Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Διαλύθηκε στρατιωτικό ελικόπτερο στον αέρα αλλά το ΓΕΣ το έκρυψε

Η κτάσταση πλέον φεύγει από κάθε έλεγχο και καθημερινά αποκαλύπτεται ότι για την ηγεσία του Στρατού και την κυβέρνηση είμαστε όλοι Αναλώσιμοι.
Τα ατυχήμα είναι συνεχή και το ένα πιο επικίνδυνο από τον άλλο.
Υπάρχει όμως ένας κοινός παρανομαστής: είναι Αδίστακτοι, Αποφασισμένοι για Πόλεμο με την Τουρκία και για ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, άρα έτοιμοι να μας Θυσιάσουν!
Ένα απίστευτο ατύχημα, στο οποίο χάρη στην εμπειρία των χειριστών δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, συνέβη την Τετάρτη στην έδρα της Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας. 
Ελικόπτερο τύπου Huey της Αεροπορίας Στρατού, που πραγματοποιούσε δοκιμές μετά την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης, καρφώθηκε στο έδαφος όταν για άγνωστο λόγο αποκολλήθηκε το στροφείο του.
Το δραματικό αυτό περιστατικό όμψως το απέκρυψε το ΓΕΣ.
Ούτε διαρροή, ούτε ανακοίνωση.
Το Σαββάτο, στην Κύπρο, 7 φαντάροι της ΕΛΔΥΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ τραυματίστηκαν σε επικίνδυνη άσκηση, η οποία συνεχίστηκα κανονικά.
Και σε αυτή την περίσταση απέκρυψαν τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων.
Είναι Αποφασισμένοι.
Δεν τους νοίζει.
Για τα πατρέλαια και τις ΑΟΖ θέλουν να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε.
Ο Ακήρυκτος ελληνοτουρκικός πόλεμος σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο αφήνει πίσω του θύματα.
Εμείς καλούμε τους φαντάρους και όλο το μόνιμο προσωπικλο να αμφισβητήσουν τον εθνικισμό, την πολεμοκαπηλεία και το κλίμα εντεινόμενης πολεμικής ετοιμότητας.
 Αναγκαίο όσο ποτέ ένα Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου σε Ελλάδα-Τουρκία και στα συμφέροντα που οδηγούν στον πόλεμο. 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ
για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 Τηλ: 6932 955437

http://diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου