Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ο Ελληνικός Στρατός βασανίζει φαντάρο που γονιός έχει 78% βαθμό Αναπηρίας, θύμα τρομοκρατικής επίθεσης

Πρόσφατα τρεις (3) φαντάροι τιμωρήθηκαν με ΦΥΛΑΚΙΣΗ από τον ΑΓΕΣ Στεφανή γιατί Αρνήθηκαν τον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και τις βάρβαρες επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που συμμετέχει ο Ελληνικός Στρατός.
Κρατώντας τις αστείες δικαιολογίες τους για την επιβολή ποινής στους συναδέλφους φαντάρους, επιχειρούμε να δούμε από κοντά ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τον Νόμο η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου.
Ας θεωρήσουμε στην διήγηση μας δύο δεδομένα:
1. ότι Κατ' εξαίρεση Μετάθεση σε μονάδα στον τόπο καταγωγής του δικαιούται ο στρατιώτης που ο γονιός του έχει βαθμό Αναπηρίας 67%
2. μειωμένη θητεία 3μηνης πλέον διάρκειας, προβλέπει τροπολογία που ψηφίσθηκε πρόσφατα  με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας, Φώτη Κουβέλη για παιδιά θυμάτων τρομοκρατίας ή στρατιωτικών που «έπεσαν» εν ώρα καθήκοντος.

Αυτά λένε οι Νόμοι.
Για να δούμε λοιπόν ΠΩΣ εφαρμόζονται από το ΓΕΣ....
Φαντάρος, που ο γονιός του είναι από τους ελάχιστους πολίτες που αφορά η τροπολογία του Φώτη Κουβέλη -πρόκειται για άτομο με βαθμό αναπηρίας 78% εξαιτίας της τρομοκρατικής επίθεσης- κατατάσσεται στον Στρατό με την Σειρά του Μαϊου.
Από την Λάρισα τον στέλνουν την επόμενη μέρα στο Βόλο, στους Πεζοναύτες και ενώ περιμένει να ορκιστεί την Παρασκευή 8/6/2018, οι γονείς τους λαμβάνουν την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν με το ΓΕΣ για να πληροφορηθούν τον τόπο μετάθεσης του με βάση το ΔΙΚΑΙΟ αίτημα κατ' εξαίρεση μετάθεσης που έχουν υποβάλλει.
Στο Πεντάγωνο πληροφορούνται από γυναίκα στέλεχος που τους απαντά με θράσος ότι το αίτημα τους Απορρίφθηκε και το παιδί τους πήρε μετάθεση στο Λιτόχωρο, αντί για την Αθήνα όπως ανάμεναν με βάση τις πρόνοιες των νόμων.
Το στέλεχος, με ύφος δέκα καρδιναλίων, τους απάντησε ότι έπρεπε ξεχάσουν να οι γονείς  όλα όσα ισχυρίζονταν   με βάση τους Νόμους "γιατί τώρα ο Υπουργός Πάνος Καμμένος τους στέλνει όλους στα σύνορα"...
Ως άλλος Πρέκας έβγαλε το διάγγελμα της "τώρα η πατρίδα μας χρειάζεται όλους"!

Δεν ξέρουμε τι λέει το στέλεχος και πόσο ευθυγραμμίζεται με την ακροδεξιά και εθνικιστική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, αλλά εμείς ξέρουμε ότι τα ΚΑΑΥ-Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις είναι γεμάτες από χιλιάδες ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ!
Ο Θεσμός της κατ' εξαίρεση μετάθεσης αντί να δίνει διέξοδο στα τρομακτικά ΑΔΙΕΞΟΔΑ που προκαλεί η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, στην πραγματικότητα αποτελεί το καλύτερο καμουφλάζ για τα βύσματα των αστών πολιτικών και των στρατιωτικών, που μπορούν νομότυπα να βολεύουν τα "δικά τους παιδιά"!

Εμείς Απαιτούμε την άμεση παρέμβαση του ΑΓΕΣ Στεφανή και την ικανοποίηση του Δίκαιου Αιτήματος της οικογένειας που δοκιμάζεται σκληρά.
  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου