Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Στον Έβρο οι φαντάροι από ποιον να προφυλακτούν; Από τους Κοριούς ή από τα στελέχη και τα καψόνια τους;

Σε Έβρο και Αλεξανδρούπολη κοινά προβλήματα,  κοινός αγώνας των φαντάρων!
Αυτός είναι πραγματικά ο νέος τρόπος κατάταξης του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου...
Βροχή οι καταγγελίες σε Έβρο και Αλεξανδρούπολη από νεοσύλλεκτους και όχι μόνο που φτάνουν στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Αποκαλύπτεται καθημερινά ότι ο νέος τρόπος Κατάταξης, σύμφωνα με τον οποίο οι Νεοσύλλεκτοι πρέπει από την πρώτη στιγμή να Κατατάσσονται στην Παραμεθόριο σημαίνει Κοριούς-καψόνια-επιθετική συμπεριφορά των στελεχών-βίαιη προσαρμογή στην στρατιωτική ζωή, κάτι που εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την Ακεραιότητα και την ίδια την ζωή των φαντάρων.
  Από που να ξεκινήσει κανείς: τις κομμένες εξόδους και τον εγκλεισμό των νεοσυλλέκτων;
Την πρόχειρη και ανεπαρκή ένταξη νεοσυλλέκτων στις μονάδες τους; 
Οι τους ΕΠΟΠ που πουλάνε «μαγκιά» σε φαντάρους οδηγώντας τους να πάρουν αναβολή;
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, είμαστε φαντάροι προηγούμενων σειρών και νεοσύλλεκτοι από στρατόπεδα του Έβρου και της Αλεξανδρούπολης και έχουμε να καταθέσουμε τα εξής:
Στρατόπεδο Υπολοχαγού Βογιατζή στη Κάβησο, καψόνια με το καλημέρα για να «μάθουμε» με συνεχόμενο στρώσιμο και ξεστρώσιμο κρεβατιών,  χώσιμο πριν καλά καλά καταταγούμε σε υπηρεσίες και τρέξιμο στο όνομα της έλλειψης φαντάρων στον Προβατώνα την στιγμή που σε άλλα στρατόπεδα σφύζουν από βύσματα... 
Αλλά και στην Αλεξανδρούπολη δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα. Στο 526 στρατόπεδο Πατσούκα, ΕΠΟΠ με περίσσια μαγκιά έπιασε από το μαλλί συνάδελφο μας για να του υποδείξει ότι δεν ήταν κουρεμένος όπως άρμοζε! 
Και οδηγώντας τον συνάδελφο σε αναβολή. 
Μάλλον θα προσπαθεί να μοιάσει στην αξιωματικό από το στρατόπεδο Ζήση  στην εκπαίδευση νεοσυλλέκτων, διέταζε να κάνουμε συνεχόμενες μεταβολές. 
Επίσης ενώ στον Έβρο ψάχνουν άτομα στο Υγειονομικό Αλεξανδρούπολης περισσεύουμε. 
Τι άλλο να πει κανείς για τη διαχείριση των φαντάρων, όπου τρέχαμε τελευταία στιγμή να κουβαλάμε κρεβάτια και να καίμε τα στρώματα για κοριούς και που «ξέχασαν»  να μας βγάλουν έξοδο και τρεις 3 μέρες μείναμε μέσα! 
Και το καλύτερο, κοντά 50 άτομα με 2 τουαλέτες, που να μην ήταν και Υγειονομικό...    
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΑΙ - Ενωθείτε Μαζί μας στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ
Τηλ: 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου