Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο δημοσιογράφο Καρβουνόπουλο!

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το σκληρό χτύπημα που επιφύλασσε η μοίρα στο δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο, υπεύθυνου του militaire.gr.
Η αμερικανική ταινία "ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΕ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΕ" είναι πλέον η αδίστακτη καθημερινότητα του δημοσιογράφου και του σαιτ του!
Και η κατάσταση είναι ακόμη πιο τραγική γιατί αφορά σοβαρό τμήμα του δημοσιογραφικού κόσμου, ιδιαίτερα των στρατιωτικών συντακτών!
Ξέρετε αυτών που σύμφωνα με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο "πρέπει να ακούμε", γιατί μόνο αυτοί προσφέρουν σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση...
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η ΕΡΤ που προβάλλει τους φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και των ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ, το STAR με τα ψεύτικα ρεπορτάζ, τα σάιτ enoplos-kranos-veteranos-pronews-armyvoice κλπ....
Όλοι αυτοί "ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ" για τις Διώξεις των φαντάρων που συμμετείχαν στην Πρωτομαγιάτικη Συγκέντρωση και το Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο.
Όλοι αυτοί "ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΕ-ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ" για το όργιο καταστολής έξω από το Πεντάγωνο εναντίον της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Φυσικά, η βλάβη που έχουν υποστεί δεν είναι σημερινή...
Τα προβλήματα των φαντάρων και οι συνέπειες της πολεμοκάπηλης κυβερνητικής πολιτικής στην καθημερινότητα των στρατευμένων τους είναι ΑΓΝΩΣΤΑ...
Οι Αντιστάσεις των Φαντάρων στον πόλεμο, τον ρατσισμό και το φασισμό τους είναι Ξένες, Εχθρικές Λέξεις!
Εμείς τους ευχόμαστε περαστικά.
Η συνύπαρξη με τους εμπόρους όπλων, με τους πρέσβεις των ΗΠΑ-Ισραήλ, με τους υπουργούς του Πολέμου και της Καταστολής, δυστυχώς διευκολύνει τη διάδοση των ασθενειών.
Φέρνει ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!
Και το ξαναλέμε για μια ακόμη φορά:
προκαλεί αξεπέραστα προβλήματα στην Όραση και Ακοή.
Τους ευχόμαστε Περαστικά.
Μόνη θεραπεία -όπως λέγανε και οι παλιοί- να κόψουν τις κακές παρέες..
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ: 6932 955437              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου