Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Πτώση γαλλικού MIRAGE: Που είναι οι Τουρκοφάγοι και τα Κανάλια με τις εθνικιστικές ακρότητες

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ
ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΒΛΑΒΗ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...
ΛΑΔΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΕΜΟΚΑΠΗΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ!
Διαβάζουμε σε μιλιταριστικό φιλοκυβερνητικό σάιτ:
"Οι αναφορές των Γάλλων που “διάβασαν” τον καταγραφέα πτήσεων του Mirage 2000, επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις που έκαναν επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας για τα αίτια της πτώσης του 9 μίλια από το αεροδρόμιο της Σκύρου, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η πτώση προκλήθηκε από παραίσθηση του χειριστή".
Αλήθεια, ποιος θυμάται την χειραγώγηση και την εξαπάτηση, ποιος θα ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ, ποιος θα ζητήσει συγγνώμη για τα ψέματα των εθνικιστών. 
Ποια ΚΑΝΑΛΙΑ θα ζητήσουν ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τα ΨΕΜΑΤΑ και την εθνικιστική-πολεμοκάπηλη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τους; 
Που είναι ο Απόστρατος Στρατιωτικός και νυν Αναλυτής που ισχυρίζονταν στα κανάλια ότι το MIRAGE καταρρίφθηκε από Τουρκικό πύραυλο ο οποίος εκτοξεύτηκε από υποβρύχιο;
Όλοι που ισχυρίζονταν ότι η πτώση προήλθε από Αερομαχία με τουρκικά αεροσκάφη που ποτέ δεν έγινε;
Για τον απλούστατο λόγο ότι τα τουρκικά αεροσκάφη δεν εισήλθαν στο Ελληνικό FIR!
Ποιος θυμάται την πολιτική εκμετάλλευση του δυστυχήματος από τον ίδιο τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο http://diktiospartakos.blogspot.gr
Θυμίζουμε την ανακοίνωση μας:


Ακόμη ένας νεκρός πιλότος στο βωμό του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού
Νεκρός είναι ο χειριστής του Mirage 2000-5 που δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος του.
Νεκρό ένα νέο παλικάρι σε άσκηση αναχαίτισης τουρκικού αεροσκάφους που διέπραττε παράβαση του FIR Αθηνών (και όχι παραβίαση του εναέριου χώρου), σε έναν από τους τομείς που εκδηλώνεται ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός.
Είχε προηγηθεί επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη περιοχή βορειοανατολικά της Σκύρου για τον αγνοούμενο πιλότο του Mirage 2000-5 που έπεσε 9 μίλια βορειοανατολικά από το νησί. Στη περιοχή βρίσκεται έναν τουρκικό υποβρύχιο και στα μικρασιατικά παράλια έχουν εντοπιστεί πολλά ιπτάμενα ίχνη από τις τουρκικές υπηρεσίες.
Οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του ΑΚΡ έβαψαν τα χέρια τους στα αίμα.
Ο νεκρός πιλότος, όπως και νεκροί συνάδελφοι του μαζί με τους φαντάρους στις δύο ακτές του Αιγαίου που έχουν χάσει την ζωή τους σε ατυχήματα-αυτοκτονίες κλπ, είναι τα θύματα των πολεμικών προετοιμασιών και της επιβολής των «εθνικών δικαίων» διαμέσου της Στρατιωτικής Ισχύος, είναι οι δολοφονημένοι για χάρη του Αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων δύο κρατών που ολοένα εντείνουν τον ανταγωνισμό τους.
Ένας ανταγωνισμός που έχει ως επίδικο τις ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα, τον έλεγχο θαλάσσιων εμπορικών-ενεργειακών ροών στρατηγικής σημασίας.
Οι εθνικιστικές και πολεμοχαρείς δηλώσεις από τους πιο σημαντικούς πολιτειακούς παράγοντες των δύο κρατών, η ακραία προπαγάνδα των ΜΜΕ δεν μπορεί να αποκρύψει τη μία και πραγματική αλήθεια: εμείς καλούμαστε να γίνουμε οι θύτες και τα θύματα, να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για τα συμφέροντα του Έλληνα και Τούρκου Βαρδινογιάννη και Λάτση, της MOBIL, BP, TOTAL, ENI…
Ο πιλότος χάνεται την ίδια στιγμή που στην Ανατολική Μεσόγειο συγκεντρώνονται τεράστιες στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας προκειμένου να βυθίσουν τους λαούς της Μέσης Ανατολής στο αίμα και την προσφυγιά, διεκδικώντας ζώνες επιρροής, κοιτάσματα και αγωγούς, αγορές για τα όπλα των πολεμικών βιομηχανιών τους και μερίδιο από την Ανοικοδόμηση της Καταστροφή που προκαλούν!
Σε αυτό το έγκλημα έχει μερίδιο η ελληνική κυβέρνηση, έχουν συμβολή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Εμείς όχι μόνο εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας, αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να τους Σταματήσουμε.
Ο Ελληνοτουρκικός Ανταγωνισμός σημαίνει θάνατο, οδηγεί στον πολεμικό όλεθρο.
Θεωρούμε ότι δεν έχουμε κανένα εθνικό συμφέρον, κανένα κοινό συμφέρον με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα αστικά κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο του πλούτου που εκπροσωπούν.
Είναι εχθροί μας.
Αυτοί κήρυξαν τον πόλεμο στον κόσμο της εργασίας, αυτοί μας κλέβουν την εργασία, την σύνταξη, το σπίτι και τους κόπους μιας ζωής, τα αγαθά της παιδείας-υγείας-πολιτισμού, αυτοί μας λεηλατούν το παρόν και το μέλλον.
Αυτοί μας σπρώχνουν να γίνουν Πραιτοριανοί τους, μισθοφόροι τους σε Στρατό και Αστυνομία, είτε Αναλώσιμοι φαντάροι στους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς τους.
Καθήκον μας η ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού κινήματος, να διώξουμε τις βάσεις του θανάτου και όλους τους ιμπεριαλιστές από Βαλκάνια-Μέση Ανατολή-Αφρική.
Πρέπει τώρα να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη ενός εργατικού διεθνιστικού αντικαπιταλιστικούς κινήματος ενάντια στην ταξική αστική πολιτική και την κυβέρνηση, στους πολέμους και στις επεμβάσεις, στο ΝΑΤΟ, τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και την Ε.Ε.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου