Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Απειλητικά τηλεφωνήματα στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Φαίνεται ότι η δράση του Κινήματος των Φαντάρων δημιουργεί 'προβληματισμούς και στενοχώριες" στους γνωστούς κύκλους του βαθέος κράτους.
Για αυτό άρχισαν τα Απειλητικά Τηλεφωνήματα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα, μεθόδους που ακολουθούν όλα τα αστυνομικά κράτη, από την Γκεστάπο μέχρι το κράτος έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Τους "ενοχλούμε"... 
Ιδίως η έξαρση των προσπαθειών μας για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή, που αποδεικνύουν οι δεκάδες επιστολές καταγγελιών συναδέλφων φαντάρων σε συνδυασμό με την καθημερινότητα της ασίγαστης συνδικαλιστικής πάλης μέσα στον Στρατό.
Σε συνδυασμό με τις αγωνιστικές παρεμβάσεις των συναδέλφων φαντάρων σε Αντιπολεμικά και Αντιρατσιστικά Συλλαλητήρια, αλλά και στην Εργατική Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη. 
Τους ΕΝΟΧΛΕΙ ότι το Κίνημα των Φαντάρων καταδικάζει, αμφισβητεί, παλεύει ενάντια στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των συναδέλφων, ενάντια στον εθνικισμό και την πολεμοκαπηλεία, ενάντια στον πόλεμο κατά των προσφύγων και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ στις οποίες συμμετέχει ολοένα πιο ενεργά ο Ελληνικός Στρατός.
Τα Απειλητικά Τηλεφωνήματα λοιπόν είναι η άλλη όψη της κρατικής τρομοκρατίας που προηγουμένως Φυλάκισε φαντάρους, Δίκασε την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ γιατί κατάγγειλε τα καψόνια στον Ελληνικό Στρατό. 
Τους ενημερώνουμε ότι απλά τρέφουν αυταπάτες αν νομίζουν ότι θα μας σταματήσει η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ τους.
Τους λέμε απλά: 
το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είναι κάθε στιγμή δίπλα στον συνάδελφο που τον εκεμταλλεύονται και καταπιέζουν, στον συνάδελφο που μάχεται ενάντια στην Αυθαιρεσία τους και Αρνείται να γίνουμε κρέας στα κανόνια για τα συμφέροντα τους.
Τους λέμε απλά:
Θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε ένα κίνημα μέσα κι έξω από το στρατό για την αποτροπή του πολέμου, για την ήττα της πολιτικής προετοιμασίας του από κυβέρνηση, κεφάλαιο και ιμπεριαλισμό.
Τους λέμε απλά: 
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για την Ελληνική Ολιγαρχία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Δε θα σκοτώσουμε, Δε θα σκοτωθούμε για τις ΑΟΖ και τα πετρέλαια του Λάτση και του Βαρδινογιάννη, της MOBIL, ENI, TOTAL!
 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου