Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΟΡΚΟΣ ΑΘΕΪΑΣ: Ναύτης απαντά στο Παναγιώταρο, υπόδικο βουλευτή των ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!

έτσι μας θέλει η Εκκλησία και οι ΝΑΖΙ...
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΑΥΤΗ
Σας στέλνω το παρακάτω κείμενο μου για την υπόσχεση αθέων με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε στην βουλή ο υπόδικος εγκληματίας Παναγιώταρος.
Διαβάζουμε από το site της Βουλής των Ελλήνων, ότι βουλευτής - υπόδικος εγκληματίας του ναζιστικού μορφώματος μετά από δημόσια "δήλωση ενόχλησης" [1] του Μητροπολίτη Ξάνθης, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση [2] για την (κατά τα άλλα εδώ και χρόνια νομοθετικά κατοχυρωμένη) "Θέσπιση ειδικού «όρκου» για τους άθεους (!) στρατεύσιμους που υπηρετούν στις Ελληνικές ΕΔ"

Ας τα πάρουμε λίγο με τη σειρά.



1. Κακώς ανακατεύεται η χριστιανική εκκλησία στην κρατική άμυνα. Ο Χριστός είπε:"απόδοτε ουν τα Καίσαρος Καίσαρι και τα τού Θεού τω Θεώ". (Ματθ. 22,21)



2. Οι ναζί από πότε έγιναν χριστιανοί; Αλλαξοπίστησαν συνεχίζοντας ταυτόχρονα τις παγανιστικές τελετές τους;

3. Ο Χριστός όταν τον ρώτησαν, είπε για τον όρκο κάτι που μελετώντας κανείς τον χριστιανισμό, διαπιστώνει ότι το έχει ως πολύ υψηλή αρχή του: "Εγώ σας λέω να μην Ορκίζεστε καθόλου. Ούτε στον ουρανό, γιατί είναι ο θρόνος τού Θεού. Ούτε στη γη, γιατί είναι το σκαμνί όπου πατούν τα πόδια του. Ούτε στα Ιεροσόλυμα, γιατί είναι η πόλη τού Θεού, τού μεγάλου βασιλιά. Ούτε στο κεφάλι σας να ορκιστείτε, γιατί δεν μπορείτε να κάνετε ούτε μια τρίχα του άσπρη ή μαύρη. Ο λόγος σας ας είναι απλά «ναι» και «όχι». Ό,τι περισσότερο πείτε από το «ναι» και το «όχι», προέρχεται από τον πονηρό διάβολο" (Ματθ. 5, 34-37).

4. Για να γυρίσουμε και στην πράξη, η διαδικασία ονομάζεται "Υπόσχεση αθέων". Επικαλείσαι την τιμή και την συνείδησή σου. Είναι ουσιαστικά μια προσωπική, ανθρώπινη, πολιτική υπόσχεση. Δεν υπάρχει καμία δήλωση εντός της ότι είσαι άθεος και τελικά είναι πολύ πιο σύμφωνη με τα χριστιανικά διδάγματα από την παρωδία που ονομάζεται θρησκευτικός όρκος.

5. Η υπόσχεση των "αθέων" (sic) είναι αντίθετη μόνο στις παράλογες πρακτικές του παπαδαριού που βάζουν ανυποψίαστους εφήβους να ορκιστούν με το ζόρι σε ένα κείμενο που επί της ουσίας σου απαγορεύει να ορκίζεσαι. Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο ο τίτλος της υπόσχεσης όντως θα έπρεπε να αλλάξει.

Αν θέλετε τη γνώμη μου, ο μόνος κανόνας που έπρεπε να υποσχεθείς να τηρήσεις επιλέγοντας να καταταγείς, είναι το σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Τίποτα άλλο.




Δυστυχώς όμως, ακόμα και το έτος 2018, αν δεν θέλεις να παίξεις τα πολιτικά παιχνίδια της εκκλησίας, η επίσημη νομοθεσία στην Ελλάδα σε ταυτοποιεί ως άθεο με το ζόρι και το παπαδαριό αγκαλιά με εγκληματικές οργανώσεις σε στοχοποιούν.








ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ


Τηλ: 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.gr  

Δείτε τι συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό:

ΣΤΡΑΤΟΣ=ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Αγιασμός στο πεδίο βολής της Κομοτηνής


Οι παρακάτω φωτογραφίες προκαλούν εύλογα ερωτήματα:
Συμβαίνουν παρόμοια γεγονότα σε άλλη χώρα εκτός από το Ιράν των Μουλάδων και το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού των Τσίπρα-Καμμένου;
τι δουλεία έχουν οι εκπρόσωποι του "θεού της Αγάπης" με ένα πεδίο βολής;
τι δουλεία έχουν οι Παπάδες με τον Ελληνικό Στρατό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;
έχει ανάγκη η Πανελλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ, απόλυτη δοκιμή πολέμου του Στρατού,  την ευλογία της Εκκλησίας;
Διαβάζουμε λοιπόν για τον Αγιασμό στο πεδίο βολής της Κομοτηνής: 
Στό πεδίο βολῆς στό χώρο «Σύμβολα» Κομοτηνῆς εὐρέθη τό πρωΐ τῆς Δευτέρας, 2ας Ὀκτωβρίου 2017 ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας καί Κομοτηνῆς κ. Παντελεήμων ἐν ὄψει τῆς Στρατιωτικῆς Ἁσκήσεως «Παρμενίων».
Στήν ἀκολουθία παρέστη ὁ Ταξίαρχος – Διοικητῆς τῆς 21ης Τ.Θ. Ταξιαρχίας, καθώς καί Ἀξιωματικοί, Ὑπαξιωματικοί καί Ὁπλῖτες.

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων εὐχήθηκε καλή ἐπιτυχία καί ἐπικαλέστηκε τήν ἄνωθεν βοήθεια καί τήν ἐνδυνάμωσι πρός ἐπιτυχῆ ἔκβασι τῆς ἀσκήσεως ἐπ’ ἀγαθῷ τῆς φιλτάτης Πατρίδος.



Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως   poimin



Πρόσφατα σε ανακοινώσεις μας επισημαίναμε:

Δε θέλουμε άλλους παπάδες στον Στρατό: νερό, φαγητό, απορρυπαντικά, εμβόλια ΘΕΛΟΥΜΕ!


Το κακό έχει παραγίνει στον Στρατό του Πάνου Καμμένου, που διαρκώς επιβάλλει αντιδραστικές, φιλοπόλεμες και εθνικιστικές-μιλιταριστές πολιτικές, έχοντας την πλήρη στήριξη του Δημήτρη Βίτσα.
Δεν πάει άλλο με την περιφρόνηση που δείχνει απέναντι στους φαντάρους.
Δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πολιτική που παραβιάζει στυγνά τα δικαιώματα μας, μετατρέποντας μας σε άμισθους δούλους που τους δουλεύουμε ΔΩΡΕΑΝ, ενώ συνεχώς μας φορτώνει με τα τεράστια οικονομικά βάρη της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Στις περισσότερες μονάδες οι μερίδες φαγητού είναι λειψές και δεν τρώγονται με τίποτε.
Για να πιεις νερό και να μην τρέχεις στα Ιατρεία πρέπει να γίνεις "μέτοχος" στο ΚΨΜ.
Τα απορρυπαντικά είναι άγνωστη λέξη, τα γάντια αγνοούνται, ενώ για κάθε σειρά Κατάταξης ο Εμβολιασμός είναι στοίχημα.
Οι μονάδες είναι σε άθλια κατάσταση και οι επιθεωρήσεις γίνονται μόνο για Δημόσιες Σχέσεις.
Στα ΣΠΕΝ μας εκβιάζουν να αγοράσουμε εμείς ότι χρειάζεται.
Στα περισσότερα στρατόπεδα ο "Εσωτερικός Εχθρός" είναι οι Κοριοί... που βγαίνουν νικητές σε όλες τις μάχες, αφού τα κτίρια είναι "αρχαία" και κακοσυντήρητα, ενώ η απεντόμωση άγνωστη λέξη γιατί το Υπουργείο Άμυνας κάνει περικοπές.
Μας στέλνουν στη κάθε άκρη της Ελλάδας ουσιαστικά για να δουλεύουμε τσάμπα για τους Στρατιωτικούς και για τους Δημάρχους, για να κάνει κοινωνική πολιτική ο Υπουργός Υγείας και ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος στις πλάτες μας, μας βάζουν να πληρώνουμε και τα πανάκριβα εισιτήρια, να καλύπτουμε εμείς το κόστος των μετακινήσεων...
Αντί λοιπόν να κοιτάξουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που μας δημιουργούν, το Πεντάγωνο προσλαμβάνει Παπάδες!
Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Άμυνας ενημερώνει για την Προκήρυξη για 13 θέσεων Στρατιωτικών Ιερέων: 
"Διαγωνισμός για την κατάταξη κληρικών της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, προς πλήρωση δεκατριών (13) κενών θέσεων Στρατιωτικών Ιερέων Α' και Β' Τάξης (Λοχαγών ή Υπολοχαγών)".
Εμείς τους λέμε: 
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ

"Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια" προπαγάνδιζε η Χούντα των Συνταγματαρχών,
ΛΑΟΣ=ΣΤΡΑΤΟΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ προπαγανδίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, της αντεργατικής λεηλασίας και Πολεμοκαπηλείας!
Συνάδελφοι φαντάροι, γονείς πρέπει να Αγωνιστούμε.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ: Δεν είναι Ιράν, δεν είναι Σαουδική Αραβία είναι ο Στρατός του Πάνου Καμμένου
Στους καταδρομείς της Ρεντίνας η "θαυματουργή" εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου
από την Ιερά Μονή Δοχειραρίου του Αγίου Όρους, με πομπή αυτοκινήτων!
Για μία εβδομάδα χιλιάδες πιστοί είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν και να λάβουν τη χάρη της Παναγίας Γοργοϋπηκόου η οποία προθύμως υπακούει και ελεεί όλους όσους την ευλαβούνται και την επικαλούνται με πίστη. 
Με την παρουσία του σεπτού Ποιμενάρχη της περιοχής Λαγκαδά κ. Ιωάννη, του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Γέροντα Γρηγορίου, πλήθος πιστών με τα αυτοκίνητά τους και λεωφορεία συνόδευσαν με πομπή την εικόνα έως την Ουρανούπολη. Από εκεί δύο πλοία ένα με την Θαυματουργή εικόνα, τους πατέρες της μονής και τους άνδρες μετέβησαν στο Δοχειάρι ενώ το δεύτερο που παρέλαβε τις γυναίκες, τα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους ακολούθησε και παρέμεινε στην προκαθορισμένη απόσταση από τον αρσανά της μονής.
Αυτά που συμβαίνουν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον ελληνικό στρατό είναι πρωτοφανή.
Ποια Χούντα των Συνταγματαρχών..
Η στρατιωτικοποίηση του εργαζόμενου λαού μας που επιχειρεί η κυβέρνηση προχωρά ταυτόχρονα με την ταύτιση του Στρατού με τον Ορθόδοξο Φονταμενταλισμό, ώστε να γίνει κατορθωτό να επιβληθούν όλα τα αντιδραστικά στερεότυπα και τα θέσφατα:

ΛΑΟΣ=ΣΤΡΑΤΟΣ=ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Αυτό είναι το κράτος του Ολοκληρωτικού Καπιταλισμού που οικοδομεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Είναι μια απόπειρα που άρχισε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με επικεφαλή στις Ένοπλες Δυνάμεις τον ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωσταράκο, με την επιβολή θρησκευτικών σημάτων στις στρατιωτικές σχόλες και την αναβάθμιση μιλιταριστικών και εθνικιστικών επιδείξεων. Ταυτόχρονα όμως είχαμε του πρωην ΥΕΘΑ Μπεγλίτη να υποστηρίζει ότι ¨η συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις είναι εθνική ανάγκη", ενώ ο Στρατός σε τρεις (3) τουλάχιστον περιπτώσεις διατάχθηκε να αναλάβει καθήκοντα Καταστολής Πλήθους απέναντι στις μεγάλες εργατικές κινητοποιήσεις κατα των Μνημονίων.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνέχει όχι μόνο την αστική Μνημονιακή πολιτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά και την οικοδόμηση του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης με τα πλέον αντιδραστικά χαρακτηριστικά.
Χαρακτηριστικό επεισόδιο του Σκοταδισμού και της Αντιδραστικής επίθεσης που συντελείται είναι τα όσα σημειώθηκαν στο στρατόπεδο της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομέων - Αλεξιπτωτιστών στη Ρεντίνα.
Διαβάζουμε λοιπόν: 
"Κάθε χρόνο ο Μητροπολίτης ο οποίος ευλαβείται ιδιαίτερα την Παναγία Γοργοϋπήκοο και στηρίζει το γυναικείο μετόχι, συνοδεύει ο ίδιος την πομπή με την εικόνα της Παναγίας μέχρι το στρατόπεδο της Ρεντίνας όπου είναι και τα όρια της Μητροπολιτικής του περιφέρειας και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ευλογεί όλη την αυτοκινητοπομπή που οδεύει προς την Ουρανούπολη.
Η πομπή σταμάτησε μπροστά στην πύλη του στρατοπέδου όπου ήταν παραταγμένα όλα τα στελέχη με τον Ταξίαρχο κο Παπαδημητρίου και με ευλάβεια απέδωσαν τιμές στην Παναγία. 

Μάλιστα το αυτοκίνητο με την ιερά εικόνα οδηγήθηκε εντός της Ταξιαρχίας και του ΚΕΑΠ, όπου όλα τα στελέχη, οι οπλίτες και μαθητές της Σχολής Ευελπίδων που βρισκόταν στην περιοχή για εκπαίδευση, προσκύνησαν την Γοργοϋπήκοο και έλαβαν την ευλογία του σεπτού ποιμενάρχη, ο οποίος με Σταυρό της Ι.Μ. Δοχειαρίου που περιέχει Τίμιο Ξύλο ευλόγησε τους πάντες.
Η χαρά και η συγκίνησή του Μητροπολίτη ήταν τόσο μεγάλη που το έθιμο θα καθιερωθεί από τον Μητροπολίτη, τη Μονή και το ΓΕΣ και κάθε χρόνο η εικόνα θα οδηγείται εντός του στρατοπέδου! 
Μάλιστα μαζί με τον Δήμαρχο Λαγκαδά και την αστυνομία, θα υπάρχει και στρατιωτική αντιπροσωπεία που θα συνοδεύει την εικόνα μέχρι τον αρσανά της μονής.
Απαιτείται η δημιουργία ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικού αντιπολεμικού κινήματος που θα γυρίσει στους εθνικούς τους στόχους, θα απαιτήσει την ικανοποίηση των αναγκών και δικαιωμάτων των εργαζομένων, βάζοντας φραγμό σε πόλεμο-εθνικισμό και φασισμό, παλεύοντας ενάντια σε ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Πρέπει τώρα η Αριστερά και τα κοινωνικά κινήματα να καταγγείλουν και αντιπαλέψουν τη γενικευμένη στρατιωτικοπόιηση του εργαζόμενου λαού μας που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δείτε φωτό:


πηγή: kranosgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου