Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Αδίστακτοι γονείς χύνουν δηλητήριο στις ψυχές παιδιών: 105 μαθητές στο Σκούταρι δεν πήγαν σήμερα στο σχολείο λόγω 10 προσφυγόπουλων


25 μαθητές από τους 130 που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο Σκουτάρεως κάθισαν σήμερα Παρασκευή στα θρανία, οι υπόλοιποι απείχαν από το σχολείο ως ένδειξη ρατσιστικής διαμαρτυρίας για τη φοίτηση 10 προσφυγόπουλων στο σχολείο τους.
Αυτά συμβαίνουν στις μέρες μας, στα σχολεία που στέλνει τα παιδιά της εθνική λαϊκή ψευδο-κοινότητα, που δεν ανέχεται σε καμία περίπτωση άλλα παιδιά με προσφυγική ιδιότητα να έχουν δικαίωμα στη μόρφωση και τη ζωή. 
Ο εκφασισμός της καθημερινής ζωής παίρνει καθημερινά νέες διαστάσεις.
Σύμφωνα, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας κο Ανανιάδη στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να παρέμβει ο Εισαγωγέας Σερρών όπως είχε γίνει και το 2016 και στον Προφήτη του Δήμου Βόλβης που και εκεί οι μαθητές απείχαν από τα μαθήματά τους για τον ίδιο λόγο.

Οι γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Σκουτάρεως απέστειλαν εξώδικα τις προηγούμενες ημέρες στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών, στον δήμαρχο Σερρών και στον Αντιπεριφερειάρχη ζητώντας να δημιουργηθεί σχολείο εντός της προσφυγικής δομής, με άλλα λόγια να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο γκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου