για δύο λόγους:

αφενός, εξαιτίας των γενικότερων στρατιωτικών και ενεργειακών σχεδιασμών στην περιοχή (βλέπε αγωγό ΤΑΡ, αλλά όχι μόνο), αφετέρου γιατί η αμερικανική πλευρά θέλησε με τον τρόπο αυτό να απαντήσει στις κατηγορίες του καθεστώτος Ερντογάν για την εμπλοκή της στο Πραξικόπημα.

Πως όμως εμπλέκεται ο Έβρος σε όλα αυτά;

Ο Έβρος δεν αποτελεί μόνο ένα πέρασμα για μετανάστες, αλλά και μια πιθανή διέξοδο για τους όσους διώκονται στην Τουρκία.

Μετά λοιπόν και την περίπτωση των 8 Τούρκων αξιωματικών η δράση των μυστικών υπηρεσιών είναι πολύ πιο έντονη.

Αυτό το γνωρίζουν οι στρατιώτες και τα στελέχη σε Ελλάδα και Τουρκία.

Είναι ένα παράγοντας που έχει ανατρέψει τις όποιες συνήθειες, έχει εξαναγκάσει ιδίως τον Τουρκικό Στρατό να είναι πολύ πιο τυπικός. Ξεχνάμε λοιπόν τα τσιγάρα, τα Τελωνεία...

Αναρωτιόμαστε, όλα αυτά δεν τα γνωρίζει ο Πρώην ΑΓΕΕΘΑ Παραγιουδάκης; 

Παρεμβαίνουμε ξανά για να τονίσουμε:
1. οι δήθεν αποκαλύψεις των μιλιταριστικών-εθνικιστικών-καθεστωτικών ΜΜΕ ότι ο Τουρκικός Στρατός παρακράτησε οπλισμό, τζιπ κλπ των Ελλήνων στρατιωτικών είναι ΨΕΜΑΤΑ. Οι συλληφθέντες ΔΕΝ κακοποιήθηκαν! 
2. όπως υπεύθυνα αποκαλύψαμε οι Έλληνες στρατιωτικοί παραβίασαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα και εισχώρησαν 250 μέτρα πριν συλληφθούν.
3. δεν υπήρξε καμιά εισβολή-ενέδρα-απαγωγή του Τουρκικού Στρατού. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί αφενός εισχώρησαν τόσο βαθιά, αφετέρου πήγαν και έπεσαν πάνω στους Τούρκους στρατιώτες!
4. το συγκεκριμένο σημείο από το οποίο εισχώρησαν οι Έλληνες στρατιωτικοί είναι πέρασμα μεταναστών. Απάνθρωπο Κυνήγι προσφύγων έκαναν οι συλληφθέντες στρατιωτικοί.
5. ο Ελληνικός στρατός κάνει επαναπροωθήσεις. Χιλιάδες παράνομες επαναπροωθήσεις.
Είναι κοινό μυστικό, το έχει αποκαλύψει η Εφημερίδα των Συντακτών ότι στον Έβρο δρουν κτήνη κουκουλοφόροι, οι οποίοι πρωταγωνιστούν με απίστευτη βαναυσότητα και απανθρωπιά σε όλα αυτά.     
Οι υποψίες βαρύνουν χαμηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού στρατού και φασιστικοποιημένες στρατιωτικοποιημένες συλλογικότητες: Εθνοφύλακες, Λέσχες Εφέδρων!
Όλα αυτά τα έχουμε θίξει και καταγγείλει ξανά. Όχι μόνο εμείς.
Φυσικά το ΓΕΣ, το Υπουργείο Άμυνας και συνολικά η κυβέρνηση δεν έπραξαν τίποτε. Αντίθετα συνέχισαν το απαίσιο έργο τους...
Οι όποιες βλέψεις και σχεδιασμοί της Τουρκικής κυβέρνησης και της ελληνικής, σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, μας έφεραν μέχρι εδώ.
Οι συνέπειες γνωστές, αν και η ευαισθησία κυβέρνησης και εθνικιστών παρουσιάζεται τρομερά επιλεκτική.
Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί από θύτες του πολέμου κατά των προσφύγων, μετατρέπονται σε θύματα του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού.
Όμως ακόμη πιο οδυνηρή είναι η απώλεια ενός ακόμη νεαρού συναδέλφου που Αυτοκτόνησε-ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον Ελληνικό στρατό. 
Η είδηση περνά στα χαμηλά, αλλά μια ακόμη οικογένεια παίρνει πίσω ένα φέρετρο με ελληνική σημαία!
Εμείς, εκφράζοντας πιστεύουμε τα αισθήματα των συναδέλφων μας φαντάρων, ερχόμαστε να ζητήσουμε να δοθεί άμεσα λύση, να επιστρέψουν οι δύο στρατιωτικοί και κυρίως να εξακριβώσουμε το τι ακριβώς έγινε, ώστε να επικρατήσει η καθημερινότητα της ειρηνικής συμβίωσης στον Έβρο.
Σημαντική παράμετρος των όποιων εξελίξεων θα είναι και το συλλαλητήριο που οργανώνεται την Κυριακή    11/3/2018 από φορείς ζητώντας την Απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών.
Ήδη υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ των φασιστών και των ναζιστικών κύκλων που δεν κρύβουν τις προθέσεις τους να διεισδύσουν και να προκαλέσουν.
Το αποκρουστικό σύνθημα τους: "Καλός Τούρκος, είναι ο Νεκρός Τούρκος" κυριαρχεί...
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε λιγοστούς άθλιους, μέλη της γνωστής δολοφονικής Ναζιστικής συμμορίας να καπηλευτούν το ενδιαφέρον και την αγωνία για την τύχη των δύο στρατιωτικών, να αμαυρώσουν την κινητοποίηση με τα εμετικά τους συνθήματα και τις χυδαίες πράξεις.
Να μην επιτρέψουμε στους Φασίστες να Διαταράξουν τις ειρηνικές σχέσεις του Τουρκικού και Ελληνικού λαού.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες....
 Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας σε ένταση των κοινωνικών αγώνων για την ανατροπή της εγκληματικής αντιμεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής και της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας.  
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους, την νεολαία και τον κόσμο της εργασίας στην συγκρότηση ενός ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό, το Φασισμό, την κυβέρνηση και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου