Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

Στην 1η Στρατιά οι φαντάροι πρέπει να είναι γυαλισμένοι όταν κόβουν τα χόρτα και μαζεύουν τα μπάζα!

Το λέμε ξανά: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ του Στρατού!
Είναι η καθημερινότητα της διαπαιδαγώγησης του Σκλάβου φαντάρου που πρέπει να μάθει να σκύβει το κεφάλι και να εκτελεί κάθε διαταγή, όσο παράλογη και αν είναι!
Πρέπει να μας τσακίσουν την Αξιοπρέπεια, να μας κάνουν σαν αυτούς, τους στρατιωτικούς που σκύβουν φοβισμένοι το κεφάλι σε κάθε ανώτερο και αυθαιρετούν σε κάθε κατώτερο με βάση την Ιεραρχία!
Αυτό πρέπει να μας μάθουν να κάνουμε για μια ζωή και πρώτα απ΄όλα απέναντι στον Εργοδότη!
Ο συνάδελφος φαντάρος αφού επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μας καταγγέλλει με την σειρά του:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Υπάρχουνε τόσες μονάδες μέσα στην 1η Στρατιά και μόνο το Τάγμα Στρατηγείου υποχρεούται να αναλάβει τα ΠΆΝΤΑ: υπηρεσίες και αγγαρείες. 
Υπηρεσίες ακόμα και από την Στρατονομία.
Αναλαμβάνουμε και τον Διαβιβαστών.
Όλοι ξέρουν τι συμβαίνει αλλά φοβούνται.
Μας λιώνουν στη δουλειά για να μπορεί η Διοίκηση να κάνει δημόσιες σχέσεις.
Με τον δικό μας ιδρώτα χτίζεται το φαίνεσθαι του Στρατηγού!
Πόσο μάλλον ο Υποστράτηγος διοικητής Στρατιάς και ο Υποδιοικητής Στρατιάς που κάθονται και ασχολούνται με το αν είμαστε γυαλισμένοι ή σκεπασμένοι κατά την διάρκεια που μας βάζουν δουλειές: χόρτα.. μπάζα... κλπ. 
Όλοι στην αναφορά στις 21-22 του μηνός. 
Να ζητούμε να σταματήσουν όλα αυτά.
Οι ασθενείς να απαιτήσουν να βγουν ελεύθεροι υπηρεσίας.
Μόλις την Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, δημοσιεύαμε την προηγούμενη καταγγελία των συναδέλφων:1η Στρατιά: φαντάρε, ζήσε το όνειρο με αγγαρείες, χώσιμο, παρέα τους Κοριούς

Άλλη μια καταγγελία των φαντάρων από τα κάτεργα του Ελληνικού Στρατού.

Για να κάνουν δημόσιες σχέσεις οι Στρατηγοί και να βολεύονται τα βύσματα, χώνονται αγρίως οι υπόλοιποι.

2018, Έτος Μέριμνας για το Προσωπικό διαφημίζει το ΓΕΣ και ο ΑΓΕΣ Στεαφανής.

Στην Α' Στρατιά αυτό σημαίνει αύξηση των ωρών εργασιακής εκμετάλλευσης, τραυματισμοί και εργατικά ατυχήματα, παρέα με τους Κοριούς.
Είναι ο Ελληνικός Στρατός το 2018, ο Στρατός που βλέπει ΕΧΘΡΙΚΑ τους εργαζόμενους, κάνει Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους εναντίον μας και κοιτά να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατό περισσότερο τους φαντάρους.
Πριν μας κάνει Αναλώσιμους των πολεμικών τους τυχοδιωκτισμών για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια, κυνηγούς προσφύγων, συμμέτοχους-συνένοχους στους βρώμικους πολέμους των ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ισραήλ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣΛίγα χρόνια μετά η Στρατιά επανέρχεται στα παλια της κόλπα Άγριο χώσιμο και "light" καψόνια στους στρατιώτες. 
Ατελείωτες αγγαρείες οι οποίες περιλαμβάνουν κόψιμο χορταριών με μεσινέζα ή μπουρντούρα χωρίς να παρέχεται κατάλληλα προστατευτικά ή παλιά μεταχειρισμένα σε κακή κατάσταση. 
Υπήρχε και τραυματισμός αλλά όχι σοβαρός ευτυχώς. 
Κουβάλημα πετρών, μάζεμα χαλικιών από την άσφαλτο, αποψίλωση χόρτων από τα πλακάκια με τα χέρια και με τσαπί τα πεζοδρόμια ώρες με έντονο ήλιο. 
Καθημερινή καθαριότητα του στρατηγείου από ομάδα στρατιωτών αφού η μεσημεριανή έξοδος είχε μετατραπεί σε 17:00 απο 15:00 και πλέον ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα του ΓΕΣ η έξοδος έχει γίνει 19:00. 
Με την πρόφαση ότι 3-5 είναι ώρα ξεκούρασης, στην οποία πρέπει οι στρατιώτες να κοιμηθούν σε θαλάμους με διπλό χρεωμένα κρεβάτια γεμάτα κοριούς και με την αφόρητη ζέστη της Λάρισας. 
Ενώ 5-7 που υποτίθεται ότι ο ήλιος έχει πέσει οι "εργασίες" συνεχίζονται κανονικά. 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου