Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Υγειονομικό ΚΙΧΝΕ 216, Αλεξανδρούπολη: Κόβουν τις άδειες ορκομωσίας των φαντάρων με πρόφαση διαταγή του ΓΕΣ;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
 ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΧΝΕ 216, ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ ΛENE OTI HPΘE ΔIATAΓH AΠO TO ΓEΣ H AΔEIA OPKOMΩΣIAΣ NA EINAI 4 MEPEΣ XΩPIΣ NA ΔOΘEI EΠIΠΛEON TIMHTIKH AΔEIA KAI OTI AMA ΘEΛOYME EΠIΠΛEON MEPEΣ NA TIΣ ΠAPOYME AΠO TIΣ ΔIKEΣ MAΣ.
Εμείς ως ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ διαπιστώσαμε ότι τέτοια διαταγή δεν πρόκειται να εφαρμοστεί για τους νεοσύλλεκτους σε άλλα Κέντρα Κατάταξης και Μονάδες όπου πρόκειται να ορκιστούν οι συνάδελφοι την Παρασκευή.
Στη Μυτιλήνη για παράδειγμα οι στρατιώτες πληροφορήθηκαν ότι θα πάρουν έξι (6) μέρες άδεια Ορκομωσίας!
Άρα για να επανέλθουμε στο αρχικό ζήτημα που τίθεται από τους συναδέλφους στο Υγειονομικό ΚΙΝΧΕ 216, είτε πρόκειται για φήμη, είτε πρόκειται για αυθαιρεσία της διοίκησης.
Σε κάθε περίπτωση καλούμε τους νεοσύλλεκτους να υπερασπίσουν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και να μην επιτρέψουν την επιβολή και αυτών των Ανισοτήτων.
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου