Τρίτη 17 Απριλίου 2018

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ: Όλοι στο δρόμο ενάντια στους Πολέμους και τις Επεμβάσεις τους...


Για να σφάζονται οι λαοί , για του αφέντη το ψωμί.......
Τρίτη 17 Απρίλη - Συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 7:00μμ και αντιπολεμική διαδήλωση

Με την ένταση του Κοινωνικού Πολέμου απαντούμε στους Βρώμικους Πολέμους
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ: ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ και οι τοπικοί επικυρίαρχοι που με εισβολές και "Συμμαχίες-Άξονες του Πολέμου" διεκδικούν μερίδιο από την λεία του αίματος και του ολέθρου.
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ- ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ

Οι ιμπεριαλιστές της Δύσης, οι σύμμαχοι του ελληνικού κράτους, χτύπησαν ξανά.

Περισσότεροι από 100 πύραυλοι κρούζ και πύραυλοι αέρος-εδάφους εκτοξεύθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία και τη Γαλλία από τη θάλασσα και τον αέρα εναντίον συριακών στρατιωτικών και πολιτικών στόχων.
Τα πλήγματα που πραγματοποιήθηκαν τη νύκτα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γαλλία είχαν στόχο «το κύριο κέντρο έρευνας» και «δύο κέντρα παραγωγής» του «παράνομου χημικού προγράμματος» του συριακού καθεστώτος, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί.

Με πρόσχημα την χρήση χημικών όπλων από το αυταρχικό καθεστώς του Άσαντ (μια άθλια μεθόδευση που χρησιμοποιήθηκε μέχρι τώρα κατά του λαού του Ιράκ, της Λιβύης, αλλά και πέρσυ κατά του λαού της Συρίας), η Δυτική ιμπεριαλιστική συμμαχία ΗΠΑ-Βρετανίας-Γαλλίας, με την πλήρη στήριξη των ΕΕ-ΝΑΤΟ και των συμμάχων τους στην περιοχή, χτύπησαν ξανά.

Και όλοι καταλαβαίνουν τα πραγματικά επίδικα των ανταγωνισμών τους. Μέσω των βομβών και των πυραύλων -που συνήθως στοχοποιούν και σκοτώνουν αμάχους- καθορίζονται οι όροι της μοιρασιάς και κυριαρχίας: ζώνες επιρροής, πηγές και δρόμοι ενέργειας αλλά και έλεγχος θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών ροών, συμβόλαια Ανοικοδόμησης των Καταστροφής που προκαλούν οι βομβαρδισμοί και οι επεμβάσεις τους, αγορές και συμβόλαια για τις πολεμικές βιομηχανίες τους, η υπεραξία που παράγεται από το βάθεμα της εκμετάλλευσης-καταπίεσης των εργαζομένων, είναι τα πραγματικά διακυβεύματα.

Η προβολή της απειλής γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου και διακρατικών συγκρούσεων, κρύβει το γεγονός ότι ο πόλεμος είναι πραγματικότητα και καθημερινότητα με την μορφή των επεμβάσεων, των πόλεμων δια αντιπροσώπων και μισθοφορικών στρατών, αλλά και ως πόλεμος κατά των προσφύγων, των εισβολών για τη δημιουργία "υγειονομικών ζωνών" και της Κατοχής στην Παλαιστίνη.   

Σε περιβάλλον γενικευμένης καπιταλιστικής κρίσης, είναι η συνέχεια των οικονομικών πολέμων που ξεσπούν μεταξύ ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας-Κίνας, των οικονομικών εμπάργκο που εξαπέλυσαν τόσο οι μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, όσο και το Ελληνικό κράτος για να επιβάλλει τα ιμπεριαλιστικά του συμφέροντα στα Βαλκάνια.

Είναι η συνέχεια της αστικής πολιτικής με άλλα μέσα, η συνέχεια του κοινωνικού πολέμου που εντείνεται μέσα στην καρδιά των ίδιων των καπιταλιστικών μητροπόλεων, είναι η μαύρη κλωστή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής των πολέμων κατά της τρομοκρατίας που στρέφονται κατά των ασύμμετρων λεγόμενων απειλών, εναντίον του κόσμου της εργασίας στα ιμπεριαλιστικά κέντρα αλλά και στην ιμπεριαλιστική περιφέρεια. 

Σε αυτό τον γενικευμένο πόλεμο κατά των εργαζομένων λαμβάνει μέρος και το ελληνικό κράτος, παρατάσσεται ο Ελληνικός Στρατός.

  • Όχι μόνο με τη βάση της Σούδας και το σύνολο των βάσεων-διευκολύσεων στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
  • Λαμβάνει μέρος με τις ασκήσεις και τις συνεκπαιδεύσεις του ΝΑΤΟ και των χωρών της ΕΕ, αλλά και με το Ισραήλ και με κράτη τυραννικών καθεστώτων των Αράβων.
  • Λαμβάνει μέρος με την Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ που φέτος είχε επιχειρησιακά σενάρια για τον χώρο της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και τους Άξονες του Πολέμου Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου, όπως και τον Ενιαίο Πολεμικό Χώρο Ελλάδας-Κύπρου.
  • Λαμβάνει μέρος με την αποστολή στρατευμάτων εκτός συνόρων -χαρακτηριστική η συμμετοχή της ελληνικής φρεγάτας στα χωρικά ύδατα του Λιβάνου στο πλαίσιο του διεθνούς εμπάργκο-, του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ στα χωρικά ύδατα της Λιβύης, του υποβρυχίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ στο πλευρό του αμερικανικού αεροπλανοφόρου ΙΒΟΖΙΜΑ.  
  • Λαμβάνει μέρος με την Στρατιωτικοποίηση του λαού μας και την καλλιέργεια κλίματος γενικευμένης πολεμικής προετοιμασίας, με τις Αγορές όπλων ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΕΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, την πρόσληψη μισθοφόρων, την Στράτευση των φτωχών Ανδρών-Γυναικών στα 18, την Αύξηση της στρατιωτικής θητείας. 
  • Λαμβάνει μέρος με τον γενικευμένο πόλεμο κατά των προσφύγων, με τον Ελληνικό Στρατό να συλλαμβάνει και να επαναπροωθεί χιλιάδες πρόσφυγες παράνομα, να κατασκευάζει και να φρουρεί Στρατόπεδα Συγκέντρωσης.
  • Είναι ο Ελληνικός Στρατός που εκπαιδεύεται να καταστείλει όσους αντιστέκονται στα Μνημόνια, στην αντεργατική λαίλαπα, στις ιδιωτικοποιήσεις του κοινωνικού πλούτου και φυσικά παρατάσσεται απέναντι στα κοινωνικά κινήματα για να χαραχθούν-επιβληθούν οι νέοι δρόμοι της καπιταλιστικής κερδοφορίας που έχουν ως απαραίτητη προυπόθεση τη δουλοποίηση του κόσμου της εργασίας.
  • Λαμβάνει λοιπόν μέρος με την ανάληψη της ρόλου ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ στα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο, την Αφρική και Μέση Ανατολή. 

Αυτός είναι ο τρόπος που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκπροσωπώντας τον αστικό κόσμο και με την στήριξη όλων των αστικών κομμάτων, διεκδικεί την αναβάθμιση του ρόλου της στην περιοχή και την εξυπηρέτηση των στρατηγικών συμφερόντων της άρχουσας τάξης (ΑΟΖ, ενεργειακά κοιτάσματα, έλεγχος θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών δρόμων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο) μέσω της «προνομιακής σχέσης» με τις ΗΠΑ! 

Αυτός είναι ο τρόπος για να εξασφαλίσει μερίδιο από τη λεία του πολέμου για τον Μυτιληναίο και τον Κόκκαλη, τον Λάτση και το Βαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα και τους εφοπλιστές, αυτός είναι ο τρόπος της νέας ελληνικής οικονομικής διείσδυσης σε Βαλκάνια, Αφρική, Μέση Ανατολή!

Αποκαλύπτεται το πόση σημασία έχει η πάλη του Κινήματος των φαντάρων, οι μαχητικές πρωτοβουλίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ενάντια στην Άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, η πάλη για το μπλοκάρισμα της Μηχανής του Πολέμου και της Καταστολής. 

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους στρατιώτες να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την συμμετοχή τους στους νέους βρώμικους πολέμους των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Ελληνικής κυβέρνησης.

Να συμβάλλουμε αποφασιστικά και μαχητικά στην ενδυνάμωση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επαμβάσεις για το μοίρασμα και το ξαναμοίρασμα του κόσμου, στα αντεργατικά μέτρα, την κρατική τρομοκρατία με μπροστάρη την αστική δικαιοσύνη και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς. 


ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ 

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ: ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ και οι τοπικοί επικυρίαρχοι που με εισβολές και "Συμμαχίες-Άξονες του Πολέμου" διεκδικούν μερίδιο από την λεία του αίματος και του ολέθρου.
Καλούμε σε συγκρότηση ενός Αντιπολεμικού-Διεθνιστικού-Αντικαπιταλιστικού κινήματος
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
  • ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
  • ΚΑΤΩ Η ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
  • ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΝΑΤΟ-ΕΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ
  • ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
  • ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
  • ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΞΟΝΕΣ  ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΚΥΠΡΟ-ΙΣΡΑΗΛ-ΑΙΓΥΠΤΟ
  • ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνικής και Τουρκικής κυβέρνησης
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου