Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Ψηφίσματα Αλληλεγγύης στον Αντιμιλιταριστή συναγωνιστή Δημήτρη Δημτσιάδη

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κλιμακώνει τις προσπάθειες του ενάντια στη γενικευμένη επιχείρηση Στρατιωτικοποίησης του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας που επιχειρεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ γεμίζει την Ελλάδα με βάσεις του θανάτου και εμπλέκει τον λαό μας σε επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.  
Στέκεται στο πλευρό του συνεπούς συναγωνιστή του Αντιπολεμικού-Αντιμιλιταριστικού κινήματος, του ολικού αρνητή στράτευσης Δημήτρη Δημτσιάδη.
Καταδικάζουμε την κλιμάκωση της κατασταλτικής δράσης του ελληνικού κράτους Πολέμου-Καταστολής εναντίον του. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζει την εφαρμογή της αυταρχικής αστικής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: ποινικοποιεί την Αντιμιλιταριστική δράση, επιδιώκοντας την εξόντωση αυτής της τάσης του κινήματος με επαναλαμβανόμενα πρόστιμα Ανυποταξίας 6000 ευρώ! Πρακτική που επικροτούν οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής και συνυπογράφει το στέλεχος της ΛΑΕ Κ.Ήσυχος, εμπνευστής και βασικός υπεύθυνος για την υλοποίηση των σχετικών προβλέψεων στο νόμο για τη θητεία που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Δείτε τα Ψηφίσματα Αλληλεγγύης που συλλέγονται με αμείωτο ρυθμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου