Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΚΕΕΔ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ –ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Ποια είναι η οργάνωση Εφέδρων Καταδρομέων ΚΕΕΔ, που απείλησε να κάνει πραξικόπημα [ονόματα]
Βρισκόμαστε στο 2013, οι Ακροδεξιού απόστρατοι στρατιωτικοί θέλουν να κάνουν Πραξικόπημα και "συνδέονται" με τις Σκουριές. Τι γράφαμε τότε: 
Τελικά η τελευταία βδομάδα είναι πολύ περίεργη, καθώς συνδέεται με πολύ σοβαρά γεγονότα, που σε πρώτη ματιά δείχνουν μεταξύ τους άσχετα.
Είναι όμως έτσι; Μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. και η ΕΥΠ, οι δημοσιογράφοι και οι δικαστές να ισχυρίζονται ότι πέφτουν από τα σύνορα διαβάζοντας τις προκηρύξεις της ΚΕΕΔ;
ΓΕΓΟΝΟΣ 1ο: Διάγγελμα υπουργού ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδια
«Καλώ όλες τις πολιτικές δημοκρατικές δυνάμεις, αλλά και τους απλούς συμπολίτες μας που νοιάζονται και αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας και της κοινωνίας, για το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, να συναποφασίσουμε οριστικά ότι ούτε η πολιτεία θα ανεχθεί ούτε η κοινωνία θα αποδεχθεί πράξεις και πρακτικές οι οποίες υπονομεύουν ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα και μεταφέρουν συμπεριφορές υποκόσμου στην πολιτική ζωή. Να συμφωνήσουμε όλοι μαζί σε ένα πλαίσιο κοινά αποδεκτής πολιτικής και δημόσιας συμπεριφοράς, στην οποία θα κυριαρχεί ο διάλογος, η κατανόηση και η άμεση και ευθεία αποκήρυξη κάθε είδους βιαιότητας και αντιδημοκρατικού χαρακτήρα πράξεων».


ΓΕΓΟΝΟΣ 2ο: «Εγκληματική οργάνωση» οι… Γαλάτες της Ιερισσού
Είκοσι τρεις κάτοικοι του χωριού και 4 Θεσσαλονικείς έλαβαν κλήσεις για να εμφανιστούν την Παρασκευή ενώπιον της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης .Την ώρα που οι απηνείς διώκτες του εγκλήματος εξαπολύουν – υποτίθεται – ανθρωποκυνηγητό κατά των ναζί, είναι οι Ιερισσιώτες πάλι που βρίσκονται αντιμέτωποι με τον Νόμο ως δυνάμει τρομοκράτες. Είκοσι τρεις κάτοικοι του χωριού και 4 Θεσσαλονικείς έλαβαν σήμερα (Τρίτη) κλήσεις για να εμφανιστούν την Παρασκευή ενώπιον της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Είναι η… τέταρτη κατά σειρά τρομοκρατική οργάνωση που εμφανίζεται στην Χαλκιδική! Οι 22 ελέγχονται για: κατασκευή – προμήθεια και κατοχή όπλων και εκρηκτικών υλών, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης (με την επιβαρυντική περίσταση του κουκουλονόμου).
 «Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, υπό την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακελάκος αλλά και ο κ. Κ. Τζαβέλας εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε η ανάρτηση στο διαδίκτυο δημοσιεύματος που προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση (το defencenet.gr γνώριζε από ενωρίς το κείμενο το οποίο του είχε κοινοποιηθεί, αλλά κάνει "μπαμ από μακριά" ότι πρόκειται για "περίεργο"  κείμενο και δεν το δημοσιεύσαμε αφού δεν γνωρίζαμε και την ακριβή ταυτότητας των συντακτών του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιέχει πολλές αλήθειες). Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα που προκάλεσε συναγερμό (!) στις εισαγγελικές αρχές, φέρει τον τίτλο: «Οι έφεδροι ειδικών δυνάμεων ζητούν την άμεση παραίτηση της κυβέρνησης!!!! Διακήρυξη Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων της 28ης Σεπτεμβρίου 2013!! Συμπαράταξη λαού στρατού!!!!» και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο το απόγευμα της Τρίτης». Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων αποκαλύπτεται να έχει προϋπηρεσία στην προβοκάτσια. Θυμίζουμε ένα πολύ περίεργο επεισόδιο της δράσης της που σχετίζεται με τον ηρωικό αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής.
ΣΟΚ: Έφεδροι απειλούν μέσω facebook να ξαπλώσουν τους λακέδες αστυνομικούς! [ΦΩΤΟ]
Φωτιές έχει ανάψει μια ανάρτηση στο facebook στη σελίδα του "Συνδέσμου Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων". Η ανάρτηση με την συγκεκριμένη φωτογραφία που δείχνει ειδικοδυναμίτες να έχουν ξαπλώσει στο έδαφος αστυνομικούς. Η φωτογραφία είναι από το εξωτερικό και σε σχόλια πολλοί είναι αυτοί που προειδοποιούν για να μην δούμε τέτοια σκηνή στηνπηγή: parapona-rodou.blogspot.com
·         Οι εθνικιστικές-φασιστικές Λέσχες Εφέδρων ελέγχονται από το ΥΕΘΑ και τον Στρατό, ενσωματώνουν κυρίως μέλη της Χρυσής Αυγής. Δρουν κατά των μεταναστών και εκπαιδεύονται για μάχες κατά ανταρτών στα βουνά και για αντιμετώπιση αντάρτικου πόλης, την κατάπνιξη δηλαδή κοινωνικών εξεγέρσεων.
·         Οι Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές είναι και πάλι δημιουργήματα της Χρυσής Αυγής.
Και οι φασίστες είναι ενάντια στον Συνδικαλισμό και τα Κοινωνικά Κινήματα, βρίσκονται πάντα στο πλευρό των Δυνάμεων Καταστολής για να τσακίσουν τους λαϊκούς αγώνες.
·         Η ΕΥΠ και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν στη διάθεση τους μηχανήματα που τους επιτρέπουν να σπάσουν όλους τους κωδικούς στο ίντερνετ, να παρακολουθήσουν και να βρουν τα πάντα!
Άρα, μια σειρά μηνυμάτων στο facebook από κάποιον "Σύνδεσμο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" που δήθεν προβληματίζει για την προέλευσή του και τους σκοπούς που εξυπηρετεί, δε μας παραμυθιάζει. Το μήνυμα που προειδοποιεί με έναρξη ... ένοπλης αντίστασης στην Αστυνομία λόγω της συμπεριφοράς της σήμερα στις Σκουριές Χαλκιδικής, συνοδεύεται από φωτογραφίες αιχμαλωτισμένων αστυνομικών από ανατολική χώρα (διακρίνονται ο οπλισμός τους που είναι ΑΚ-47) και την λεζάντα «Τα πράγματα έχουν "τρόπο", αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.  Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν». Και προσθέτουν στο μήνυμά τους: «Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπέρ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι "θερμοκέφαλοι".... Η δικαιολογία περί "εκτέλεσης διαταγών" δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους».
Φυσικά δεν περιμένουμε ποτέ από τους Πραιτωριανούς των ΕΥΠ-ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ-ΕΚΑΜ και την Κρατική Ασφάλεια να συμπράξει με τον αγωνιζόμενο λαό. Όλοι αυτοί εκτελούν τις διαταγές της κυβέρνησης και του υπουργού ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδια.
Αυτοί και οι κρατικές αρχές μπορούν να γνωρίσουν  ποιοι είναι οι αποστολείς των προβοκατόρικων μηνυμάτων. Η δράση τους και τα μηνύματα τους είναι μια τεράστια ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, τόσο γελοία και χοντροκομμένη που κανείς δεν πρέπει να ασχοληθεί, παρά μόνο για να διαπιστώσει τι μεθόδους χρησιμοποιεί το σύστημα εξουσίας.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ DEFENCENET.GR
Καταρχήν, τους συμβουλεύει: Αν όντως είναι "έφεδροι ειδικών δυνάμεων" καλό θα είναι να πάρουν το μήνυμά τους πίσω και να ζητήσουν συγγνώμη, εκτός και αν θεωρούν ότι υπάρχει περιθώριο η χώρα εκτός από τον εξωτερικό εχθρό να αντιμετωπίσει και μια εμφύλια σύγκρουση.
Στη συνέχεια αρνείται ότι είναι έφεδροι: «Εμείς δεν πιστεύουμε ότι είναι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων, πάντως».
Ακολουθεί επόμενο δημοσίευμα που συνδέει άσχετα μεταξύ τους γεγονότα διαμορφώνοντας μια εικόνα έκτακτης ανάγκης, ενώ την ίδια περίοδο προετοιμάζονταν μεγάλη κινητοποίηση των στρατιωτικών κατά των περικοπών, της ασκούμενης πολιτικής και των Μνημονίων: 
"Συγκρούσεις στην Ιερισσό - Επιδρομή στην Πάτρα(03/07/2013):  Σκηνικό αντάρτικου πόλης "στήνεται" στην χώρα μετά τα σοβαρά επεισόδια στην Ιερισσό της Χαλκιδικής και την επίθεση που δέχθηκε η αστυνομική διεύθυνση Πάτρας σήμερα τα ξημερώματα. Προφανώς με την κοινωνική αναταραχή να διευρύνεται το σκηνικό αυτό έχει μεγάλες πιθανότητες να επεκταθεί στις επόμενες ημέρες!
Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ κατοίκων της Ιερισσού Χαλκιδικής και δυνάμεων των ΜΑΤ μέσα στο χωριό. Οι κάτοικοι προκειμένου να αποτρέψουν τους αστυνομικούς να εισέλθουν στη πόλη είχαν δημιουργήσει πρόχειρα οδοφράγματα ενώ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έχει γίνει ρίψη χημικών από τους αστυνομικούς ακόμα και στο προαύλιο του Γυμνασίου Λυκείου Ιερισσού με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα μαθητές σε έναν εκ των οποίων γιατροί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Το σχολείο τελεί υπό κατάληψη καθώς οι μαθητές διαμαρτύρονται για τις προσαγωγές ακόμα και συμμαθητών τους για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριές. Κάτοικοι έχουν ανάψει φωτιές σε παρακείμενα χωράφια για να προστατευτούν από τα δακρυγόνα. Πληροφορίες κάνουν λόγο για προσαγωγές κατοίκων ακόμα και μαθητών.
Επίσης επιδρομή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας πραγματοποίησε ομάδα ατόμων. Ήταν γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, όταν ο σκοπός μπήκε στο κτίριο για τη σωματική του ανάγκη. Οι νεαροί κουκουλοφόροι, που προφανώς καραδοκούσαν περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν, όρμησαν στη σκοπιά και άρχισαν να χτυπούν όπου έβρισκαν με ρόπαλα και πέτρες! Μέσα σε δευτερόλεπτα, το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν αφήνοντας πίσω τους το κουβούκλιο διαλυμένο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο αστυνομικό μέγαρο και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Όμως, εκείνοι είχαν ήδη χαθεί στα στενά της πόλης. H επίθεση έχει αναστατώσει τους αστυνομικούς της Πάτρας, που διαπιστώνουν ότι ακόμη και η Αστυνομική Διεύθυνση είναι ανοχύρωτη με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Τμήμα ειδήσεων defencnet.gr».
Το συμπέρασμα είναι απλό: χρειάζεται περισσότερη Αστυνόμευση, πιο σκληρά κατασταλτικά μέτρα, ενώ οι κοινωνικοί  αγώνες που παρουσιάζονται ως συγκοινωνούντα δοχεία με την τρομοκρατία πρέπει να σιγάσουν, πρέπει να εξαφανιστούν.
Δεν είναι τυχαίο που στη προβοκάτσια εμπλέκεται και ο Στρατός, ιδίως τώρα που ετοιμάζεται η μεγαλύτερη ίσως κινητοποίηση των στρατιωτικών.
Μήπως και αυτοί πρέπει να επιστρέψουν στο καβούκι τους;
Μήπως, αν οι στρατιωτικοί δε μπορούν να αναλάβουν το ρόλο της Καταστολής των κοινωνικών αγώνων, όπως απαιτείται πλέον από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να φέρουμε τη blackwater=academy;
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ-ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, Της ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
Μόνο ο δρόμος της Ανατροπής αντιστοιχεί στο κοινωνικό-πολιτικό-οικονομικό δράμα του εργαζόμενου λαού μας.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου