Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Απίστευτη προσβολή στο νεκρό πιλότο-μήνυμα στο twitter

Ετούτος ο λαός τιμά τους νεκρούς.
Όμως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Άμυνας όχι.
Παρά τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια αποκαλύπτεται ξανά ότι όλοι, από τους προβεβλημένους πιλότους  μέχρι τους ΕΠ.ΟΠ και τους φαντάρους, είμαστε ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.
Ότι απλώς παίζονται παιχνίδια στην πλάτη μας, είτε των κυβερνήσεων και των επιχειρηματιών, είτε των αστικών κομμάτων που αναζητούν ψήφους και κάνουν δημόσιες σχέσεις.
Το ίδιο συνέβη και στην πρόσφατη απώλεια.
Βλέπεις, δεν βγήκε ανακοίνωση της κυβέρνησης ή των Επιτελείων και του Υπουργείου Άμυνας...
Υπήρξε μόνο ένα twitter και καθαρίσαμε:  
Νεκρός ο πιλότος του Mirage. Νεκρό ένα νέο παιδί σε άσκηση αναχαίτισης τουρκικού αεροσκάφους που διέπραττε παράβαση του FIR Αθηνών (και όχι παραβίαση του εναέριου χώρου), σε έναν από τους τομείς που εκδηλώνεται ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός.

Ο YEΘΑ Π.Καμμένος ήδη τον κατέταξε "στο πάνθεον των ηρώων". Το που κατατάσσεται όμως το ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που αγαπούσε και τον αγαπούσαν. Δεν θα τον ξαναφέρουν πίσω ούτε οι εθνικά φορτισμένοι λόγοι και τα αγήματα, ούτε οι τουφεκιές στον αέρα, ούτε τα συγκινητικά ρεπορτάζ στα δελτία των 8. Το μόνο που θα μείνει είναι το φέρετρο με τη γαλανόλευκη.

Είναι ο πρώτος νεκρός (αυτής της φάσης) της προετοιμασίας του πολέμου. Είναι μόνο η αρχή. Αν μας αρέσει, μπορούμε να μετράμε φέρετρα και ονόματα στο "πάνθεον των ηρώων". Αν όχι το "δεν πολεμάμε για τα πετρέλαιά τους" πρέπει να στιγματίσει τις μέρες και τις εβδομάδες που έρχονται.

Αυτή είναι η κυβέρνηση της κωλοτούμπας και των Μνημονίων, που κλέβει μισθούς-συντάξεις, αρπάζει σπίτια, αφαιρεί ζωές για χάρη των πετρελαϊκών εταιρειών.

Αυτοί σου ζητούν να πας να Πολεμήσεις...

Αυτοί μας σπρώχνουν να γίνουν Πραιτοριανοί τους, μισθοφόροι τους σε Στρατό και Αστυνομία, είτε στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου